Hoe ervaar jij de batterijduur van de iPhone 4S?

4 Comments

  • Mvdbdg - 12 years ago

    Het is meer dan erg. 4s een paar maanden, prima, helemaal enthousiast. Na 6 maanden batterijprobleem. Alle mogelijke ballast verwijderd en uitgezet. Hoewel, ballast, functies die het apparaat gewoon aan moet kunnen zoals Siri en locatievoorzieningen en de dergelijke. Helpt niet. Met de dag sneller leeg. Zit nu op verlies van 30% in anderhalf uur. Er is zo niet mee te werken. Ronduit schandalig voor zo'n duur en nieuw apparaat.

  • RM - 12 years ago

    Ik heb sinds 3 weken de iPhone 4S en sinds een week is de batterij op 2 uur tijd plat. Ik heb ondertussen al heel wat instellingen gewijzigd, ook Apps weggelaten om het verbruik zo laag mogelijk te krijgen. Gedurende de 2 uur gebruik ik de iPhone ook beperkt (geen muziek beluisteren, enkel mail bekijken en beperkt agendabeheer).
    dit is niet normaal en heel vervelend. Graag snel een oplossing.

  • H. Storm - 12 years ago

    De nieuwe iPhone nu sinds 3,5 week in bezit en moet de telefoon wel 2x per dag opladen omdat de batterij dan leeg is....dit vind ik niet normaal en had ik met vorige iPhone totaal geen last van.

  • Yuksel Dogan - 12 years ago

    Ik heb 1jaar de iphone 4G gebruikt en was heel tevreden, nu sinds een maand heb ik de iphone 4S en ik ben heel hard teleurgesteld,levensduur van mijn 1jaar oude 4G batterij was vele melen beter.
    De mogelijkheid om 3G verbinding uit te schakelen die ontbreekt vind ik ook vreselijk, want midden in een gesprek valt de lijn weg als de toestel geen 3G verbinding heeft , echt voor gek te worden.
    Ik hoop dat ze snel met oplossingen komen.
    Mvg,

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment