POPORUL ROMÂN DEMONSTREAZĂ PRIN MODUL CUM TRĂIEŞTE CĂ ESTE UN POPOR "CREŞTIN DE 2000 DE ANI" ?!?

4 Comments

  • Gabriela L - 14 years ago

    Pt DORINA HOLMBERG
    ca sa fim iertati de pacate si sa avem viata vesnica sunt cateva conditii care trebuie indeplinite.....nu te poti astepta dupa o viata de desfrau si trairi dupa pofta inimii sa ai viata vesnica. si faptul k dai bani la saraci pe strada sau donezi nu te ajuta cu nimic k sa fii mantuit.
    si in ce priveste religia adevarata...imi pare rau dar nu poti afirma k credinta adevarata e cea ortodoxa asa cum nici eu nu pot afirma k credinta adevarata e cea penticostala. toti vom fi judecati conform Legii Domnului de tot ceea ce zicem si ce facem indiferent de confesiune.

  • Tomis The Cat - 14 years ago

    @ PENTRU DORINA HOLMBERG SI PENTRU TOTI CITITORII:
    Pentru ca nu toata lumea stie sa ia URL-urile de mai sus si sa le introduca in bara de adrese din browserul web, am sa incerc sa va creez mai jos linkuri catre cele doua articole scrise si publicate de mine. Dati un click pe cuvintele PASTE sau pe CRACIUN pentru a fi directionati pe paginile web respective. Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va pastreze in harul Sau nemarginit !

    PAŞTE

    CRĂCIUN

  • Tomis The Cat - 14 years ago

    @ PENTRU DORINA HOLMBERG :

    Draga Dorina, ar fi foarte bine daca romanul s-ar comporta in materie de credinta ca acum 2000 de ani pentru ca asta ar insemna ca ar avea un fel de vietuire asemanator cu cel al primilor crestini. Asta ar insemna ca s-ar boteza asa cum faceau primii crestini adica LA MATURITATE (nu ca bebelus). Ar insemna ca AR TRAI PRIN CREDINTA SI NU PRIN VEDERE adica nu ar mai avea nevoie de statuete, icoane care plang si moaste care "miros frumos" pentru a crede in Dumnezeu si in Domnul nostru Iisus Hristos. Ar insemna ca AR CREDE NUMAI IN SFANTA TREIME si AR ACCEPTA NUMAI PE HRISTOS CA SINGUR MIJOCITOR INTRE DUMNEZEU SI OAMENI adica nu s-ar mai inchina si nu s-ar mai ruga la 1001 sfinti inclusiv la Stefan cel Mare si Constantin Brancoveanu, etc.
    CE BINE AR FI SA AVEM CREDINTA SIMPLA SI CURATA A PRIMILOR CRESTINI DE ACUM 2000 DE ANI... esti de acord cu mine ?!?
    CREDINTA ADEVARATA NU ARE UN NUME SI NU APARTINE NEAPARAT DE BISERICA X SAU DE BISERICA Y pentru ca ea este de fapt "credinta care a fost data sfintilor odata pentru totdeauna". Exista cel putin un grup de credinciosi IN FIECARE BISERICA SI CONFESIUNE (cu exceptia celor care contesta Divinitatea lui Hristos si care neaga Sfanta Treime) care VOR FI MANTUITI !!! Sunt absolut convins de acest lucru si ma bazez pe Cuvantul Sfant, nu pe ideile mele...
    Mi-a placut foarte mult ca ai definit pe cei credinciosi ca fiind "oameni fara religie". Cred ca ai vrut sa spui ca APARTENTENTA FORMALA LA O BISERICA, RELIGIOZITATEA SI EVLAVIA NU INSEAMNA IN MOD AUTOMAT CA IL URMEZI PE HRISTOS SI CA VEI FI MANTUIT ! Nu mai vorbim de faptul ca in zilele noastre, cel mai mare pericol care ne pandeste pe toti este FORMALISMUL RELIGIOS. Oamenii merg la Biserica pentru ca "asa au apucat" sau pentru ca "asa e obiceiul" sau pentru ca "merge bunica si atunci trebuie sa merg si eu", etc, etc. Ai perfecta dreptate cand spui ca adevaratul credincios CREDE IN SFANTA TREIME. Din nefericire, de marele privilegiu al jertfei Domnului Iisus Hristos NU POATE BENEFICIA DECAT ACELA CARE DORESTE ACEST LUCRU, CARE NU DA CU PICIORUL IN JERTFA DE LA CRUCE, CARE ACCEPTA PRIN CREDINTA SINCERA CEEA CE A FACUT DUMNEZEU PENTRU EL PRIN DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS ! Altfel... DEGEABA A MURIT HRISTOS... asa spune Biblia... degeaba Dumnezeu iubeste omul, daca acel om NU VREA SA IA DECIZIA CARE POATE SA-L CONDUCA SPRE CALEA MANTUIRII !!!
    Fii binecuvantata impreuna cu cei dragi ai tai ! Iti dau mai jos doua linkuri cu articolele scrise si publicate de mine cu ocazia Sarbatorilor Invierii si Nasterii Domnului (sper ca oamenii sa primeasca in inimile lor, Cuvantul lui Dumnezeu)

    http://tomisthecat.wordpress.com/hristos-a-inviat-si-este-viu-in-vecii-vecilor/

    http://tomisthecat.wordpress.com/valoarea-si-semnificatia-nasterii-domnului-si-mantuitorului-nostru-iisus-hristos/

  • Dorina Holmberg - 14 years ago

    Cum ar putea spune cineva cå romånul se comportå in materie de credintå ca acum 2000 de ani?
    Pinå la urmå credinta ortodocså , care sustin cå e cea adevåratå , nu o respectå cu nimic dupå voia lui Dumnezeu!
    De altfel Dumnezeu va judeca toate natiunile dupå religia lor, si dupå cum in fiecare religie existå ceva care este interzis, tot asa toate popoarele vor da socotealå inaintea Impåratului universului.
    Cit despre cei credinciosi(oameni fårå religie) intr-unul singur Dumnezeu Tatål, Fiul si Duhul Sfint, avem privilegiul mare al jerfei Domnului Isus, care ne iartå toate påcatele, si ne asigurå o viatå eternå a sufletului omenesc nemuritor.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment