Ce tigara electronica folosesti?

8 Comments

  • cosmin - 10 years ago

    Folosesc de o luna un clemorizor T2, cu baterie de 900 mah.Functioneaza impecabil.Sfat pt cei care vor sa inceapa: mergeti in magazine, cereti sfaturi, si evitati kiturile. Cautati ceva servisabil, la care schimbi doar rezistenta care e 5-7 lei.Daca vreti cu adevarat sa renuntati la tigari, luativa dubluri sa aveti 2, de rezerva, si nu mai puneti tigari in gura deloc, altfel nu merge.
    Daca ai vointa, se poate, am trecut de la 2 pachete de malboro rosu pe zi la tigara electronica.Consum 100 ron pe luna in loc de 800.Totul e sa iei ceva de calitate, dintrun magazin bun si sa ai un pic de vointa.

  • Butuc Florin - 10 years ago

    toti au diferite pareri despre tigara electronica.este si normal.poate cazul meu este unul deosebit.nu stiu.dar eu m-am lasat de fumat cu ajutorul tigarii electronice.si asta dupa 30 de ani de fumat eu am 45 de ani..aproximativ cate 2 pachete pe zi.poate credeti ca fabulez.nu fabulez este realitatea pura.poate pe altii nu i ajuta sa se lase de fumat.dar eu va recomand ca sa va puteti lasa de fumat sa folositi nicotina de 24mg(taria nicotinei din lichid) o baterie de 1100mAh (eu am 2 baterii de 3 luni si functioneaza perfect nu am avut niciodata probleme) si un atomizator kanger tech t3 s .eu asta folosesc si credeti-ma ca sunt foarte multumit.lichidul care il folosesc este de 24mg dar fara nici o aroma.lichid baza.am incercat toate aromele dar nu am fost multumit.ce mia placut un pic a fost cuban suprem dar am renuntat si la ala si m-am oprit la lichid de baza.Incercati sa va lasati de fumatul traditional se merita.si financiar si ca sanatate.nu va ganditi doar ca sa va lasati de fumat din punct de vedere economic caci cu aceasta motivatie nu merge.succes.si spor la vapat.

  • costas - 11 years ago

    Fratilor trezitiva ! Pentru Costi vezi, ca nu iti iei modelul de rezistenta ca iti trebuie , este un model care are 2 sfori lungi se numeste in toate felurile: ego ce4, ego ce2.ce3 ego vision , astea toate sunt clearomizoare si pricipiul este la fel numai ca unele au rezistenta cu sfoara mai lunga,altele mai scurta de aici se schimba si gustul,iar 1 rezistenta costa doar 6lei care garantat tine 10 zile, credeti-ma ca am incercat totul in materie! Eger, vezi ca iti cumperi fackeuri sau nu stiu, eu am inceput acum mai bine de un an si bateria mea merge si acum,au mai evoluat lucrurile si mi-am cumparat si un ego twist care este beton!

  • Costi - 11 years ago

    Acum folosesc noul crearomizor ce4 plus v3 cu acumulator ego-t. o am de doua zile si inca merge. daca mi se duce ii schimb pastila aia, costa 9 lei. inainte am folosit dse 901. e ok si aia. ii cumparam un atomizor si zece cartuse pe luna . ca dezavantaj tinea putin incarcata. oricum pot sa zic ca e mult mai avantajos cu tigara elecronica si din punct de vedere al banilor ( aprox 100 ron cu tigara electronica fata de 360 ron) dar si din punt de vedere al sanatatii (CEL MAI IMPORTANT). Asa ca daca vreti sa va lasati de fumat dar nu puteti incercati o electronica.

    PS. Danut E-HEALT e cea mai proasta tigara posibila.

  • eger - 12 years ago

    Am uitat sa specific marca: Ego-T se strica la 3 zile maxim 4 (fumez mult 12 ore pe zi).DSE901 tine un pic mai mult.(o saptamana)..

  • eger - 12 years ago

    Am trecut la tigara electronica in speranta de a economisi bani dar nu este nici o afacere avand in vedere ca se strica saptamanal,arunc 70 lei de lei in fiecare saptamana.Nu e rentabil,tigarile elecronice sunt foarte sensibile.

  • danutu73 - 12 years ago

    e buna E-HEALTH sa imi spuna cineva???

  • Alice - 12 years ago

    Folosesc nou aparutele 510 tank(automate) si mai am una din cele 2 ego tank cu buton (una s-a stricat - abia dupa 6luni de folosire intensa). Sunt foarte multumita de ambele modele dar nu am reusit inca sa-mi fac un amestec sau sa-mi gasesc un e-lichid total pe gustul meu... e drept ca nu le-am incercat chiar pe toate desi am si am avut vreo 6 arome de la 3 distribuitori... Sunt in cautare in continuare si pro tigara electronica!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment