Care dintre cele două coperți vă plac?

3 Comments

  • Bogdan - 12 years ago

    Prima coperta, e trista, e un cap de Iisus sculptat, care este sprijinit undeva jos, probabil, mi se pare urat, avem nevoie de un Hristos care sa ne incalzeasca, mi se pare putin batjocoritoare, parerea mea. Critica mea, daca pot sa-i spun asa, e nascuta din intentii bune. A doua coperta e copilareasca, oricum prima chiar nu are rost!

  • Gabriela - 12 years ago

    Am oscilat intre "a doua coperta" si "se poate si mai bine". Lipsea parca ceva convingator, dar pare si dificil fara sa stii continutul cartii. Calutul roz desenat asa naiv este ca semnul visarilor (poate la lucruri ce nici nu se vor implini vreodata), daca era in miscare (sau parca gata sa plece, nu asa intepenit) ar fi fost coperta perfecta.
    Prima in nici un caz pentru ca accentul cade pe acel cap (in rest pagina e cenusie, comuna)...iar un Hristos decapitat nu pot sa vad nici macar daca e de piatra sau daca este vorba de o impresie artistica....
    Sigur, sunt subiective aceste "argumente", votul majoritatii conteaza. :)
    Toate bune, tuturor, si...... ma bucur ca V-am descoperit! (si aici, pe acest blog).
    Gabriela

  • liliana - 12 years ago

    avand in vedere explicatia " amintiri dintr-o copilarie ateista " am vazut ( citit) - desenul - ca facut in copilarie = facut de un copil ... lumea amintirilor ..

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment