Τι πρέπει κατά τη γνώμη σας να κάνουμε;

13 Comments

  • olosson - 13 years ago

    I think all the Greeks should listen to the Max Keiser interview of economic bloger and radio host from New York Demetri Kofinas about Greece and the European problem.
    http://coveringdelta.wordpress.com/

  • Φίλε Ανώνυμε,
    Καλά τα λες και τα ερωτήματα θα μπορούσαν να είναι περισσότερα.
    Να δούμε τι θα μας προτείνει και ο Παπανδρέου με το δημοψήφισμα, αν φτάσει μέχρις εκεί.
    Είναι βέβαιο ότι υπάρχει ατιμωρησία,
    όπως επίσης είναι βέβαιο ότι τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει χωρίς κατάρρευση του καθεστώτος, έπειτα δυστυχώς από μια οικονομική κατάρρευση της χώρας.

  • Ανώνυμος - 13 years ago

    Λοιπόν,
    Ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Οι επιλογές είναι ελλιπείς.
    Δε θα έπρεπε να υπάρχει και το "Εύρεση νέων πόρων και φυλάκιση υπευθύνων."
    Αλλά επειδή, οι περισσότεροι είναι μέσα στο κόλπο και έχουν φάει ποιός θα τολμήσει να κάνει κάτι τέτοιο;
    Ελπίδα υπάρχει, πάντα θα υπάρχει, μην ξεχνάτε πως έχουμε περάσει, σα λαός Τουρκοκρατία, κατοχή απολυταρχικά καθεστώτα και πάλι επιβιώσαμε!
    Όμως με το παρόν καθεστώς της Ατιμωρησίας και της "άφεσης αμαρτιών βουλευτών", ακόμη και ελπίδα να υπάρχει τώρα, δεν θα υπάρχει σε λίγο καιρό.

    Θα πουληθεί η Ελλάδα κομμάτι-κομμάτι σε εξευτελιστική τιμή και θα πούμε και ευχαριστώ στον αγοραστή μας.

    Συνοπτικά αυτά είχα να πω, που πραγματικά πιστεύω πως δεν θα ασχοληθεί κανείς καν να τα διαβάσει και τζάμπα χαράμισα το χρόνο μου.

    Καλημέρα σας,
    Ανώνυμος.

  • olosson - 13 years ago

    There is no hope that any country with such immnse debt has any chance of repaying it. The debt was created by corrupt politicians and their only reason was to get huge amounts of money in the form of "mizes". Only tiny portion of these loans if any, was used for productive reasons. When one borrows money in order to spend them in whatever stupid or criminal ways, one will be unable to repay the loans. Such is the condition of our country at this moment. The bailouts do not help the NATION. The help the international banks which are part of the corrupt political system. Staying in the Memorandum (Monimonio) equals our eternal slavary to the international banking cartel. No hope other than a NO to the bankers very much the way the Islandic people did.

  • Γεώργιος Στάικος - 13 years ago

    Να βάλετε και την επιστροφή στη δραχμή ως επιλογή.

  • fwtis kalakis - 13 years ago

    eis to orthon

    " ammesi stasi plirwmwn kai epanapokthsh toy ekdotikoy nomismatikou pronomiou,ypo ton apolyto elegxo ths ekastote eklegmenis ellhnikis kyvernhsews "

  • fwtis kalakis - 13 years ago

    to prwto erwthma einai elleipes
    to orthon einai :
    >

  • Χρήστος Χρηστίδης - 13 years ago

    Αναφορικά με την δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για την εξακρίβωση του απεχθές χρέους.... ποιος από τους κυβερνώντες θα τολμήσει να δημιουργήσει μια τέτοια επιτροπή η οποία, ΑΝ λειτουργήσει αμερόληπτα θα φέρει στην επιφάνεια λαμογιές παρελθόντων αλλά και πολύ κοντινών μας ετών? κανένας είναι η απάντηση..... Θα πρέπει να βρεθεί κάποιος φορέας? , άνθρωπος αποδεκτός από όλους? ο οποίος θα συσπειρώσει τον κόσμο γύρω του για να γλυτώσουμε από όλους αυτούς που ρημάξανε τον τόπο....

  • Γιώργος Γεωργίου - 13 years ago

    Συμφωνώ και επαυξάνω με τον κ. Κυριακίδη , συμπληρώνοντας την αρχική παύση πληρωμών και τη δημιουργία Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου για την εξακρίβωση του απεχθές χρέους ή την πλήρη άρνηση του χρέους

  • Περικλής Κυριακίδης - 13 years ago

    Κύριε Χασσάπη τα 4 ερωτήματα που μας έβαλες είναι ελλιπή κατά το παραληφθέν (Τι άλλο προτείνετε να γίνει ή έστω Λύση με δημοψήφισμα).
    Προσωπικώς προτείνων τα παρακάτω που πρέπει να τα διαδώσουμε.
    Και άριστους ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ και ΗΛΙΘΙΟΙ δεν ΕΙΜΑΣΤΕ

    O ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ (=η εναλλαγή των 2 εδώ κομμάτων στη Βουλή κατ΄εντολή των παγκόσμιων τοκογλύφων) ήδη έχει πεθάνει.
    ΄Εφθασε λοιπόν ο καιρός για ένα εντελώς ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, με ΔΗΜΟΦΗΦΙΣΜΑ, που θα προταθεί από μία ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ με πρόβλεψη την εκλογή καλών κ΄αγαθών πολιτών ως ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, με απλή αναλογική, από τις κοινωνίες που αυτοί ζουν και κατόπιν να γίνεται η εκλογή Υπουργών και Πρωθυπουργού ή Προέδρου της Δημοκρατίας από τους ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που θα ψηφίζουν κατά συνείδηση, ώστε να πάψει επιτέλους η υποταγή στο κόμμα ή στο αρχηγιλίκι.Να θεσπισθεί δε η μηδέποτε παραγραφή των κακουργημάτων κατάχρησης ή διασπάθισης του Δημοσίου χρήματος .

  • ΣΤΑΜΑΤΗΣ - 13 years ago

    Δεν νομίζω ότι αυτή η χώρα έχει χρεωκοπήσει. Λένε ότι χρεωκοπήσαμε γιατί πήρανε τα λεφτά και τα βγάλανε έξω. Τα νοικοκυριά στην Ελλάδα μιά χαρά τα βγάζανε πέρα. άρα λοιπόν το μόνο που πρέπει να απαιτήσουμε είναι να γυρίσουν τα κλεμμένα,να επιστρέψουν τα δισσεκατομμύρια οι μίζες σαν αχραιοστήτως καταβληθέντα, να μπουν φυλακή όσοι τα έφαγαν, και να βρεθούνε 5 Άνθρωποι με άλφα ΚΕΦΑΛΑΙΟ προκειμένου να διαχειριστούν τα υπόλοιπα αφού αφαιρεθούν οι μίζες και τα κλεμμένα. Ας επιστρέψουν οι ΠΟΡΣΕ και τα ΤΖΙΠ 4.00, 5.00 6.00 ΚΥΒΙΚΏΝ στους κατασκευαστές που τα πουλούσαν χρεώνοντας τη χώρα, τα υποβρύχια και τα τρένα με τις μίζες και ας κρεμάσουμε και μερικούς στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ για παραδειγμματισμό. Χρηστή και ΕΝΤΙΜΗ διοίκηση χρειάζετε αυτή η χώρα, ΟΧΙ ΧΡΕΩΚΟΠΕΊΕΣ ΓΙΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΑΛΛΩΝΩΝ!!

  • Φίλε Νίκο,

    Έχεις απόλυτο δίκιο.

  • Nikos - 13 years ago

    Απο την στιγμή που μια χώρα δεν μπορεί κατα τις δηλώσεις των κρατούντων να αντεπεξέλθει στις πάγιες και διαρκείς ανάγκες της θεωρείτε χρεοκοπημένη .......εμείς το έχουμε καταλάβει πως χρεοκοπήσαμε με πολιτικές αυτού του είδους
    ευτυχώς που ζούμε σε μια χώρα που μπορεί να μας θρέψει ..αρκεί να το καταλάβουμε και να κινηθούμε προς την σωστή κατεύθυνση
    Η στάση πληρωμών έχει ξεκινήσει εδω και μήνες στο εσωτερικό της χώρας ....καιρός να ξεκινήσει και στο εξωτερικό ....Κύριοι δεν υπάρχει σάλιο , αλλά αυτό να το πεις στους τραπεζίτες ...ούτως η άλλως στον κόσμο το έχεις πει και το δείχνεις καθημερινά που όσα μέτρα και αν πάρεις τα χρήματα πηγαίνουν αλλού και όχι εκει που πρέπει !
    Και αυτά περί εκποίησης της κρατικής περιουσίας ... δηλαδή της δικής μου περιουσίας και της δικής σου αν είναι να το κάνουν να το κάνουν για λογαριασμό μας ...ρίχνοντας αυτά τα όποια δις στην ανάπτυξη της υπαίθρου και του τουρισμού και της ενέργειας .... ήλιος και αέρας ευτυχώς υπάρχει σε αφθονία

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment