Which NVidia drivers do you use? Nouveau or proprietary NVidia driver?

3 Comments

  • Peter Pein - 12 years ago

    I have a look from time to time at noveau's and NVidia's site. Last time, only the proprietary driver supported my 560 Ti. I'll have a look in the next few days (* sigh *)

  • Jeff Sandys - 14 years ago

    I have used the akmod from rpmfusion until opengl worked with the nouveau drivers and mesa experimental in fedora 13.

  • Alan - 14 years ago

    Bok Valent!

    Moj glas je za proprietary driver. Posto vec nekoliko godina sam relativno aktivan na raznoraznim Linux site-ovima iz iskustva kazem da većina pocetnika na Linuxu ima problema sa NVIDIA grafickim karticama na Linuxu. Jedan od problema je i sama instalacija drivera, a trenutno open source driveri jednostavno ne omogucuju upotrebu doticne kartice na zadovoljavajuci nacin. Stoga, bez puno razmisljanja moj savjet je da propritary driver bude instaliran by default u Fusion.
    Iz trenutnih glasova se takoder moze vidjeti kako korisnici razmisljaju.

    Iskoristicu ovaj post da ti kazem da na ovom linku; http://www.linuxquestions.org/questions/general-10/i-would-like-to-announce-fusion-linux-838023/ mozes pogledati kako sam "najavio" da je Fusion spreman za download i testing. Odgovorio bi i na tvoje pitanje u sada već ex forumu - da, imam iskustva sa onim sto si naveo i oko cega ti treba pomoc. Ja sam uvijek spreman pomoci oko dobrih stvari. Iako sam dosta zauzet ovih dana, mislim da bi bilo zgodno da se cujemo preko maila. Mislim da bi Fusion mogla biti velika distra i ispuniti jednu prazninu koja postoji medu Linux distrama.

    Pozdrav!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment