Er det umandig å ta pappapermisjon?

4 Comments

  • hera - 12 years ago

    Nei til tvang og politiske styringer om hvem som skal gjøre hva. Patetisk å høre fra Dagbladjournalisten at ordningen med pappapermisjon er kommet i orden bl.a. for å sikre at kvinner jobber i stedet for å være hjemme.
    Enig med Haudemann Andersen om at vi kvinner skal få velge om vi vil være hjemme, ikke bli tvunget av kvinnesakskvinner og politikere til å måtte gå ut i arbeidslivet.
    Og ja, enkelte menn ser veldig femi ut der de triller avgårde med barnevogn. Men men, det er jo konenes valg. Jeg vil ha maskuline menn som tar i et tak der det trengs. Dessuten er husmor og mammarolle mye viktigere enn politikere og enkelte kvinner gjør den til. FOR det er faktisk kvinnesakskvinner og politikere som forteller at det å jobbe hjemme med hjem og barn er mye mindre verdt enn å jobbe ute, det er det ikke den vanlige mann og kvinne som sier.
    Hera

  • Ingrid DeLong - 12 years ago

    Har Jan H Larsen hørt om hersketeknikker? Han var i alle fall god til å ta et i bruk på sendingen i dag da han tok motstanderen på ryggen for å dempe henne. Og hun besvarte det - forunderlig nok - med å fnise. Flere ganger. Skuffende i likestillingsdebatten.
    mvh Ingrid

  • nina lund - 12 years ago

    Jeg er helt enig i at kvinnen og mannen må finne ut av dette med pappapermisjon selv. Jeg ønsket selv å ta ut hele permisjonen selv uten at det gikk ut over forhold til mor og barn. Denne permisjonen var noe jeg gledet meg til, et godt avbrekk fra arbeidslivet. dessuten gikk vi ned såpass mye ned i lønn at det kunne vi ikke klare økonomisk. nei, dette må hver enkelt bestemme selv, det skal ikke være tvang slik det føles nå.

  • AnnKristin Bålerud - 12 years ago

    Tror jeg ville tenkt meg om mer enn en gang å få fire barn med en mann som hverken ønsker å trille vogn eller være hjemme med barnet!!!!!!!!!!! Du burde kanskje levd for hundre år siden, fy.............

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment