Option image

AI PUTEA SĂ-ȚI DAI VIAȚA PENTRU APROAPELE TĂU AȘA CUM A FĂCUT RYAN ARNOLD ?

4 Comments

  • Liuba - 14 years ago

    sooper intrebare ,chiar sint prea slaba ca sa p[ot sa fac asta simt ca mai trebuie sa cresc mult spiritual ca sa ajung la asta...

  • ana - 14 years ago

    nu as putea .sincer ..de ce sa fiu falsa ..eu nu am alta viata ..sa fereasca DL ..PTR FIUL MEU POATE AS FACE ..CA EU AM VIRSTA SI EL ARE VIATA IN FATA ..DAR OCICUM toti vom PLECA ODATA ..deci mai devreme sau mai tirziu tot plecam de aici ..

  • TIRLEA CARMEN NICOLETA - 14 years ago

    Cred muti a face astfel de sacrificiu pentru cei dragi ,cu astfel de risc care ti-l asumi dinainte desi speri sa fie totul cu final fericit.....dar uneori nu este cum vrem noi ci cum este voia lui DUMNEZEU ! EL STIE BINE DE CE !NOI NE SUPUNEM SI ACCEPTAM CU IUBIRE SI BLINDETE CHIAR DACA DOARE SI SUFERINTA ESTE MARE! MOARTEA INSEAMNA VIATA ! ESTE DRUMUL ACASA ! AICI PE PAMINT SUNTEM A PETRECE UN TIMP DE A INDREPTA FATA E DUMNEZEU O GRESEALA PE CARE AM FACUT-O !SA NU UITAM CA NU SUNTEM VESNICI ,SA FIM PREGATITI IN FIECARE MOMENT CU FAPTELE NOASTRE BUNE SA IUBIM MAI MULT NECONDITIONAT SA DARUIM SI FARA A PRIMI LA SCHIMB VALORI ! ASTA II PLACE LUI DUMNEZEU ,IUBIREA SI BUNATATEA! RYAN A FOST SI RAMINE UN EROU ,DIN CLIPA CIND A LUAT ACEA DECIZIE SA II DEA VIATA NOUA FRATELUI SAU DESI STIA RISCUL SI IN SUFLET PURTA TEAMA! EL TRAIESTE PRIN FRATELE SAU!

  • Valeria - 14 years ago

    Desi cred in Dumnezeu cu toata puterea mea de viata si bine stiu ca trebuie sa ne iubim fratii chiar cu pretul vietii daca este nevoie. Eu am stat mult si m-am gandit cine este fratele pentru care in caz de nevoie sa-mi dau viata.?Lipsa de interes este din ce in ce mai mare si chiar in mijlocul nostru.Nimeni nu intreaba ce se intampla oare cu o anumita persoana, sau sa o vizite-ze , sau sa-i dea un telefon...Dintre toti pe care-i cunosc numai vreo trei -patru merita intradevar sa-mi dau viata pentru ei.
    Te rog iarta-ma daca sunt cam dura, dar in acest moment asta simt!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment