21 decembrie 2012

4 Comments

  • Whaaaa??? - 12 years ago

    @Tudor - Ia-te de o ureche si da-ti o palma. Ba voi sunteti dobitoci de-a dreptul :)). Georgeta Florea are ochiu pizdii deschis. Ba nu mai dezinformati lumea redusilor ce sunteti. Vedeti drept in fata nu si in laturi. Mergeti de-aici cu sfarsitul vostru si cu dumnezeii vostri cu tot. Nu exista frate niciun dumnezeu. Citandu-l pe Cheloo "E mai usor sa crezi in dumnezeu decat in tine, deaia toti il pupa-n pula cand le merge bine", dar manipularea prin tot felul de mijloace cum ar fi televiziunea, religia, muzica de cacat difuzata pana la refuz de toate radiourile si de toate posturile de televiziune, vad ca are un succes deosebit asupra prostimii.

    Imi pare rau sa vad ca inca mai exista oameni asa redusi care inca se lasa manipulati de religie de toti preotii pedofili care stau in lux cu 3 masini straine si 2 case si cersesc banii saracilor in biserici.

    Rusine! Rusine! Rusine!

  • dragos - 13 years ago

    oameni buni...media asta trebuie sa produca bani ca sa existe!si ii produce creand elucubratii pt minti fricoase sau minti pline de ego care sunt mai rele decat cele proaste pt ca nu pot exista daca nu se cred mai stiutoare..mai descoperitoare de ,,secrete,,.nu mai puneti botul la toate prostiile prin care altii fac bani fie ca stati pe un post tv hipnotizati de prostii sau cumparati un ziar sau o revista sau stati pe un site care vinde reclama in functie de trafic..

  • Tudor - 13 years ago

    Georgeta Florea - Mesaj către Români
    http://www.youtube.com/watch?v=YZWa05R7t_M&feature=related

    http://www.georgeta-florea.org/

  • Tudor - 13 years ago

    Adevar !!! 21 decembrie 2012 este un zid care nu multi il vor trece. Apocalipsa a inceput in anul 1997 si se va termina in 2046. Curatirea pamintului de oameni pacatosi va avea loc in 4 mari etape :
    1. 21 decembrie 2012 cu 3 zile si 3 nopti de intuneric bezna, v-or muri 1/3 din populatia globului.
    2. 2016
    3. 2027
    4. 2046
    La sfirsit v-or ramine 12% din populatia globului cei mai credinciosi in Dumnezeu si Fiul Sau Iisus Hristos. Mai multe detalii aflati de la Georgeta Florea care are deschis al 3-lea ochi- Ochiul Lui Dumnezeu!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment