Thank you for voting Crowdsignal Logo

КОЕ ПАРЧЕ НЕ ИСКАШ ДА ЧУВАШ ТАЗИ ГОДИНА? (Poll Closed)

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
Total Votes: 28,128
90 Comments

  • PhoeniX - 13 years ago

    Смешници, най-тъпата кампания която някога бях виждал... Жалки сте!

  • d - 13 years ago

    Да върви по дяволите цялата клиширана и тюркуазна работа

    тюркуазна работа

    тюркуазна

    ТЮРКУАЗНА

  • emo - 13 years ago

    Новото парче е просто прекрасно! Представете си как се събира цялата фамилия и всички заедно издивяват на този див техно микс! Толкова ми згрява душата! Нямам търпение да се разбушувам с мама и баба и да раздрусаме тамяна на този турбо winter хит 2010/11! Весела Коледа и дано бълвате още гениални идеи като тази, че да можем дружно да се изсерем на всички празници! :)

  • Aнгел - 13 years ago

    Може би на тези които песните от класацията не са им харесали биха искали да чуят това http://vbox7.com/play:ed674bb4 за коледа. Въпрос на музикална култура и душевно осъзнаване ! И защо не се направи истинска класация за тъпи коледни песни, повярвайте, без да се замислям имам поне 50 предложения !

  • bobo - 13 years ago

    Искам в анкетата и вашето клипче! Щеше да спечели! :)

  • V - 13 years ago

    trqbva6e da glasuvate nay mnogo za "Nova godina", kato izkliu4im Last Xmas,taq pesen mi burka v zdraveto nay mnogo ot vsi4ki!!!

  • V - 13 years ago

    trqbva6e da glasuvate nay mnogo za "Nova godina", kato izkliu4im Last Xmas,taq pesen mi burka v zdraveto nay mnogo ot vsi4ki!!!

  • Богдана - 13 years ago

    А, знаете ли защо мисля, че не са се хванали да направят нова? Хеееей, точно така.... познайте защо, защото ВЕЧЕ СИ ИМАМЕ ЦЕЛИ 10 в тази класция, и аз се сещам за поне още 5 български детски и още поне 5 от световната сцена, мисля, че си имаме достатъчно коледни песнички. Тая Коледа я обръщате на Уудсток.

  • Богдана - 13 years ago

    До Елина Гочева, уважаема, седмиците в годината са 52, очевидно чалга културата (както си личи от поста Ви, доста сте се заслушвали, добре възпроизвеждате текстове) силно Ви е повлияла, тази нейна тенденция към затъпяване .... Птичка пролет не прави, ако липсата на 1 Коледна песен от национален ефир съсипва Коледата ви, то тогава Коледата ви не струва!! Тъп търговски трик, с много гирлянди и болкуци. Замислете се, че по домовете има деца, за които Коледа е християнски празник, а подаръкът е сносна вечеря топлина, и са доволни, без 10 песнички, даже без нито една, без магазинчета с джунджурийки. Тяхната Коледа е много по истинска от вашата.

  • eva - 13 years ago

    Ааа.. какво ще кажете за "Сам в къщи" 1.2.3.4......!всяка година?!Да направим нещо и по този въпрос:))))

  • Samuil - 13 years ago

    Nikoq pesen da ne se maha, pesni kato let it snow; all i want for christmas i last christams sa super gotini. Prosto mediite da ne gi vurtqt samo tezi 3 pesni. Inache sam protiv premahvaneto dori i na edna koledna pesen.

  • Любомир Върбанов - 13 years ago

    Аз на това му викам хейтъри :) визирам тези от вас, които скачат по кампанията все едно някой им е отрязал дясната ръка. Голямата работа, че една песен няма да се чува по радиото 100 пъти, пуснете си я сами, ако чак толкова ще тъгувате за нея - както виждам имате компютри, имате интернет ....

    Някъде бях прочел коментар на загрижена майка, че ще съсипят Коледа-та на 3-4 годишното и дете ... моля ви се :) стига глупости.Хора - излагате се, нямате ли чувство за хумор?

    А и някои от песните имат адски дразнещи кавъри, които слушаме постоянно (примерно Санта Бейби има няколко кавъра с мяукащи женички, които просто дразнят на макс).Ако ви беше спряна една песен от всички коледни и никой не ви беше казал така или иначе нямаше да забележите ...

  • чавдарчето - 13 years ago

    Наистина има Коледни песни, които са ни втръснали.
    Може би щеше да е по-добре да ни се предложи анкета:
    "Кое парче искаш да слушаш тази Коледа",
    подобно на тази класация: http://pikantno.eu/viewnews.php?id=6585,
    според което най-често изтегляната Коледна песен все още си остава
    сингълът на група Wham! - “Last Christmas” - http://vbox7.com/play:017d31da

  • martosss - 13 years ago

    Ако не друго, поне тази кампания ни донесе един сайт, от който можем да слушаме всички наши любими коледни песнички (mm)

    А моят въпрос към организаторите е какво ще предложат на хората вместо тази песничка?
    Дали ще е някое чалга изпълнение? Може и за него да направят анкета... гласувайте коя коледна песничка да махнем и коя чалга звезда да я замести!

    От моя гледна точка тази инициатива няма да е много успешна, защото Коледата по начало прави хората щастливи, точно затова са и тези инициативи, които са ни толкова скучни(видях и други да споделят моето мнение).

    Макар и аз да гласувах, смятам за нормално човек да си има фаворити и омразни песнички, както за всяка друга тема, добре е да имаш гледна точка.

    Така че, хо-хо-хо, останете си със здраве и търсете позитивното в живота - слушайте коледни песнички (music)

  • Елина Гочева - 13 years ago

    Никой не гласува да се спрат песни, в които всяка втора дума е цинизъм, псувня, обида или расова и друга дискриминация. Никой не направи кампания да се спрат песни, които пораждат насилие или са вулгарни. РАЗОЧАРОВАНА съм не от хората гласували да се махне някоя песен(защото повечето гласуват на шега), а от хората участвали в клипа, уж някои от тях са хора на изкуството, на театъра, а искат да спрат нещо толкова хубаво като коледните песни, в които се пее да бъдем по- добри, по-весели и да се обичаме повече. СРАМОТА Е! Даже ми е много зле като видях в клипа хора, които харесвам, но явно за пари вече са готови да кажат всичко пред камера. Жал ми е за тях. А посланието е безсмислено, в крайна сметка има хиляди станции на радиото, които може да слушаш, ако това, което пускат не ти харесва. Пък толкова като сте наперени изпейте вие някоя нова песен, която да се върти на празниците по милиони пъти. Две седмици има в годината от общо 54, в които може да слушаме хубави песни с положителни послания, всички останали 52 седмици слушаме с извинение "на майката ти в путката", "искам с теб да правя секс", "напипай го", "най-обичам пички" и още къде по-долни от сорта, които не искам да споменавам.

  • elityy - 13 years ago

    ееее как можаха да дадат тая тъпа песен : В. Найденов и Б. Карадочева - Нова година ужассс мн кофти бесен :X :X :X :ddd

  • Martina - 13 years ago

    Eyyy bylgarska rabota vs hubavo tr da se razrushi... nali ne sa bylgarski pesnite, ta dai da gi nqma... kato izmislqt neshto po-dobro da go dadat na pazara, da nakarat horata ot samosebe si da im harea... a te tuka nqkakvi mi se cheplezqt pred kamerata s "poslanie"..pff, vsichkite tiq "CELEBRITIES" kakvo se opitvat da napravqt? ??? ‎"След ожесточеното плюене срещу коледните песни, очаквам украсата да се смени с гирлянди от цветя, елхата с върба и вместо подаръци - по една псувня..."

  • victor - 13 years ago

    А ВМЕСТО ТОЯ КЛИП ПРОТИВ ТЪПИТЕ КОЛЕДНИ ПЕСНИ, ЩО НЕ СЕ ХВАНЕТЕ ДА НАПРАВИТЕ ВИЕ ЕДНА КОЛЕДНА ПЕСЕН ?
    ...ЛЕСНО Е ДА ПЛЮЕШ, ТРУДНО СЕ СЪЗДАВА !

  • Sadez33 - 13 years ago

    Абеее 1-който не иска да взима участие в анкетата да не спами с долнопробни коментари. 2 Не може на 15 Ноември да започват радията да те "подготвят" за празниците когато навън е 20 градуса и пече слънце....3 това са актиьори следователно те НЕ правят песни а се снимат в кино,театър,РЕКЛАМИ 4 по-добра тема на анкетата би била "нека не 99% от радията да пускат коледна музика 1месец преди празника" 5 пак казвам никой не е накаран да изказва мнение , особвно когато е грубо- по-добре си го спестете....

  • Rock - 13 years ago

    ПИМ-ПАМ са ДЪНОТО!!!

  • Радо - 13 years ago

    Ами в интерес на истината наистина омръзват тези песни нека нещо ново да се измисли нали е пълно с хора на изкуството нека да напишат някоя друга персничка.Странното е защо досега никои не го е направил или не имало възможност да се покаже да се чуе и види защо ли?!?! Може би защото сме малко консервативни и непозволчваме на новите идеи да ни впечетлят и просто ги игнорираме затова ще си останем консервативни

  • Мим - 13 years ago

    http://www.youtube.com/watch?v=u0vc7pi71i4
    креативно, та дрънка. кво рекламираме, полдеди ли?
    Тва е супер тъпо да хейтваш - не сте ли учили в у-ще, драги дидиби, че хейт и отрицателните кампании никога не успяват? но най-грозното бе, че ни го натрапихте по телевизията.
    Поздрав за всички нехейтъри с http://www.youtube.com/watch?v=WUCbZhIfQbA . Хайде ритайте срещу Ленън, де, а, а, а?

  • Steve - 13 years ago

    Ами да ви кажа честно всичките песни са хубави.
    Обаче наистина трябва да има по-голямо разнообразие в коледните песни. За тези, които говорят, че максимум 10-тина пъти ще я чуем за 1 месец - еми не е така. В България всеки кабелен оператор предлага средно около 20-тина български програми, на които поне по 10 пъти ще чуеш на ден реклама с някоя от посочените песни. Освен това в България има около 20-тина радио станции, по които ще чуеш същите реклами поне 10 пъти на ден. Като направиш простите сметки - 20x10=200 + 200 = 400 x ~30(дена) = 12,000 пъти. Това означава, че средно всяка една песен, ще я чуем около 1,200 пъти.... Макар да съм музикант ~1,200 пъти да чуя една и съща песен ми се струва:
    1) Затъпяващо
    2) Влудяващо
    3) Малоумно
    4) Тая песен ще я науча да я пея на сън да ме бутнат
    5) Ще мога да я изпълнявам в репертуара си със сигурност дори и никога да не съм я учил
    6) Ще се събуждам облят в пот, тананикайки си последночутата песничка...
    7) ЩЕ СЕ САМОУБИЯ ОТ ПСИХИЧЕСКО УВРЕЖДАНЕ!!! :D

    Общо взето това беше всичко от мен... :D

  • ivan - 13 years ago

    Ами ABBA - Happy Ne Year? - голям пропуск!

  • Ivo 81 - 13 years ago

    Всички песни са страхотни. На мен ми е приятно да ги слушам и никога няма да ми омръзнат, защото ги свързвам с най- обичаните ми празници.

  • D. - 13 years ago

    Хора, като толкова много са ви омръзнали тези, а може би и други коледни песни, и не искате да ги слушате нито по улиците, нито по радиото, нито по телевизията и т.н. и т.н.- има едно нещо, на което му се казва ТАПИ ЗА УШИ. КУПЕТЕ СИ!!! И цяяяяял месец декември и по празниците може да си ходите с тях - така, хубавите песни ще си звучат и ще носият коледния дух, а пък вие си се радвайте на тишината и пустота!!
    И още нещо: нямало нови песни, няма, та няма.. ОК, да, няма, НО... хах, да не мислите, че е лесно да се измисли и направи нещо ново, различно и НЕЧУВАНО до сега?! Ако смятате така: моля, живеем в свободна страна и всеки има правото да твори, така че, вместо да критикувате САМО родните изпълнители, че не можели да напишат нова песен, НАПИШЕТЕ Я ВИЕ, Гринчове такива!! : )

    ПС. Весели и снежни празници на всички българи, които са ПРОТИВ "тази толкова интересна" кампания!!
    Д.

  • Делян - 13 years ago

    ненормалници !!!
    на мен изобщо не са ми писнали коледните песни, нито една не трябва да се маха !
    Paul McCartney - Wonderful Christmas Time не е толкова популярна и не мисля , че е от най-хубавите коледни песни, няма да ми липсва дори и да не я чуя нито веднъж.

  • eli - 13 years ago

    Едно и също.. нормално е да писне..

  • Ivaylo - 13 years ago

    Има едни български коледни клипове с едни сополиви хлапета, дето все са с тъжни очички, запалили едни свещи, все едно помен се прави, а не е Коледа. Те са досадни! Но тези тук са класики или поне повечето от тях и аз нямам нищо против да си ги слушам. Инициативата не е доизпипана и май служи само за нечий "PR". Бих гласувал за нея като за най-досадната инициатива, редом с разни други идиотски пропаганди по някои телевизии.

  • Величка Мартинова - 13 years ago

    Някои песни дори не съм ги чувала. А за другите - само ще кажа, че носят духа на Коледа и ме зареждат с настроение по празниците. А пък вие по цял ден радио ли слушате, че ги чувате по 170 пъти?! На кой идиот въобще му е хрумнала отвратително тъпата идея за тази антиколедна класация?! Тези "звезди" май си нямат друга работа та са тръгнали да си правят pr на гърба на коледа. Иоще едно нещо; нито Орлин, нито Графа, нито там кой да е друг певец от тъпата реклама няма право да осъжда песните, при положение, че те самите не са ни предоставили нови коледни песни в репертоара си. Това е, въпреки че не обичам да съм крайна и критична, но тази класация просто ме предизвика. Който не иска да слуша тези песни - да не го прави!

  • кифла - 13 years ago

    По-тъпа анкета от тая не бях виждала!!!! Що не се занимавате с някой по-съществени проблени????

  • Не на негативизма! - 13 years ago

    Всяка година все едно и също слушаме по Коледа! Всяка Бъдни вечер все пита и постно ядем! Окрасяваме елха, Дядо Коледа отново има проблеми с килограмите, пак цялото семейство се събира, пак подаръци трябва да се купуват!!!! Стига!!!! Всеки път когато един обичай се повтаря умират мозъчни клетки!!!! Нека всяка година елиминираме един коледен обичай!
    И това са българи, които преди са недоволстали колко негативно настроени са българите! Е, как един дядо със 100лв пенсия да не е! Но ето, че и богатите могат да са негативно настроени... Поздравления за "смислената кампания"!

  • ell - 13 years ago

    Виждам раздвоение на мненията и действително, въпрсните бг "звезди" можеха да намерят някоя по-смислена кампания, но в същото има много хора, които споделят мнението, че въпросните коледни песни са втръснали до гуша и именно затова подкрепям идеята.
    В крайна сметка живеем в 21ви век, когато свободата на словото е достъпна за всеки. Интернет също е свободно пространство, където всеки може да изрази мнението си и да го сподели с останалите, което именно са направили тези хора и аз не виждам нищо лошо в това.
    Никой не задължава никого да участва или да подкрепи кампанията.
    Пък и явно има мнозина, които я подкрепят, така че няма нищо нередно в това хора с подобни интереси/идеи да се обединят в защита на дадена кауза.

    На мен лично от "ласт крисмас" ми се повдига! Марая Кери и Пим-Пам също ми лазят по нервите, когато ги чуя 220 пъти в един ден.

    А и също, както беше написал някой преди мен, не смятам, че хората трябва да стават по-щастливи през един определен период от годината, просто защото е Коледа и видиш ли, тогава се случват чудеса! Всъщност, такива чудеса се случват всеки ден от годината и аз лично мисля, че трябва да бъдем по-добри през цялото време, а не само по празниците. А едва ли постоянното въртене на 10 песни ще направи някого много по-щастлив.

    Разбира се, подкрепям празниците и цялата коледна идея, но също така признавам, че ограниченият и повтарящ се трак лист ме дразни. Просто, ако искам да слушам едни и същи песни, ще си ги пусна на рипийт на мр3-то, а и не е като да няма други песни, нали? В крайна сметка това, че е Коледа, не значи, че трябва да слушаме музика само на коледна тематика.

    Плюс това хората не предлагат нова музика, а просто си изразяват мнението, че трябва да спре да се повтаря една и съща през определено време на годината. Изразяват становище. Freedom of speech, you know.

    Не мога да разбера защо ги храните толкова много. Решили са, събрали са се, направили са всички тези неща, доста хора ги подкрепят... От кога това да защитаваш някаква кауза и то по най-лесния и достъпен начин (а именно - чрез интернет) е лошо, дори и тя да не се състои в това да спасим гладуващите сомалийчета??!?
    Кампанията не е агресивна или негативна. Защо трябва да се заклеймява и да се отвръща с агресивни, та чак злобни коментари и обвинения?

    Peace, people \/
    (:

  • FoOS - 13 years ago

    http://www.youtube.com/watch?v=ZD4jv21GjrM&feature=channel
    хм... познато?

  • lainovoza - 13 years ago

    ei u putkite vi ne6tastni da vi eba maikata geitaci smotani ku4eta vi qli putkite na ba6tite vi i pi6kite na maikite vi, pro6lqciii, podmetki na ob6testvoto. rqdki laina v ustencata vi, nesretnici jalki... da gledate kak maika vi ebe ba6ta vi u gazo i vie da biete 4ekii na tova izvratenqci marlqvi

  • Lili - 13 years ago

    Да,парчетата наистина са доста втръснали,но защо не измислите вие нещо ново ,а !!!?

  • Vivi - 13 years ago

    До година предлагам подобна кампания за махане на коледната украса. Изглежда има достатъчно темерути против коледа и така ще успеем да намалим насилието по улиците поне този сезон. От друга страна повечето от тях си седят у дома и слушат радио/телевизия тъй че сигурно не би имало значение за тях. ;]
    Между другото, сериозно го предлагам това, тъй и тъй тая украса седи целогодишно. (чудя се как никумо не е омръзнала, за разлика от песните~)

  • Ники - 13 years ago

    Това явно е новият БГ ПР- ако напоследък не те дават по телевизията и никой не се интересува от теб, направи малоумна кампания и се опитай да създадеш тъп скандал...Това правят българските "творци" и не е случайно,че никога няма да имаме истински шоубизнес и т.н. с подобни палячовци

  • choki - 13 years ago

    Идеята е готина!Кара ни да мислим и да изразим мнение.Част от мнинията са доста първосигнални ,а друга част са доста ординарни.Да всички харесват Коледа ,ама тя е вътре във всеки и като тъпи тонрежисиори и други подобни ти набават в личното простронство техния вкус за празника е доста дразнещо.А ако 10 000 човека се замислят какво ги дразни по коледа ,може да се замислат какво ги дразни в живота и поне 1000 от тях да вземат мерки да го променят.Провокацията да използваш мозъка си си струва.Давайте !

  • ккк - 13 years ago

    Моля ви, хора, помогнете да свалим Марая!

  • hitmn - 13 years ago

    И така ... Събрахте се всички български звезди ... или по голямата част ... или само част, но достатъчно готини.
    За такава кауза !?!?!? ДА СЕ МАХНЕ ЕДНА КОЛЕДНА ПЕСЕН !?!?!? ЗА ДА СЕ ВЪРТЯТ ОСТАНАЛИТЕ ?!!??!!? :D :D :D
    Който няма желание - има 200 радиостанции в страната, 30-40% от колите имат CD/MP3 Player. 98% хващат повече от едно радио.А на работното място... мисля че каквито и да сте ако една песен или група песнички Ви втръснат, сте достатъчно големи, за да изклучите радио приемника ...
    Според мен безсмислена кауза ...

  • nora - 13 years ago

    Da natriaskani sa mi v napalno podozira6tata glavica vsichki tia pesnichki. I da, pove4eto ot tiah me drazniat super mnogo. No bez tiah Koleda ne moje da e.. kakto i bez snega i studa, kakto i bez kolednata ukrasa, kakto i bez mirisa na portokali, 6toto edno vreme samo na Koleda gi pomirisvah... elhata, podaracite...E i? Triabva li da kajem ne na vsicki tia ne6ta i da litnem na iug? Vsicko e kli6e, edni i sa6ti pesni, edna i sa6ta programa, edna i sa6ta trapeza...bla bla bla. Koleda navsiakade po sveta e taka. Vapros na vkus dali ti haresva Jose, Mariah ili Bogdana, kato ne ti haresva Pim-Pam smeni kanala! I men me drazniat!

  • Инна - 13 years ago

    Ужасно глупава инициатива... За лицата от рекламата би било полезно да участват в нещо по-смислено.

  • Силвия - 13 years ago

    Пълни глупости!Толкова харесвани и уважавани артисти,а така да се излагат.Когато направят по-хубави песни,тогава да спират тези.Не виждам нищо лошо в това да слушаме хубава празнична музика.По тази логика да не украсяваме елхата,защото го правим всяка година.Да украсим бреза или пък орех!Коледата не е същата без снега,подаръците,елхата и КОЛЕДНАТА МУЗИКА!Нищо не ми влиае по-положително и не ме настроива по-празнично от тази песни.Аз ги обичам и ще ги слушам.Нямат право някакви си да ми спират песните,които харесвам.Като не ви харесват изключете радиото.Все пак ги слушаме само по Коледа,а не всеки ден.Смешни сте.

  • Гери - 13 years ago

    Аз викам как е тръгнало да отменим направо Коледа :D Ненормалници!!! Има и много други коледни песни,не са само тези,предлагам ви да се опитате да махнете и тях.Даже и една няма да успеете да махнете! Щом го има Youtube, всичко е наред ;)

  • Богдана - 13 years ago

    А що се отнася до негативните коментари по повод кампанията - очевидно сблъсъкът на интереси е огромен. Но си го представям така, както вие не можете де си представите, че някой не уважава стандартните допълнения (песнички, магазини пълни с фигурки на елхички, еленчета, снежни човеци и прочие глупости) към тези традиции и едва ли не да опорочи "светлият празник" , така и те вероятно не искат да повярват, че все още има достатъчно консервативни хора, които наистина да се наслаждават на тази клиширана картинка? Лично аз съм за кампанията, защото ненавиждам казуса "Коледа" - как така изведнъж животът на всички е по-прекрасен за един ден, и трябва ли и аз да се преструвам като тях? Ако наистина Коледа ви и зипълваше с толкова много щастие и светли мисли, нямаше атмосферата ви да бъде нарушена от нечия си кампания за една от коледните песни ....

  • Валентин - 13 years ago

    Стига бе хора...толкова ли паднахте.Не ви харесва да ги чувате - спирате радиото,телевизора или излизате от магазина.Направо ме е срам как е изблагиатствана идеята за клипа ...И то всъщност да беше идея.Към хората от клипа и тези които ги подкрепят - Може ли да ни предоставите песен с която искате да замените поостарелите и верно леко поомръзнали песни.Ако вашата не става значи кои бяхте вие та да обиждате труда на други хора.

  • Богдана - 13 years ago

    Не мога, не мога да си избера. Разкъсана съм между 4 - Jingle Bells, All i want for Christmas, Last Christmas и Jingle bell Rock.... Май в крайна сметка ще гласувам за Марая, просто не мога да го понеса още една година. Успех на кампанията!

  • Лили - 13 years ago

    Като чуя "Last christmas" и ми се отщява да живея, песента е хубава, но ще ми трябва около 40 години неслушане за да ми се прислуша пак :)))))) Не ме хваща и това си е , другите си ги харесвам.
    Иначе за мен кампанията е пълна измишльотина. Нямаме си работа българите и т'ва е. :))) Направете пак кампания за боя в училищата, за забраната(ама наистина забрана) на 12-годишни дечурлига още от малки да захващат цигарката и шишето. Направете клипче за стачкуващите студенти и как ще си затъпеем още повече като нация. Направете кампания българските кандидат-студенти да не мислят как да избягат в чужбина да учат, а тук да останат.....Мога да изброявам и още и още...

  • Ме - 13 years ago

    Всичко е част от Коледа.Като питките за Бъдни Вечер,както традиционните храни,така и Коледните песни.И няма да е същото без нито една от тях.Всеки е свикнал с една или повече.И като я няма какво ? Да не би да се променя нещо.Отново се въртят все същите песни само дето една липсва.Дали ще са 10 или 9 какво значение има ? Вместо това защо не направят кампания за нови песни.Мисля,че ще е много по-добре.И нека не спират сегашните :)

  • Me - 13 years ago

    Ами дайте тогава да забраним и питките за Бъдни Вечер и всички останали традиционни храни, които ядем по празниците, понеже ги ядем всяка година и са ни омръзнали. Тъпаци.

  • Yunka7a - 13 years ago

    sega razbrah kak se kazva Train and Nora - Shake Up Christmas :)

  • Yunka7a - 13 years ago

    Neznam nito edna pesen ne mi haresva nqmaq taq pesen ot novata reklama na coca-cola samo4e BG versiqta i ako moje nqkoi da mi kaje kak se kazva super e :*

  • M - 13 years ago

    Аз съм с димитър димов. Абсолютни олигофрени без работа, които се мислят за интересни. Оня боклук като не може да изпее джордж майкъл, къде е тръгнал да му се подиграва? нещастници

  • ChristmasCarols - 13 years ago

    Направо ми стана тъжно, че може хора на изкуството да застават зад такава инициатива :(
    Защо не направят проучване за техните собствени песни, роли ...или да се вгледат в собствените си дела...Не се сещам някой от тях да е получил някакво международно признание като Оскар, Грами. А някои от тях, дето са известни с това, че са известни или споделят нечие легло...Как имат очи да участват? Изобщо не им отива!
    Няма какво да ни се молят... Да се помолят за собствените си души, защото това, към което ни призовават е грозно, долно, жалко !
    Рождество Христово е празник, който да ни обедини...Първо, като семейства, второ, като народ, трето, като част от света. Силата на малките неща, на съкровенните моменти- купуваме подаръци, събираме се край огнището, хапваме заедно, веселим се, намисляме си желания, теглим късмети и слушаме Коледните песнички. Искам пак да ми се случи и пак, и пак, и завинаги.

  • Emi - 13 years ago

    Защо вместо да викат "стига", тези изпълнители и актьори не вземат да направят една нова Коледна песен и да решат "проблема" със старите? Лично на мен не ми допадат wham и mariah, но все пак мисля,че като нямаш нищо насреща, е нелепо да си недоволен от това, което другите са създали.

  • Tonny - 13 years ago

    Само българинът може наместо да се зарадва че идват празници и наместо да се вдъхнови и нахъса за един по-щастлив месец.... да измисли тази глупост! Това е най-абсурдната кампания, която съм срещала някога!

    Не само лъха негативизъм от нея, но и големите артисти, които участват... бива ли такова нещо??!!
    Може би е наша вината, а не тяхна - на бг артистите - че всяка година не измисляме по една нова, забавна и мелодична коледна песничка!!!

  • А - 13 years ago

    ИСКАМ НОВА КОЛЕДНА ПЕСЕН ДА ЧУЯ!!! ;)))

  • Az - 13 years ago

    Na men pyk mi haresvat kolednite pesni, povtarqshti se vsqka godina! Suzdavat koledno nastroenie, a tova e celta - da se suzdade koledno nastroenie! Da smenim himna napravo... za kvo da go slushame postoqnno... nqkuv sku4en e mai a? nogordastaraplanina.com! Q po4nete da se zanimavate s neshto smisleno nai-setne.

  • Sa6o - 13 years ago

    Извинете тази кампания е малоумна. Тези песни правят Коледа. Навсякъде по света се слушат и продават милиони всяка година. Да омръзват, но точно те носят духа на Коледа. И вместо БГ музикантите да плюят световните коледни хитове, да направят те по-добри и тях да си ги въртят. Всички артисти в рекламата, които по принцип много уважавам, ми паднаха в очите с нелепото си участие в тази реклама. Аз не знам нямат ли с какво друго да се занимават ами да участват в безсмислени кампании.

  • уада - 13 years ago

    Хахахах не знам, ама това новият хит ми писна преди да е свършил :)
    И на мен ми дойде в повече негативизмът, обаче наскоро четох, че имало научно изследване на т.нар. музикални червеи - тия песни може дори да не ти харесват, но ти се загнездват в главата и няма отървия. Не е нужно даже да ги пускат много пъти, да не говорим като ги пускат какво е. Знам, че на всички ви се е случвало, не се правете сега. Адски досадно, ако сме честни. Според мен има няколко такива песни в списъка - мен ме дразни една и затова ми хареса идеята. Обаче като видях какво ги дразни другите вече не ми харесва :D Хора, как може Марая Кери на второ място? И въобще кой я измисли тая идиотска анкета беее

  • Виктор - 13 years ago

    E добре де тези песни веднъж добре втори път добре ама то колко години вече станаха и стана толкова еднообразно че някой като се сети за Коледа или за новяа година само ти песни му идват щот други не пуска и тия песни после не можеш да си ги избиеш от главата те са като дъвка чуеш ли ги веднъж това. Никой не се сеща за друга песен освен тези песни някои са хубави да ама други вече стана банално просто. Хубаво е да има още една или две които да са различни и така стане малко по разнообразно.

  • Rockawilder - 13 years ago

    Мили хора, това ли е най-големия проблем, който ви тормози толкова много? Има толкова други и по-важни неща, заради които наистина си заслужава да се правят кампании ама това.....пффф!!! А относно артистите от клипчето, много ги харесвам ама изглеждат малко нелепo :D

  • Валентина - 13 years ago

    Аз лично откривам нещо по-различно в тази кампания. Може и да не съм права, но виждам едно побутване на българите да се съберат в някаква кауза, нещо което може да направим заедно. Една песен не прави Коледа, ако има една песен по-малко няма да ми развали празника. За това съм ЗА. А и не мисля, че едно гласуване трябва да се приеме толкова лично...ако си толкова убеден в себе си това няма по никакъв начин да ти повлияе. Нека не си разваляме празника с обиди, а просто всеки каже мнението си. Весели празници!

  • Poly - 13 years ago

    Az glasuvah za pesen,koiato me drazni izklu4itelno,no tia e samo edna,ostanalite pesni,vs6tnost sa mi emblematichni za kolednite praznici i 4estno kazano ne mi e nepriatno,4e vsiaka Koleda gi slu6ame.Kakto vsi4ki znaem muzikata i aromatite sa ne6tata,koito napomniat za prejiveni ot nas ne6ta,a za pove4eto hora kolednite spomeni sa prekrasni,plus tova az ne sam 4uvala novi koledni pesni,koito da mi haresvat...no tova moje bi e moia greshka.Kolkoto do klipcheto,mnogo e hubavo,no zashto po diavolite ste slojili ZARA i ZLATKA!!!!Hubavi,hubavi,inteligentni hora .....i izvednaj tezi dvete!!!!

  • Bona - 13 years ago

    Нали точно по това се усеща, че е Коледа. Когато започнат да пускат по радиото и телевизията познатите ни песнички, когато масата е украсена празнично, когато до нас има коледно дръвче, когато се събере цялото семейство. Аз не живея в България, но ВИНАГИ си идвам в Родината за Коледа.
    Това е все едно да гласуваме за: Кой актьор не искам да гледам никога на българската сцена...
    Кой български певец не искам да слушам никога повече...
    Кой телевизионен водещ да бъде уволнен, понеже ми е неприятен...
    Кой българин не заслужава да притежава българско гражданство...
    Хора, съвземете се! Вие не сте Господ!!!
    Помислете и направете нещо наистина смислено, което да е от полза на хората. Не мислете за себе си и това, как малко поне да се издигнете в очите на заобикалящите Ви, Вашето величие е най- вероятно падение в техните очи!
    С пожелание за поумняване!
    АЗ

  • Атакан - 13 years ago

    Като цяло поп културана на тази планета ме отвръщава! Хей, как е възможно една песен да ти върне спомен за топлина уют и праснично очакване - Ето как: Натряскана ти е в нищо неподозиращата тиквичка до безобразие с течение на годините... Не ми харесват всичките песни, мразя клишетата. Някой каза за негативизма на кампанията +1 глас, не ми харесва. По празниците се луша музика каквато ви харесва, както ежедневно така и по-инцидентно. Колко често слушате чистокръвни народни песни?! Нямаме ли, к'во? Ама скоро ще "занямаме" когато никой не ги помни или изпълнява. (човека с надутата, посредством каба гайда глава да ме извинява.. :) Радиата и телевизиите не се чудят какво да пускат малко преди да го пуснат, приятели. Има си Software за тия неща.. с много опции, колко често да повтаря и затретва и днес до края на работния ден затринадесетва песнии цели плей-листи. Повечето станции имат 12 - 24 песни. ФАКТ! няма пари :) Да върви по дяволите цялата клиширана и тюркуазна работа със слшането ви на коледни песни за настроение! и ходенето ви на църква за показ и от страх най-вече. (с други думи - за всеки случай.. ако нема полза - нема и вреда ОК) Искам да видя нещо направено със сърце и смирение и произтичащо от истинска вяра! Инак те ви рекламират куверти по хотелите за КОЛЕДА сиреч рождество христово, с певици от фолк бранша. Една от тия т.нар. песни започва с думите Тиха нощ, Свята нощ!... ам тогава 'що хвърляте пиратки като удари 12 часа бре?! Нощ на смирение за истински вярващите е! Ако сте такива засрамете се, ако не уважавайте тези които са! (не съм от тях но ПАК и ПАК ви вазбирам нещата по-добре от вас, най-съзнателно засегната от мен категория празнуващи) Ай със здраве, и мислете с тия главички. Къде да насочите кампания, както някой каза, и колко безсмислена да е тя! Неможете да спрете нищо, не го виждам как да стане. а и една от 10 .. или всичките или никоя.. даже не плувинчато ами 10%... Сашко Божков да не ви е рода нещо?

  • Marti - 13 years ago

    къде е коледният дух без дори и тези до болка познати песнички!?

  • z - 13 years ago

    We wish you a marry Christmas...

    ДА ПОМОГНЕМ НА ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ДА СПРЕ ДА ПЕЕ

    Коледа иде пак - Веселин Маринов
    Коледен сън - Веселин Маринов
    И тази коледа заедно - Веселин Маринов

  • Pongo - 13 years ago

    http://www.youtube.com/watch?v=ZCiVuUczzgY

    НОВАТА КОЛЕДНА ПЕСЕН....Абсолютен хит за малки и големи!

  • kult - 13 years ago

    През цялото време, докато гледах клипчето, си мислех, че накрая ще се обяви конкурс за, примерно, 3 нови песни/идеи за песни, а то - някаква глупава анкета какво да се махнело?! Как да се махне като нямаме нови?!

  • Ирина Бъчварова - 13 years ago

    Don't like dislike. А и как точно ще спрете песента от ефир?

  • Защо трябва да се подхожда с негативизъм към този толкова готин и положителен празник като Коледа? Наистина се пускат само тези песни, наистина трябва да се разредят, но не и да се махат. На мен всяка освен "Нова година" (не съм я чувал май...) ми повдига настроението и ме връща няколко години назад когато чаках с нетърпение Коледната сутрин и част от това супер чувство като дете се връща. Предпочитам да чуя "let it snow, let it snow..." и да знам че е декември, зима е и Коледа и Нова година са наблизо отколкото "Късно е да казвам че съжалявам за тебе вече сякаш съм невидим...", защото тогава това е един обикновен, студен и често мокър и мрачен ден...

    Весели празници!! :))

  • sun - 13 years ago

    И аз споделих клипа , но като се замислих ако всичките тези в него се бяха събрали , за да измислят някоя нова коледна песен ,щеше да е по-добре отколкото да пропагандират старите традиции.Всички песни ми харесват , колкото и изтъркани да са , не ги слушаме цяла година , а когато ги чуем нахлуват приятните спомени за отминалите празници . Защо в България винаги има някаква отрицателност и злоба към нещо вече изградено и трябва винаги да сме ПРОТИВ ...Ми ,драги български музиканти - измислете нещо НОвО ,но едва ли и то ще се хареса на масата и ще стане хит/не сме в Румъния все пак/ , може би след 20-30 години така ще се говори и за вас .Оставям празен глас ,с надеждата че положителното ще спаси тези празници !!!!

  • Милен Илиев - 13 years ago

    Повечето хора които ще гласуват сигурно не са чували и половината от песните, и ще гласуват за българските, защото само тези изпълнители са чували. Което е жалко. Защото има хубави песни.

  • The woman - 13 years ago

    А и заправих да спомена.Една българска песен има наредена до песни на велики певци и музиканти и вие точно за нея ще гласувате.Иначе всички се пишат за големи националисти и родолюбци, кога по-подходящо да се покаже това, ако не по време на Коледните и Новогодишни празници.?!?

  • The woman - 13 years ago

    Добре, аз не мога да разбера не обичате ли Коледа, Нова година?Точно тези така "омръзнали" ни песни, когато ги чуем през останалото време от година ни карат да се сещаме за така топлата и приятна Коледна семейна атмосфера.Не съм против да излизат нови коледни песни, но замислете се колко различни вкусове има, на колко човека ще им харесат и на колко не.А очевидно дадените тук песни са се утвърдили като най-общоприети и харесани и затова ги пускат.Сигурна съм, че всеки един от вас харесва поне 1на от тези песни, замислете се, това са 10 песни и не всичките ви харесат, а ако излезе една нова и почнат да я въртят нон стоп, каква е вероятността да ви хареса?Нека ви отговоря, изключително минимална!Така че нека правят нови коледни песни,но нека и не се отричаме от вече направените, които ни напомнят за хубави мигове преди време.И както всеки знае, лесно е да се отрича и да се хули нещо вече направено, но е трудно да създадеш ново, което да се утвърди така.Весели празници! :)

  • Svazi - 13 years ago

    "Коледааа КОЛЕДА коледаааа КОЛЕДА, дрън дрън дрън мрън мрън мрън..." - кичозен шаблон.

  • Йордан Стаменов - 13 years ago

    Пуснете всички песни едновременно и чуйте какъв коледен купон става.....Смятам, че тези пени са причината за коледните депресии и самоубийствата! Jingle Bell Rock НА САПУН !!!! Нея най-често я въртят по телевизията (puke) !!!

  • princess baby - 13 years ago

    Eartha Kitt - Santa Baby, Jose Feliciano - Feliz Navidad, Paul McCartney - Wonderful Christmas Time, В. Найденов и Б. Карадочева - Нова година, Пим-Пам - Отново е Коледа -> тези специално, не ми харесват

  • Петър - 13 years ago

    Тези хора, както и други, правят множество кампании за благотворителност. Хрумнала им е някаква идея и я реализират, не виждам какъв ти е проблема? Като ти чета коментара, ми е ясно че коефициента ти на интелигентност е екивалентен на температурата навън през януари, така че спести ни коментари от рода на "българщина", моля те.

    Благодаря ти.

  • dimitar dimov - 13 years ago

    Abe tva e nai novata glupost koqto moje da se postne v internet prostranstvoto teq pesni se slu6at po 10-20 max za 1 msec kvo goovrite gluposti 4e gi slu6ate 172 puti .Vsqka edna ot tqh kolkoto puti i da q puskate si ima svoq 4ar i kato se suberete nai-vajnite hora nqkade tezi pesni trqq se slu6at ne ivana,dragana petkana i korokodila gena sus silikona. Taka 4e toq sait i cqlata kampaniq sa 1 pulna glupost i sujelqvam 4e sa nalqti tolkova pari i zvezdi v cqlata rabota. Spored men tezi hora trqq podkrepqt nqkakva kampaniq za blagotvoritelnost q za deca v trudno polojenie q ne6to podobno, a te kvo "koq pesen vi omruzna da slu6ate" - prodajna rabota bez komentar bulgar6tina!!!!!

  • Юли - 13 years ago

    Наистина, песните са много хубави, но омръзват. Въпреки това съм съгласен с Иван Иванов - една такава кампания би имала много по-смислена цел, ако стимулира създаването на нови коледни песни, вместо да спира старите от радиоефира...

    Но все пак Wham! са ми омръзнали :))
    Весели празници :)

  • MetroiD - 13 years ago

    Вярно е, че като ги чуеш 172.395 пъти все са отвратителни, НО! Пим-Пам с тяхното "коледааа КОЛЕДА коледаааа КОЛЕДА, дрън дрън дрън мрън мрън мрън, КОЛЕДА айде сиктииир" са способни да убият _всичко_ детско в мен. Тая песен имам чувството, че е писана за бавноразвиващи се - 2 минути нон-стоп монотонното им КОЛЕДА, и после как да не си ядосан шофьор, като час по час ти я пускат напоително от всички радиостанции...

  • bambi - 13 years ago

    Чесно, всички парчета които чуя 172.395 пъти са отвратителни!

  • Тошето - 13 years ago

    абе Wham - Last christmas първият път - добре, но един стига! НЕ ИСКАМ ПОВЕЧЕ!!!

  • Nanny Ogg - 13 years ago

    Прав си, могат да напишат, проблемът е, че е много вероятно ако изпълнителят не е Миро, Мария Илиева или Графа, песента да не види "бял свят" по радиото.

  • Иван Иванов - 13 years ago

    Знаете ли, в началото тръгнах да гласувам, после обаче реших да прослушам номинираните песни и ... реших, че малко или много всяка от тях ми харесва. Да, забелязах, че една от българските песни е първенец в класацията и да си призная,...щях да гласувам за отсраняването и. :) В крайна сметка реших следното: да се слушат тези 10-ина песни NON STOP води до психични отклонения, повярвайте ми, случва ми се през последните 6 години на работното място всеки един от 15-ината дни (около новогодишните празници, та и след тях), в продължение на 13 часа дневно (това не е най-лошото - веднъж слушахме 3 дни Янка Рупкина и нейната каба-гайда)!!! ^__^ Та призива ми към композиторите и певците е: създавайте нови и хубави новогодишни песни, за да се обогати разнообразието им, а ние... ще си пускаме по малко от всички, та да не изпсихясаме, защото..." М'О'О ХУБ'УУ НЕ Е НА ХУБ'УУ "
    п.п. Весели празници и много здраве за новата година на всички...! ^_6

  • Християн Христов - 13 years ago

    (В. Найденов и Б. Карадочева) е не мерси :Х

  • no.ski.CREW - 13 years ago

    обичаме ги всичките! :D

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment

Create your own.

Opinions! We all have them. Find out what people really think with polls and surveys from Crowdsignal.