Greit med pupp på utstilling?

4 Comments

  • Isabella - 11 years ago

    Jeg synes det er helt forferdelig at mødre må gjemme seg bort for å gi mat til barnet sitt! Amming er mer naturlig enn å sitte å drikke kaffe. Sorry men de som ikke tåler det får gå! Hvorfor skal kvinner som gir av seg selv for å få et annet liv sterkt i gang ikke kunne være ute i det offentlige? For det er jo det som vil skje. Ungen må jo ha mat så da må man alltid være i nærheten av hjemmet da? Synes det er hårreisende, og jeg kommer ikke til å slutte å amme offentlige selv om noen få mener det er feil! Jeg gjør det som er best for min sønn!!!

  • Nina - 13 years ago

    Jeg synes også at det er greit at ammingen blir gjort litt diskre, men at mødre skal la det gå utover sitt sosiale liv fordi noen tar seg nær av at man mater barnet sitt synes jeg blir en meget gammeldags og fordømmende holdning! Er tross alt INGEN som tvinger deg til å se på! Skal man dømme på den måten må man jo bare hive seg på og dømme de som soler seg toppløse også. Synes det er skremmende hvor lite vi har utviklet oss i forhold til dette her. Vi lever tross alt i 2011, ikke 1940!

  • Tina - 13 years ago

    Jeg driver kafe og jeg synes ikke det er greit at gjestene drar frem puppen når og hvor som helst. jeg har hatt gjester som har gått pga av dette og synes selv at man kan være mer diskre en dem fleste mødre er for tiden. har barn selv og har aldri hatt behov for å dra frem puppen hverken her eller der. spørr evt dem som jobber på kafen om dem har et lite avlukke som du kan låne. verre er det faktisk ikke!

  • Marte - 13 years ago

    Fikk kommentarer da jeg på diskré måte ammet min 9 mnd gamle sønn under flyreise til USA. Hva skulle jeg gjøre da? Gutten måtte ha mat, og å amme inne på et flytoalett er totalt uaktuelt.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment