Option image

AI VOTAT ÎN FAVOAREA DECLARAŢIEI DE LA TIMIŞOARA ?

2 Comments

  • Tomis The Cat - 14 years ago

    @ PENTRU SOPHIA53 : Cu multă plăcere şi îmi cer mii de scuze că răspund abia acum dar nu înţeleg ce se întâmplă cu serverul polldaddy.com pentru că nu primesc e-mail-uri prin care să fiu înştiinţat când cineva îmi trimite un comment pentru aprobare. Va trebui să mă adresez webmasterului de la polldaddy.com pentru că eu am descoperit comentariul tău într-un mod întâmplător ! Puteau să treacă luni de zile până să-ţi răspund !

    Mă bucur că ştii să apreciezi lucrurile de valoare mai ales că dacă te uiţi pe bannerul blogului meu, tocmai acest lucru încerc să-l promovez aici adică FII O VALOARE ÎNTR-O LUME A NON-VALORII ! FIGHT ALWAYS AGAINST THE EVIL !

    În zilele noastre, materialismul, ateismul, secularismul şi formalismul religios îşi pun din ce în ce mai mult amprenta iar noi trebuie să contrabalansăm această tendinţă, să nu stăm cu braţele încrucişate şi să acţionăm cu fermitate !

    Familia creştină este instituită de Dumnezeu şi NIMENI NU VA PUTEA SĂ O DESFIINŢEZE VREODATĂ iar căsătoria va rămâne pentru totdeauna uniunea dintre un bărbat şi o femeie în faţa Domnului !!! Cei care susţin că o căsătorie poate însemna şi altceva (bărbat cu bărbat sau femeie cu femeie) vor primi o cumplită pedeapsă de la Dumnezeu care nu permite ca România să se transforme într-un fel de "Sodoma şi Gomora".

    Am rugămintea ca întotdeauna să postezi commenturi direct pe blogul meu la rubrica LEAVE A REPLY adică pe linkul de mai jos. Poţi să dai un COPY şi un PASTE şi să pui acolo comentariul tău de mai sus ! Fii binecuvântată !

    http://tomisthecat.wordpress.com/2010/09/11/declaratia-de-la-timisoara-un-apel-la-constiinta-crestina-a-fiecarui-roman/#respond

  • Sophia53 - 14 years ago

    Am fost impresionata profund de continutul DECLARATIEI , felicitari ma bucur ca exista persoane care se gindesc la viata crestina , la familie , D-zeu sa-te aba in paza lui suflet nobil , multumesc.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment