Cind va fi rapirea biserici

Select up to 3 answers.

1 Comment

  • ion ghita - 11 years ago

    Intrebarea, propusa de dvs. o consider nerelevanta... ,, Cat despre vremii si soroace, nu este treaba voastra!... Cuvantul Domnului este clar in aceasta privinta, Dumnezeu in intelepciunea Lui, dandu-si seama de pericolul pe care-l incumba o asemenea abordare.
    Ca o sugestie, pertinenta, si, pentru ca raspunsul sa fie cat mai exact, ar fi trebuit ca odata cu raspunsul, respondentului sa i se ceara sa-si pozitioneze incadrarea religioasa. Daca a-ti fi facut acest lucru, vedea-ti clar ca majoritatea raspunsurilor purtau, de fapt invatatura bisericii pe care fiecare o frecventeaza. Un sondaj,pe aceasta tema, ar fi trebuit propus in asa fel incat sa se evite a ceea ce de fapt, in mare parte se cunoaste.
    Inchei prin a incerca un raspuns succint la aceasta intrebare: Eu personal cred, si am argumente biblice, pe care nu le pot infatisa acum,din lipsa de spatiu si timp, ca aceste trei variante sunt,pur si simplu rastalmaciri omenesti, in spatele carora se afla acea minte sclipitoare al carui scop nu este altul decat inselatoria. Se strecoara, in mod perfid, in mintea nestatornica a credinciosului modern ideea ca mai este timp, prin urmare i se da posibilitatea omului sa se mai investeasca putin in treburile acestei vieti, determinandu-l sa ,,uite" de scopul pentru care a venit in lume. In final diavolul castiga, pentru ca adevarata ,,rapire" o produce, indeobeste, el, prin curmarea violenta si extrem de prolifica a mii de vietii ai carei posesori adorm nepasatori pe subiectul duminical al unei predici,a unui pastor apostaziat, care bate moneda inflationista pe ideea ca Dumnezeu este bun si iertator. Da EL este asa, si inca mult mai mult, dar sa nu uitam ca intilnirea noastra cu EL sau rapirea, in termenii dvs. se produce exact in momentul cand am parasit viata aceasta. Ce relevanta mai au aspectele necazului cel mare pentru cel ce, deacum se afla in ... ,,sanul lui Avraam"..., sau ,infinit de grav in ... ,,vapaia chinuitoare a bogatului nemilos"...???!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment