CE REPREZINTĂ CRĂCIUNUL PENTRU TINE ?!?

4 Comments

  • Amy - 13 years ago

    Matei 1:21 Ea va naşte un Fiu, şi-i vei pune numele Isus, pentru că El va mîntui pe poporul Lui de păcatele sale.

  • florinita - 14 years ago

    Ne mantuim prin Hristos,insa numai prin biserica ortodoxa ,nu la coltul strazii dupa cum auzim asa pe oricine spunanad lucruri despre mantuire.
    Daca nu vom pastra si transmite si celorlalte generatii semnificatia nasterii Domnului,inmanand si cate o iconita cu nasterea prucului IIsus,atunci vom ajunge ca cei din Anglia si America unde copiii find intrebati ce reprezinta Craciunul binenteles ca n-au stiut si s-au gandit doar la mos Craciun.Vedeti unde s-a ajuns?Numai de mos Craciun se pomeneste peste tot uitand de bunul si sfantul prunc nascut in ieslea saracaciosa.
    In ceea ce priveste aprovizionarea cu bunatati pt masa de Craciun eu cred ca trebuie o limita,dar pt trebuie sa ne bucuram de nasterea Domnului si mai ales dupa un post din 15 noiembrie si pana in 25 decembrie fiecare om trebuie sa puna pe masa ceva care sa semnifice bucuria,sarbatoarea.,adica bucatele traditionale romanesti.Fiecare popor isi are traditiile lui si la randul sau fiecare cetatean demn pe acest pamant tine la traditia poporului sau.

  • amy - 14 years ago

    Galateni 4:4-5 Dar cînd a venit împlinirea vremii, Dumnezeu a trimes pe Fiul Său, născut din femeie , născut supt Lege, ca să răscumpere pe cei ce erau supt Lege, pentru ca să căpătăm înfierea.

    Ioan 3:16Fiindcă atît de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentruca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa vecinică.

    Romani 5:8Dar Dumnezeu Îşi arată dragostea faţă de noi prin faptul că, pe cînd eram noi încă păcătoşi, Hristos a murit pentru noi.

    Domnul ne iubeste si doreste ,,ca nimeni sa nu piara ci toti sa vina la pocainta.''
    PENTRU MINE SEMNIFICATIA CRACIUNULUI ESTE : INTRUPAREA DOMNULUI ISUS ,JERFA LUI SI PRIN SANGELE LUI SPALAREA DE PACATE.

  • ylyana - 14 years ago

    Maica Sfanta s-a intrupat de la Duhul Sfant Cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos pentru a ne spala pactele si a ne calauzi viata spre lumina si vesnicie !!!!!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment