Cine minte mai bine?

16 Comments

  • Maria - 12 years ago

    As dori ca guvernarea Ponta sa adopte un alt stil de politica . Simt ca intentiile sunt bune , mai ramane sa aveti vointa si puterea sa duceti la final programul cu care ati inceput . Aveti suportul a trei partide , vor mai veni si altii . Stiu ca va fi foarte greu .Poate ca dupa 4 ani de guvernare buna cu realizari , oamenii vor incepe sa aiba incredere in clasa politica viitoare .
    Desi sunteti tanar am incredere ca veti reusi, alegeti-va cu grija persoanele care va vor fi aproape .
    Mult succes!

  • florin ionescu - 12 years ago

    D-l Basescu nu putea sa numeasca premier,decat tot un mincinos ca si domnia sa.Cum e turcul...si pistolul!!!

  • Un roman - 12 years ago

    Pentru ca nu exista decat trei variante, vreau sa completez in acest spatiu, raspunsul la intrbarea "Cine minte mai bine?". Raspunsul: Actuala clasa politica

  • NICOLAE - 12 years ago

    Cred ca avem cea mai joasa clasa politica,in afara de interese personale nimic,daca CURTEA DE CONTURI nu spune nimic despre cum sau cheltuit banii din buget si nu se face predare de gestiune la schimbarea guvernului,daca justitia tece si nu vede ce prturi se platesc pentru orice pana si pixurile din judecatorii sunt luate la suprapret(un pix decent costa0,5 lei,nu 8 lei) si plec de aici la milioane de euro sau chiar miliarde,daca s-ar justifica ultimul banut nimeni dar nimeni nu ar mai dori sa intre in politica,dar o fac cu gandul la a se imbogatii si voi cei din USL santeti la fel,cat despre a face ceva pentru tara acum aveti ocazia sa nu dezamagiti si va fi bine in tarisoara asta care a fost condusa candva de STEFAN CEL MARA SI SFANT sau de NICOLAE IORGA sau de ALEXANRU IOAN CUZA(cu ocaua mica a lui cu care prindea si pedepsea hotii)acum se fura pe fata si sper ca TOTUSI VOM VEDEA UN PRESEDINTE JUDECAT SI ARESTAT pentru incalcarea grava a constitutiei (vezi deciziile luate de acest derbedeu)care a fost comandant de nava fara sa fie securist iar eu ca sa ajung intr-o functie a trebuit sa ma fac membru de partid.Cred deasemenea ce a venit momentul sa ne fie frica de justitie siisa inceapa sa dea si pedepse maxime la toti,dar daca si acum nu sant judecati cei vinovati(DE UNDE AU BANI ,VIDEANU UDREA BASESCU POPOVICIU SI CEILALTI) inseamna ca nu mai avem nicio sansa sa crestem moral ca tara si ca natie AVETI O SANSA USL sper ca peste 3 ani sa nu va injure lumea si pe voi si sa fugiti de lume de propriul popor ca LICHEAUA ASTA SURCATA scuze sriam javra dar s-a obijnuit cu acest alint...

  • mica - 12 years ago

    amandoi sunt mari mincinosi,care nu ar trebui sa mai fie in functii importante in stat.

  • nuti - 12 years ago

    eu cred ca toti mintiti si nu vad de ce ai facut doar 3 intrebari; dar cel mai mare mincinos care v-a scolit pe toti este nimeni altul decat iliescu si voi ii calcati pe urme fara gres

  • pastel - 12 years ago

    Pentru amindoi minciuna este o stare normala, unul o are in fire iar al doilea a invatat la SIE si trbuie sa joace cum i se cinta. De fapt important pentru noi nu este ca minciuna le este un mod de viata, ci faptul ca o folosesc in treburile tarii aducindu-i prejudicii. Ciudat ca este ca ei ne cred naivi si continua sa ocupe functiile cele mai inalte ale statului tolerati de noi.

  • Radu Florin - 12 years ago

    E normal sa minta amandoi, doar fac parte din aceasi institutie , a dezinformarii ! Probabil ca Basescu i-a fost profesor lui MRU !

  • cornis - 12 years ago

    sa le fie rusine ca indraznes sa ne mai ceara votul

  • cornis - 12 years ago

    oamenii astia traiesc intro lume doar a lor ,o lume imaginara plina cu de tote , doar pentru eii.

  • Muresan Emil Florian - 12 years ago

    Da, atit Basescu cit si Ungureanu mint, fara nici un fel de complex. Nu este mai putin adevarat ca modul de a face politica te si forteaza in anumite cazuri sa eviti un raspuns direct sau chiar sa minti. Ma intreb cu stupoare, oare ce veti face dvs. dl. Ponta daca veti ajunge la putere.?
    Parerea mea, pacat de aceasta tara frumoasa si bogata. Sunt sigur ca si dvs. veti cultiva manelismul, hotia, spaga, minciuna si incultura. Noi nu avem politicieni in Romania si nici nu vom avea asa curind. Atit Basescu si puterea actuala, cit si dvs. si opozitia, nu stiti cu siguranta, ce conotatie are cuvintul DEMNITATE. Toti vorbesc de CEAUSESCU ca un fost dictator, eu l-am urit, dar constat acum, ca, intradevar a fost un patriot convins inconjurat de " Politicieni".
    Datoriile statului erau platite, tineri aveau oarecum perspective, se construia, nu existau someri, statul produce si singur, se implica in a se autofinanta " nu astepta numai de la contribuabil sa il impoziteze".
    Deci dl. Ponta credeti ca puteti aduce argumente si siguranta.? Credeti ca ati putea sa renuntati si sa condamnati ferm orice mirsavie pentru a aduce un nou suflu de prosperitate, pentru aceasta generatie si cele viitoare. Ce pacat ca nu aveti timp si pentru cetateni, lumea Politiciana va rupe de relitate si de Romani. O discutie cu dvs. ar fi cu siguranta foarte intresanta. Cu respect.

  • ecaterina barb - 12 years ago

    Amindoi au o problema cronica...sunt foarte bolnavi.
    Ambiguitatea minciunii lor si paradoxul la care au ajuns e incomensurabil!
    Imi doresc ca oamenii astia sa isi dea demisia si sa dispara complet din viata politica.
    Deasemenea sa fie ajutati, tratati ,de o forma indulgenta,sa demonstreze usl ceea ce inseamna politica.
    Eu sunt o persoana de nivel mediu, si nu stiu sub ce forma imi pot ajuta tara, sa scape de umbra urita,care a coplesit-o.
    Sunt de partea usl,si de aceea le dau un sfat ...ca sa poata trece motiunea sa mai atraga 10 de pe la pdl ,nu conteaza ,cine, ce...trebuie doar sa jucam cu armele lor sa ii putem inlatura .

  • aoprea - 12 years ago

    nu vad optiunile de genul:
    Mint eu ? (Victor Ponta)
    Minte Crin ?
    Toti mint ?

  • Alex - 12 years ago

    Traian Basescu este mai mult decat dezgustator. Este caraghios si totodata jalnic. Cum poate sa spuna ca l-a propus pe Victor Ponta, cand el se dadea cu pumnul in piept ca premierul il da partidul cu cele mai multe voturi la alegeri. Sunt scarbit!

  • ceci - 12 years ago

    pentru cine cred ei ca vorbesc? ii mai asculta cineva, ca de crezut nu se pune problema!!!!!!

  • DOBRESCU EMILIA - 12 years ago

    Mint amandoi.
    Parerea mea este ca au nevoie de un consult de specialitate

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment