Τι απαντάτε στο πιο κάτω δίλημμα:

6 Comments

  • ALEX - 12 years ago

    MHN AKOUTE THN PROPAGANDA GIA THN DRAMXH...ME ETHNIKO NOMISMA KAI DIAGRAFH TOU XREOUS..DEN PTWXEUEI H ELLADA...AUTH EINAI ALITHEIA ..ATHINA...NAI EPISTROFH STHN DRAMXH OSO PIO GRHGORA GINETAI....

  • anastasios - 12 years ago

    Ο κόσμος ο οποίος συμμετέχει στήν ψηφοφορία ειναι αυτή τήν στιγμή κυριευμένος μέ ανάμικτα συναισθήματα. Γιατί δέν μας λένε γιά τό κατοχικό δάνειο, η γιά τής πολεμικές αποζημειώσεις? Γιατί δέν λένε τήν αλήθεια τό τί συνέβη τό 1936 ? Τί λέει η απόφαση γιά τήν μή αναγνώρηση του χρέους?Γιατί η Αργεντινή βασίστηκε στήν απόφαση αυτή καί γλείτωσε τά χειρότερα? Ετός ελαχίστων δημοσιογράφων ολοι οί άλλοι παπαγαλίζουν κάι ταίζουν μέ προπαγάνδα τού τύπου λέγε λέγε κάτι θά μείνη. Πλήρη απογοήτευση..

  • Avantis Suites Hotel - 12 years ago

    Φίλοι μου, θα συμφωνήσω απόλυτα με τον KK44GR (παραπάνω αναγράφοντα).
    Ότι και να ζητηθεί αυτή την χρονική στιγμή από τον κόσμο, θα δώσει αρνητική ψήφο.
    Και θα δώσει αρνητική ψήφο όχι γιατί αυτή είναι καθαρά η θέση του, αλλά γιατί θέλει έτσι να αντιδράσει σε όλα αυτά τα κρίσιμα που γίνονται χωρίς ουσιαστικά να τον υπολογίσουν και τον αφορούν απόλυτα.
    Όμως θα πρέπει όλοι να αναλογιστούμε την επόμενη ημέρα της επιστροφής στην παλιό μας νόμισμα. Όταν το αφήσαμε, μπήκαμε στο ευρώ με μια ισοτιμία. Έχουμε σκεφτεί με τις συνεχείς υποτιμήσεις ποιά θα είναι η νέα ισοτιμία?
    Πιστεύω ότι θα είναι υποπολλαπλάσια σε επίπεδο ίσως και 1 Ευρώ=1.500 δρχ. Αναλογιζόμαστε πρακτικά τι θα σημαίνει αυτό? Θα υπάρξει το απόλυτο χάος.
    Ας μην είμαστε λοιπόν τόσο απόλυτοι. Σίγουρα υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες μπροστά μας αλλά ας μην καταστρέψουμε με τόση ευκολία ότι καταφέραμε να πετύχουμε με τόσο κόπο τα προηγούμενα χρόνια.

  • G.T.P - 12 years ago

    Με τετοιο ηλιθιο λαο πως να μην εχεις τετοιο ανικανο πρωθυπουργο......
    Αναλογιζεστε ολοι εσεις τι εστι δραχμουλα?Το κακο ειναι οτι δεν εχει σημασια πλεον ,και απο μια ερωτηση θα γινει βιωμα και καθημερινοτητα του καθενος.Ξερετε ολοι εσεις τι εστι πεινα? Θα δειτε τι εστι πεινα πολυ συντομα..... και βια.... και αναταραχες.....Ο κυβος ερριφθη.....

  • Α.Φ.Μ. - 12 years ago

    Θα ψηφίσω οτιδήποτε με απαλλάξει από τον ηλίθιο που έχουμε για πρωθυπουργό. Ούτως ή άλλως μέσα στην φτώχεια και την ανεργία θα προχωρούμε την επόμενη δεκαετία και βάλε. Ε προτιμώ την φτώχεια χωρίς ξένα αφεντικά.

  • KK44GR - 12 years ago

    Δεν είναι σωστό το ερώτημα, ιδίως αυτή την στιγμή, γιατι ο κόσμος απαντάει με το συναίσθημα και όχι την λογική. Το θέμα είναι να αλλάξει η ΕΕ και να γίνει αυτό που είχαν οραματιστεί οι ιδρυτές της με ισότιμη συμμετοχή των χωρών και αλληλο-υποστήριξη. Σήμερα η ΕΕ έγινε ένα club τραπεζιτών και ισχυρών οικονομικά παραγόντων που καταδυναστεύουν τους μικρότερους. Η Ελληνική Γεωργική παραγωγή καταστράφηκε από την ΕΕ, με την ανοχή και συνέργεια των Ελλυηνικών κυβερνήσεων. Δεν καταστράφηκε όμως η βιομηχανική παραγωγή της Γερμανίας που μετά τον πόλεμο που η ίδια προκάλεσε έτυχε ευνοϊκής μεταχείρισης από την μέχρι πριν λίγα χρόνια Δύση. Αυτό θα πρέπει να είναι το ερώτημα, επαναδιαπραγμάτευση και επανατοποθέτηση των συνθηκών. Έχουμε όμως τους κατάλληλους πολιτικούς;

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment