Hvilken "Hotel Cæsar"-karakter vil du helst se igjen?

Option image
Option image
Option image
Option image
55 Comments

  • ??? - 12 years ago

    Når skal vi egentlig få høre noe resultat av denne avstemningen???? Er det i det heletatt noen av disse karakterene som kommer til å komme inn igjen? Eller driver de bare å leker med fansen? Er i såfall veldig trist hvis de gir seerne falske forhåpninger, og ikke mener noe med denne avstemningen! Er lite respektfult ovenfor seerne, det er seerne som holder hjulene igang!

  • Anette - 12 years ago

    Til dere som stemmer på Ninni:
    Hvilke spennende muligheter gir det om hun kommer tilbake?
    Hun kan komme inn å blande seg i ledelsen, og få i gang en krangel om hvem som skal ha makten. Dette har vi sett alt for mange ganger, det begynner å bli kjedelig.
    Hun kan forsøke å gjenoppta forholdet sitt med Goggen, noe som blir problematisk siden hun har sittet i fengsel. Denne historien har vi sett før med Bea og Runa, så det gir heller ikke noe nytt til serien.
    Hvilke andre spennende muligheter har hun siden så mange stemmer på henne? Når hun spilte i serien gikk hun stort sett bare rundt og sutret.

  • Til Sofie! - 12 years ago

    Tviler sterkt på at Liv kommer tilbake! Tom Sterri har selv uttalt at det antagelig vil dukke opp igjen noen gamle kjenninger, men at de som er døde desverre ikke kan komme tilbake! (står i en artikkel om Cæsar). Greit nok at det er en såpeopera, men det er vel ikke dermed sagt at man skal ødelegge hele serien? Såpeopera betyr ikke at det skal være en drittserie!

    Også stiller jeg spørsmålet igjen: altså hvilken SPENNENDE historie har Liv? Det er vel ikke spennende at hun er en solstråle, og klarer å få Jens August til å være trofast? Og heller ikke spesielt spennende at de to kan få barn?

  • Elise - 12 years ago

    Savner virkelig Svein! Få ham tilbake, han er bare såå god!! :-))

  • Gunn Marie - 12 years ago

    Må ikke folk glemme at Liv er død da! Bare for info!

  • Andreas - 12 years ago

    Synes svein skal komme tilbake, han stakk jo av fra Bea. Håper det går bra med Pelle og Trulte, Pelle fortjener VIRKELIG noe bra fremover. Ninni burde komme tilbake. Som alle andre sier, hun kan ikke sitte i fengsel så lenge....Blir domt vist cæsar glemmer henne, hun var jo med fra starten som kjæresten til Georg! Vilde burde også komme tilbake, muligens familien til storm...
    Storm vender jo tilbake til serien vertfall, som sikkert de aller fleste har fått med seg.
    Vil gjerne se ragnar igjen, vi fikk jo 1-2 episoder med han før på året der han var blitt religiøs eller hva det var.

  • glenn - 12 years ago

    ninni kan jo ikke sitte i fengsel i hele serien. nån må jo få hu ut på en måte!
    også kan svein og ninni ta kontrollen over anker-hansen konsernet :-)
    med goggen som hotellskef, svein som økonomiskjef og ninni som konsernsskjef!
    ROLV MÅ TILBAKE MED NINNI!
    hvis liv kan komme tilbake fra di døde så må jo rolv også komme tilbake og bli sammen med ninni igjen som før med goggen

  • Sofie - 12 years ago

    Det er fullt mulig å få Liv tilbake, dette er trossalt en såpeopera. Det er heller ikke spesielt vanskelig å dikte opp en troverdig historie om hvorfor hun ikke døde likevel.
    Til dere som lurer på hvilken spennende historie Liv har: Forholdet mellom Jens August og Liv var veldig fint og spesielt. Hun er den eneste som har fått Jens August til å være trofast. Hun var også solstrålen i serien. Det kunne vært veldig spennende hvis hun kom tilbake og fikk et barn med Jens August.

  • EIVIND - 12 years ago

    JEG VIL AT CATHRINE SKAl SKADES ALVORLIG ! J.A. SPARKES. PELLE SKAL VINNE 100.000.000 I LOTTO,GIFTE SEG MED TRULTE OG AT RUNA STIKKER TIL AFGHANISTAN MED TOM FOR Å VINNE OVER BEA OG AT GOGGEN BLIR KONSERNSJEF OG JUNI GIFTER SEG MED ARFINN OG VANESSA DUMPER J.A OG FORSVINNER TIL LA VINNER 200.000 US $ OG MONA LIZZIE KOMMERTILBAKE TIL HOTELLET MED NY MANN.. SAMTIDIG VIL JEG AT RAGNAR,ALBERT,VICTORIA,ÅGE,MERCEDES OG SVEIN RETUNERER TIL HOTELLET
    OG STORM,THEA OG BJØRN IVAR SAMLES... FOR THEA HAR SPILT POKER OG VUNNET 250.000.000 NOK. JENNY HAR BLITT 18 OG FÅTT SERTIFIKAT OG FÅTT JOBB PÅ HOTELLET OG BLIR HOTELLSJEF

  • Anonym - 12 years ago

    Storm! Beste karen som har vært i HC!:D

  • MBG - 12 years ago

    Nå MÅ Ninni komme tilbake snart! Har venta på det helt siden Goggen kom tilbake.
    Tenk dere det da, at hun kommer "seilende" inn og på et eller annet vis blir Konsernsjef igjen, og bare tar fullstendig over styringa over hele rukla. Så flytter hun og Goggen inn i toppetasjen og det blir de to som styrer skuta. :-)
    Også kan Astrid Anker Hansen komme tilbake i en drøm, som hennes veileder. Kult!

  • :) - 12 years ago

    Ninni burde helt klart komme inn igjen :)

  • Alvi - 12 years ago

    Æ synns at det ska komme inn flere enn 1 person, Ninni må inn.. ho har vært lenge nok i fengsel og ho kommer til å ta over hele cæsar! Vilde må inn igjen, ho var gravid med enten Jens august eller storm når ho reiste. Storm må inn igjen for han er jo muligens faren te Vilde`s barn!
    Og da må jo Svein øu komme inn igjen som da dere vet er faren til Vilde og bestefar til hennes barn og da igjen broren til Ninni =)
    Som jeg ser det så vil nok Ninni slenge Svein inn igjen i styret sammen med seg selv Ninni og resten av gjengen =)
    Gud å fett det hadde vært!!!

    Cæsar ruler!!!!

  • trøndern - 12 years ago

    vet it om noen nettsida dær du kan se hotel cæsar episodea gratis, men kan se det på tv2zumo

  • lurer på noe - 12 years ago

    hvilken nettside kan man se alle episodene av hotel cæsar?

  • Ruth - 12 years ago

    enig med deg Anonym untatt homsegreia, og forresten go Vilde

  • Andreas - 12 years ago

    Liv er død, hun kan ikke komme tilbake, da blir jo serien fucka opp

  • Andreas - 12 years ago

    FÅ TILBAKE NINNI (Henriette Lien) HUN ER EN AV NORGES BESTE SKUESPILLERE! Bare elsker og se serier med Henriette Lien, og særlig som NINNI !

  • anonym - 13 years ago

    Hotel Cæsat begynner å bli kjedelig...

    Nå er det bare kjipe intriger rundt hvem som skal eie ditten og datten i konsernet..

    Få tilbake råskapen som gjør det interessant og se på...

    drap, kidnapping, pedofili, homofili, psykiske lidelser, vold, seksuell utnytting er ting som rører ved mennesker. Det er ikke noe fine temaer , men så absolutt en del av det virkelige live som trenger å bli dramatisert!

  • Huff!! - 13 years ago

    For Ninni var jo liksom så tøff?? jeg husker henne bare som en sutrekopp, og som var mye flinkere til å bruke kjeften enn hjernen! Hennes løsning var å skyte folk, YAAAY, heia Ninni!

  • Janne - 13 years ago

    Herregud folk! Liker dere den samme regla om å om igjenn?? Nå har jo Jens August akkurat blitt far til en såkalt hemmelig onge! å dere så hva som skjedde der, trenger vel ikke en runde til vel! Få inn Ninni, ho kommer til å lage et Hel..... for Anker-Hansen! Tenk bare på Goggen! Mye drama trur dere det blir!! Så jeg mener få inn NINNI uansett hva som sjer her med med Stemmene. Tru det kommer til å bli bra, å ho kan ta knekken på Catrine!!!!!

  • VIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIILLLLLLLLLde - 13 years ago

    få inn Vilde.Hun spiller henne har sagt at hun savner cæsar så da er dere sikkret en ny karakter

  • Ove Ronny - 13 years ago

    når er avstemingen ferdig. synes den har pågåt lenge nå

  • Marén - 13 years ago

    Ninni må komme tilbake

  • Ann-Kirsten - 13 years ago

    Enig med deg enig i at Liv Ikke historie.kommer vel bare tilbake i en drømm som georg gjorde,
    men Storm bør være faren til barnet til Vilde siden han har mistet to barn.Ufødt barn med Cecilie og Gjert som han var far til trude man

  • Enig :-) - 13 years ago

    Er litt enig der:-) hadde vært utrolig koselig om det viser seg at Storm er faren, så kan Vilde og Storm bli sammen igjen og bli en familie:-) men samtidig hadde det vært utrolig gøy hvis Jens August var faren. Skulle likt å se reaksjonen til alle da :-p

    Vilde er helt klart den med mest spennende historie blant de som er ute av Hotel Cæsar:-) dessuten har hun jo en interessant fortid, hvor hun trodde at moren var søsteren hennes:-p kanskje hun også kan dukke opp:-) tror ikke de to har skværet opp etter det som skjedde:-) Til dere som stemmer på Liv, fortell meg hva slags spennende historie hun har?

  • Storm+Vidle=Barn - 13 years ago

    barnet til Vilde bør være Strom sitt. fordi han ikke har noen barn for faen

  • Ida M.M - 13 years ago

    Jeg syntes at vilde bør kommer tilbake helt klart, nå som jens august er blitt pappa igjen for barnet til mona lizzi, så er det klart at det vil bli action rundt at han faktisk venter barn med vilde også ! Liv er jo død å hun kan jo ikke komme tilbake , de har jo begrvd henne osv ... :( men jeg tror det vil bli mer action med vilde enn med ninni med tanke på at jens august får barn i hytt og pine :) så få henne tilbake !

  • love love hotel cæsar!!! - 13 years ago

    ninni må komme tilbake:) hun sitter i fengsel.. skal jo snart ut også. har jo sonet straffen sin snart.:) blir en spennende karakter. bygge henne opp ., man vet ikke om ho har studert skikkelig næringsliv og økonomi i fengslet heller:) håper hun kan komme inn igjen. desuten er hennritte lien kjempe flink drama skuespiller!!!.)

  • Grattis;-) - 13 years ago

    Gratulerer til deg som har stemt masse ganger på Liv;-) nå har du nådd målet ditt, hun ligger langt over Ninni, og ser ut til å være "den mest populære";-) nå kan du fortsette den lange ferden opp til 100%.

    PS: Ikke slit deg ut for mye a;-)

  • Liv er død - 13 years ago

    Liv er død for faen. bare innse det

  • Tragisk! - 13 years ago

    Ja vet, og det er en eller annen kop som har sittet å stemt masse ganger på Liv. Fulgte med på det i går kveld! I løpet av et kvarter ca, hadde hun fått 200-300 stemmer, litt urealistisk?? Liv har i flere dager fått betydelig mindre stemmer enn Vilde og Ninni, og plutselig i løpet av 15 min har hun fått flere hundre stemmer!!! Blir litt småforbanna! Men samma det, Liv er for det første død, og for det andre har Nathalie (hun som spiller Liv), uttalt at hun ikke vil tilbake til Hotel Cæsar. Så tviler sterkt på at hun kommer tilbake uansett!

  • k - 13 years ago

    Liv var under Vilde i går. nå har dritt mange over. tar ingen nesten Ninni. og det er styggt når vi så at hun døde. hvis hun kommer tilbake så blir det sikkert i en drømm

  • Hhm - 13 years ago

    Hvis du mener det så;-)

  • ikkje - 13 years ago

    De som er på topp er rett og slett mest populær.

  • Stopp avstemningen!!!! - 13 years ago

    Nei, sier 1000 for å understreke hva jeg mener! Har fulgt nøye med på detta her, og er hveldig merkelig at for eksempel Liv i en periode får rundt 2-5 stemmer i løpet av noen timer, og plutselig i løpet av samme tid en annen dag, har hun fått 50-60 stemmer!! Dette gjelder ikke bare Liv, men også andre. Ta for eksempel Harald som ligger svært langt nede. Han får som regel bare 1-3 stemmer i løpet av 1-2 dager. Kanskje ikke så mye heller. Plutselig en dag fikk han rundt 30-40 stemmer! Jeg vil selvfølgelig også fortsette avstemningen, men vil at det skal foregå på en rettferdig måte!

  • Ikke Stopp avsteming - 13 years ago

    ikke stopp avstemingen. det er da vell ingen som har stemmet 1000 ganger på en person.
    Du sier vell det bare fordi du ikke vil at Ninni skal komme tilbake

  • Stopp avstemningen!!!! - 13 years ago

    Jeg foreslår å stoppe hele avstemningen!! Det blir ikke riktig når man kan stemme så mange ganger man vil på samme karakter. Har man en favorittkarakter, kan man gi han/henne 1000 stemmer om man vil, det blir helt feil! Den personen med flest stemmer, er ikke nødvendigvis den mest populære og ettertraktede, men kan ha fått hundrevis av stemmer fra samme person. Stopp hele avstemningen, eller fiks det slik at det bare er en stemme pr person!

  • GRATULERER!!! - 13 years ago

    Det vakke verst!!!:-D bra vi er flere som ønsker Vilde tilbake:-)))))

  • 1000 - 13 years ago

    jeg ga vilde stemme nummer 1000

  • % - 13 years ago

    Få te bake Vilde, Bæste skuspiller cæsar har hatt ever

  • Wsna - 13 years ago

    håper at hvis du stemmer på Vilde at det renges som Gert og ukjent Anker-Hansen

  • Q - 13 years ago

    Vilde,Vilde,Vilde,Vilde skal tilbake!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Anonym - 13 years ago

    Hehe, jammen da er vi begge enige! :-p

  • Tor - 13 years ago

    Og kan vel være enig med deg Anonym hilsen Tor

  • Anonym - 13 years ago

    Helt enig Tor!!!:-p hadde vært utrolig gøy å se alle tre sammen! Samtidig må vi også få tilbake Gjertrud, så er hele Krogstadgjengen samla igjen! :-))

  • Tor - 13 years ago

    Få Krogstadene tilbake. Svein,Ninni og Vilde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Helene - 13 years ago

    hu heter jo Vilde MYKLAND da og ikke krogstad ;-)

  • Anonym - 13 years ago

    Da har jeg en god nyhet til deg "Nussa"!! Storm kommer tilbake på nyåret/eller utover våren:-) Søk han opp så finner du sikkert nyheten. Han er tilbake på settet nå i høst, og blir å se neste år:-) er selv stor fan av han, men vil aller mest ha Vilde tilbake!!!!!!!

  • Nussa - 13 years ago

    Jeg stemmer for storm egentlig! det er liksom ingen gutter i hans alder som er med :/
    Svein er jo drit rå da hehe,,, jeg husker ikke ninni så godt tror jeg :P

    men jeg savner storm mest altså :)

  • anonym2 - 13 years ago

    Vilde,Gert og ukjente barnet til vilde
    det vil jo spening når man ikke vet hvem faren er(Jens August Eller storm,håper det er storm siden han ikke har noen barn,mens Jens .A. har tre)

  • Anonym - 13 years ago

    Har bare en ting å si: Få tilbake Vilde!! En av de beste skuespillerne vi har hatt i Hotel Cæsar!:-)

  • Vidar - 13 years ago

    De to karakterene som kunne drastisk forandret HC for meg er Ninni og Sue Astrid. Ninni sier seg selv, mens Sue Astrid får selv Cathrine til å se ut som en skolejente med musefletter. Men ser at Albert ikke er her, er han på vei tilbake i forbindelse med Sol og Måne tro?

  • ida - 13 years ago

    Få tilbake Vilde, så vi får vite hvordan det går med henne. Hun tok vel aldri abort, så JensAugust har vel en sønn til. FÅ HENNE TILBAKE, uavhengig av denne avstemmingen ;)

  • Anniken - 13 years ago

    Hei!
    Hadde gitt meg alt om Liv kom tilbake! Hun ble fort et stort savn da hun sluttet!
    MEEEN, er det egentlig mulig når hun døde? Vet at alt er mulig i Hotel Cæsar, men vi så at hun ble påkjørt, vi VET at hun døde.. Det var liksom ikke noen mystisk død..

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment