AR FI BINE CA ASISTENTELE MEDICALE SI MEDICII DIN ROMANIA SA FIE EVANGHELICI, BAPTISTI, ADVENTISTI, OAMENI CU FRICA DE DUMNEZEU SI CU BUN SIMT ?

6 Comments

  • Irina - 14 years ago

    Cine sustine ca salariul influenteaza calitatea de om, nu stie ce vorbeste! Daca esti OM atunci intelegi ca nu cei care la un moment dat depind de tine sunt cei care hotarasc ce salariu primesti, dar ei pot duce vorba despre umanitatea, empatia, grija si mai ales profesionalismul tau, daca exista. DIn nefericire multi si-au ales sa profeseze in sanatate doar pentru ca omul aflat in impas este dispus sa dea tot ce are pentru a se face bine, si cum hienele se aduna intotdeauna unde simt miros de sange asa se aduna in sanatate hiene cu chip de om. I-a obligat cineva sa lucreze in acest domeniu? Au dreptul sa se razbune pe cei lipsiti de aparare, pentru frustrarile lor? Si noi, ceilalti, care ne-am ales alte meserii, cum ar trebui sa ne razbunam pe ei cand nu isi fac datoria( pe care noi ne-o facem, fiecare la locul nostru de munca)???

  • Irina - 14 years ago

    Cine sustine ca salariul influenteaza calitatea de om, nu stie ce vorbeste! Daca esti OM atunci intelegi ca nu cei care la un moment dat depind de tine sunt cei care hotarasc ce salariu primesti, dar ei pot duce vorba despre umanitatea, empatia, grija si mai ales profesionalismul tau, daca exista. DIn nefericire multi si-au ales sa profeseze in sanatate doar pentru ca omul aflat in impas este dispus sa dea tot ce are pentru a se face bine, si cum hienele se aduna intotdeauna unde simt miros de sange asa se aduna in sanatate hiene cu chip de om. I-a obligat cineva sa lucreze in acest domeniu? Au dreptul sa se razbune pe cei lipsiti de aparare, pentru frustrarile lor? Si noi, ceilalti, care ne-am ales alte meserii, cum ar trebui sa ne razbunam pe ei cand nu isi fac datoria( pe care noi ne-o facem, fiecare la locul nostru de munca)??? sa cerem aplicarea Legii TAlionului??? CAnd nu esti multumit de remuneratie esti liber sa pleci in alta parte, dar nu ai libertatea de a-ti bate joc de vietile altora! Dupa mine sunt multi vinovati dar in primul si in primul rand este acea asistenta care trebuia sa fie acolo! Pentru asta era platita (mult -putin cat era, dar asta a acceptat!!!!!), asta avea de facut si nu a facut! SIMPLU

  • amy - 14 years ago

    Cand eu am inceput sa lucrez in spital ,inca am gasit calugarite care lucrau si erau foarte atente la tot ce faceau pt bolnavi dar si pt cei din jur ,iti dadea o stare de liniste si siguranta....este evident ca oameni cu frica de Dumnezeu altfel i-si fac datoria fata de semeni ,ei o fac asa ca pentru Domnul pe care il slujesc.

  • Elena - 14 years ago

    Da, asa ar trebui si numai cadrele medicale ci toate persoanele care lucreaza "cu oamenii", insa crede-ma ca de multe ori bunul simt e mult prea putin pentru coruptia din jurul nostru.

  • Maria - 14 years ago

    De ce sa faca parte din aceste culte religioase? Crezi ca angajarile se fac pe criterii religioase??? Oare toti ortodocsii si catolicii sunt oameni fara suflet??? Nu cumva, poate, si salariile le-au facut pe acele femei sa greseasca!!!
    Cine este fara de pacat sa arunce primul piatra!!!!!!!!!

  • Doru Paiusan - 14 years ago

    As imparti intrebarea ta in doua si,evident,atunci ar fi doua raspunsuri.
    1.Nu are importanta religia sau confesiunea celor care lucreaza acolo (sau oriunde altundeva).
    2.Da! Ei ar trebui sa fie oameni corecti, cu bun simt si cu frica de Dumnezeu,altfel trebuie indepartati.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment