Daca in 10 Iunie ar fi alegeri locale, pe cine ai vota?

43 Comments

  • Non - 12 years ago

    Sa vedem reuseste Vecerdea sa treaca de pragul de 300 de voturi!
    Eu nu cred.

  • Non - 12 years ago

    Dell , visează ca-i pe gratis !

  • DELL - 12 years ago

    Ia te uita... !
    Acolitii lu' vintila s-au sesizat deja si muncesc din greu sa-l salte la...666!
    Gresesc cumva ???
    Sau doar se feresc de 333, jumatate , acum ca i-am facut atenti la asta. Sau isi stuchiesc in san, spunandu-si : Ptiu drace, pardon, uite ca ne-au descoperit !

  • DELL - 12 years ago

    Mare atentie!
    Vintila a ajuns lq 333 voturi, adica la jumatate..., mai are nitel si atinge 666 "CIFRA DIAVOLULUI".
    Dragilor vajnici sustinatori prin orice "mijloace"PUER, straduiti-va putin mai mult, poate pana in 10 iunie atinge telul : "666" !!!

  • eu - 12 years ago

    Cisnadianului ....i transmit sa se trezeasca la realitate !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! suntem pe faliment ................. datorii cu sutele de mii de euro ............ le platesti tu????????????????? plateste-le ........mamma mia ce lume de neghiobi ... ca tine avem!!!!! ma uluiesti total!!!!!!!!! sunt uluit.. de gandirea bolnava cu care iti sustii WCPRIMARUL :-) POI fiecare e liber sa gandeasca si sa exprime ceea ce gandeste creierasul bolnav sau sanatos insa In dreptul Constitutional : Libertatea cuvantului e sacra asa ca.... reflecteaza ...o ajuns Huja sa dicteze in Cisnadie ..pomii si cate alte sunt pusi din imprumuturi ca bugetul lokal e gol saracu :-) de ce nu ti-ai platit ma taxele ????????? GATA CU ILEGALITATILE AR FI TIMPUL SA LUAM POZITIE !!!!!!!!! DACA isi aranjeaza alegerile fraudate iesim in strada ...... nu unu , ci toata Cisnadia , asta ca sa-i fie clar domnului Huja cu tot respectul , dar a comis-o grav asa cum o face de 8 ani siiiiiiiiiii ulciorul nu merge de multe ori la apa . DECI SA NE FIE CLAR : INAINTE SA VORBESTI ........... GANDESTE DE DOUA ORI ...OK?????????? HUJA NU VA FI PRIMAR ...PUNCT

  • DELL - 12 years ago

    Bah cisnadiene,

    Vezi ca daca-l inghiti pe huja cu ai lui si tot ce au facut ei in Cisnadie si prin imprejurimi(numai pentru ei, bah, nu pentru noi, cisnadienii), o sa vomiti. Iti urez sa ai o greata continua pentru ineptiile pe care le sustii.

  • Un Cisnadian - 12 years ago

    Bai oameni ma apuca greatza cand vad ca sunt cativa care refuza sa accepte faptul ca admninistratia asta FDGR+pdl acum (PNL) e singura care a facut ceva . Si multe din lucrurui s-au intamplat datorita implicarii domnului Huja , acest sondaj masluit nu e real e mana lui corina sa fie votata din alte orase

  • DELL - 12 years ago

    EU draga,
    Nici gandirea asta nu e chiar buna, adica "oricine, numai huja nu".
    Da, de acord cu "huja nu", dar nu se poate risca sa inlocuim un rau cu alt rau. De asta ti-am scris sa judeci bine inainte de-a alege, adica asa cum spune CT-ul, care By the way, a revenit - nici nu ma indoiam de asta - sa judeci cu...minti.
    In ce priveste spaimele tale cum ca ar putea iesi tot huja,...eu cred ca nu mai are sanse, si multi vor fi cu ochii pe oamenii lui, ca sa nu fure la vot.
    Oricare ar fi optiunea ta, eu o respect, daca ai argumentele tale. Si...banuiesc ca le ai.
    Iti doresc mult succes in continuare, si...s-auzim numai de bine.

  • eu - 12 years ago

    Dell pai tocmai asta mi-a dat de gandit la sondaje , faptul ca la un moment dat au fost cu aceleasi procente siiiiii hop dintr-o data Dl Vintila s-a detasat remarcabil !!! Sigur ca am observat , insa Dell cat priveste trecutul Doamnei Vecerdea si Domnului Vintila , ca au fost buni ca au fost nu stiu cum asta nu mai conteaza pt ca fiecare avem un trecut , un prezent si-un viitor . Ca Dl Vintila nu a profesat in domeniu e una iar ca Huja a profesat fara ca sa aiba pregatirea necesara in domeniu e alta !!! DELL draga si eu daca as fi candidat pt functia de Primar (vorba vine ) ... sunt sigura ca mi-ar fi dezgropat toti mortii si facute dar si nefacute :-))))))))) e asa sau nu? poi lasa mai Dell ce ne batem noi capul cu astea ????? pana in 10 iunie mai e putin si om trai si-om vedea ce-o fi, insa traiesc cu spaima ca Huja face mismasuri si iasa tot el !!! ar fi bomba aruncata din avion !! as ramane masca !! Deci lozinca : Oricare dar nu el !!!! pa pa si ne auzim !!!

  • DELL - 12 years ago

    Da, EU, dart nu vezi ca intre Vintila si Vecerdea a inceput o cursa nebuna si prosteasca de ...cine sa fie pe locul intai...?
    Oare asta nu-ti da de gandit ca sondajul ar putea fi trucat de catre amandoi, in sensul ca nu voteaza numai cisnadieni, ci si multi altii la comanda politica(studenti de aiurea, securisti, prieteni, inregimentati politic, etc., din total alte orase care n-au nimic comun cu Cisnadia)???
    Gandeste-te logic, oare cati cititori poate avea CT-ul??? Eu cred ca mai mult de 500-600 nu sunt(si-aici ma refer la calculatoare care pot vota). De unde s-au prasit 960 de voturi numai la ora asta, si stai sa mai vezi inca maine, si poimaine si-asa mai departe...?
    Si-apoi nu ti-ai pus intrebarea ca Vecerdea a stagnat 3 saptamani la 70 voturi, si dintr-o data a crescut in 6 zile la 271 voturi? Sa se fi indragostit brusc cisnadienii de ea??? Ce-a facut oare ca sa-i atraga, asa, dintr-o data???
    Si Vintila... a stagnat la 149 voturi, pana n-a inceput sa creasca Vecerdea in sondaj, si-apoi a prins si el dintr-o data viata si s-a dus la 306 voturi. Oare asta nu ti-a dat de gandit? Sau n-ai avut timp sa observi asa ceva? Deci vezi ca tebuie sa observi totul si sa analizezi informatiile corect? Iti mai trebuie un pic de experienta...Nu mai inghiti tot ce ti se ofera "pe tava".
    Deci,vezi ca am avut dreptate in privinta lor? Tocmai pentru ca sunt detasat si nu sunt partizanul nimanui. Analizez totul "la rece".
    Si-apoi ii cunosc foarte bine pe amandoi, si pe Vintila si pe Vecerdea, ca "pe niste cai breji". Nu am facut, crede-ma,afirmatii gratuite si nefondate.Un mic exemplu este felul in care se prezinta singuri : unul este "jurist"(fara sa profeseze de loc), iar cealalta este "presedinta"(functiile nu sunt de genul feminin, decat la profesoara, sau schioara; se uziteaza doamna presedinte, sau doamna director ).Ea a aterizat pe functie de cand a venit de la facultate; ma-sa era atunci director comunist la TEXTILA Cisnadie. E sotie de fost securist, si acum e plantata "presedinta"la Arta Sibiului datorita lu' varu-sau Ionica Hambasan, alt comunist plantat de matusa Nartea Maria la carma Cooperatiei.
    La amandoi, Vecerdea si Vintila, e lauda de sine, si o spoiala de cultura. Dar nu numai la asta ma refer atunci cand spun ca-i cunosc foarte bine. Si crede-ma ca-i cunosc!
    Iti mai revelez(deschid ochii) ceva : uita-te la comentariul Corinei Vecerdea de la ultimul articol postat de CT, unde-si face singura campanie electorala ieftina. Sau iti mai atrag atentia asupra unui fapt : de ce crezi ca Cornel Vintila (cacofonie evidenta si intentionata) nu a avut curajul sa-si posteze CV-ul pe blog la CT? Iti raspund tot eu : pentru ca s-ar fi vazut ca n-a muncit nimic in viata lui. Singura lui nazuinta, pe vremea lu' ceausescu, era sa ajunga magaziner la TEXTILA. Iti mai trebuie exemple ca sa-ti demonstrez ca-i cunosc pe amandoi?Pot sa-ti mai dau o multime si "din vechime si din epoca moderna". Si nu numai eu ii cunosc atat de bine; sunt mlti alti cisnadieni care stiu aceste lucruri.
    Si pe huja il cunosc(special i-am scris cu litera mica numele; nu-i greseala de tipar; este un tip mizerabil la caracter, nu s-ar da inapoi de la nimic pentru a-si servi interesele meschine).
    Acum intelegi de ce te-am indrumat sa gandesti atunci cand alegi...
    Sa fii cu...minte!!!
    Daca mai ai nelamuriri, iti stau la dispozitie cu draga inima.

  • eu - 12 years ago

    Mai Dell :-) vad ca pe sondaje Dl Vintila e pe primul lok , mai draga asa cum il crezi tu pe Dl Vintila ..... ma gandesc eu ca poate lumea incepe sa-si deschida ochii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! si sa-l lase sa-si faca treaba macar pt 4 ani nu pt 8 cat au stat astia la ciolan !!!!!!!!!!!!! ti-am zis nu m-ar deranja si daca ar iesi PDL SAU UNPR .. DAR HUJA TRE SA CADA ...ca prea s-o ajuns domn din camatar !!!

  • eu - 12 years ago

    auzi Dell stiu ca sperantza moare ultima dar la mine cred ca moare incet incet ... pt ca tara e condusa de prosti ... ca daca-ar fi destepti ar face ceva pt tara asta si pt oamenii care muncesc doar ca sa supravietuiasca ,nu le e rusine sa le fie , suntem ultimii pe glob , suntem ca primitivii .. cu tehnologie avansata cu timpul asta care evolueaza mereu iar noi batem pasul pe lok ..si suntem dati la o parte de toate tarile europene !! deci NO COMMENT , NU IMI GASESC CUVINTELE ..valorile nu sunt promovate sunt date la o parte de frica sa nu le ia cumva lokul (cica) asa gandesc ei dar asta este cea mai mare prostie posibila !! vorba ta:omul potrivit la locul potrivit !!

  • DELL - 12 years ago

    BRAVO, EU !!!
    Asa te vreau! Ei,poate va veni si la moara noastra apa...Nu se stie niciodata...
    Voteaza cu...minte siii...nu se stie niciodata...

  • eu - 12 years ago

    draga Dell , nu sunt chiar asa de tanar(a) si nu ma ascund (sunt femeie ) si mi-am descoperit vocatia doar la 34 ani cand mi-am dat seama ca trebuie sa mai fac ceva .... sa continui studiile si chiar sa le aprofundez gandindu-ma ca poate se schimba sistemul , poate noi romanii ne revenim la normal , poate toate lucrurile iau o alta intorsatura ..inspre oamenii cu valori , cu sanse , cu competente si fara interese obscure (eu si numai eu ) asa cum gandesc astia primariosi fostii dar putin dezamagita tind sa cred ca in tara asta nu se mai schimba vecii vecilor nimik deoarece oamenii au ramas cu aceeasi mentalitate din trecut (sa fure,sa insele,sa frusteze,sa umileasca si sa nu aprecieze diamantul slefuit adica cei care intr-adevar au studiat si sunt nenumarati care lucreaza la munca de jos cu studii superioare iar cei cu studii stii tu cum facute sau chiar fara pe posturi sus pusi asta chiar nu pot sa mai inghit imi vine scarba de ei si de neamul lor !!!! lumea e in continua miscare iar noi Romania batem pasul pe lok , incredibil ...deci nu-i posibil asa ceva...prostimea conduce cealalta prostime ... suntem de rasu plansu cum vine vorba ...siiiiiii draga Dell ar mai fii fte multe de spus n-as mai termina ... dar consider ca am scris deja destul ca sa poti intelege si tu esentialul ... imi vine sa plang pt cata nenorocire se abate asupra poporului nostru din cauza nesabuintei si a necunostintei de cauza ..atata timp cat oamenii nu-si schimba mentalitatea vor fi tot timpul inselati si trasi pe sfoara fara ca ei sa-si dea seama din cauza prostiei !!! Semnat EU :-)

  • DELL - 12 years ago

    Ai dreptate, EU. Daca esti tanar, meriti sa ti se dea sanse, nu numai una, ca sa poti demonstra CA POTI !
    Multora li sa-u tot dat sanse si n-au demonstrat nimic pana acum. Vorbesc aici despre cei din capul urbei. Ba, mai mult, au mintit, au furat, au inselat asteptari. Asteptarile cisnadienilor care si-au pus nadejdea-n ei si au fost pacaliti amarnic.
    Fac si eu apel la tine si la altii ca tine. Nu va lasati inselati de aparente, judecati bine oamenii pe care-i votati.
    Si de voi depinde schimbarea in bine a orasului.
    Daca vei judeca asa, sigur il vei gasi singur pe omul potrivit la locul potrivit(primar).
    Sa fii cu... minti !!!

  • eu - 12 years ago

    TO DELL :-) : prietenasul meu sigur ca ai dreptate dar daca nu ai sansa sa arati ca esti un adevarat lieder si nu ai lok de altii sa-ti pui teoria in practica de exemplu cand nu-ti da nimeni sansa sa te afirmi in cele spuse sau studiate Dell prietene tot degeaba ca atat timp cat cei ce nu cred intr-un om vorbim deja imprejur poi din pacate sa nu crezi ca a face o facultate de drept .. trebuie neaparat sa-ti iei examenele pe ochi frumosi sau cu bani .. si ti-o spun din experientza pt ca eu am studiat nopti si nu una faceam noaptea referate ,lucrarea de liceentza pt proba orala mi-am pregatit-o singur fara sa dau bani la cineva sa mi-o aduca gata facuta deci am facut sacrificii enorme Dar am ramas cu ceva in cap si am oricand curajul sa ma pun cu cei care au pus teoria in practica .. jur ca i bag in buzunar..dar din pacate noi cei tineri nu prea avem sansa sa ne afirmam .. eu cand am terminat administratia mi s-a spus : (pai in primarie n-ai sanse sa intrii ) tre sa ai mama si tata acolo deci inchipuie-ti tu ca nu se iau dupa criterii de competenta se iau dupa cunostinte sai cine stie adica mai rau de atat daca ai spaga grea si erau cine crezi ? krech si vicele Huja .... pai cum sa nu-ti fie scarba de oamenii care nu pun pret pe competenta si nu-ti da sansa sa faci vechime in domeniu? pai nu le e rusine? nu,normal ca nu le e rusine nici de gloata satului care i-au votat ...pai da !!! poi spune tu care din candidatii primariei zici tu ca ar fi mai bun? hai sa te aud ? astept raspuns :-) pa pa

  • no name - 12 years ago

    apoi daca iese Doamna Corian Vecerdea primar so dus naibii toata Cisnadia!!!

  • DELL - 12 years ago

    Da EU,

    Sunt de acord cu ce spui tu, dar...si aici este un mare dar; sa ma explic : ca sa poti fi specialist jurist nu e destul sa faci si sa absolvi (nu comentez cum ) o facultate. Mai trebuie sa ai si niste ani de practica si experienta in spate ca sa te poti numi jurist. Altfel, ioc jurist. Ma intelegi la ce ma refer, nu?!? Vintila are vreun minut de profesare ca jurist??? Eu doar atat am mai avut de intrebat.
    Cum nici unui novice caruia ii predai lectii teoretice de inot si pe urma il arunci in bazin si-i pretinzi sa stie sa inoate, la fel nici unui absolvent de administratie publica nu-i poti pretinde sa stie cu ce se mananca asta...Ma intelegi ce vreau sa spun, nu?!?
    Si, poate ma repet, dar intaresc faptul ca un adevarat leader este leader sau nu este. Pur si simplu nu poate fi mai mult leader, sau mai putin leader. Si cu asta am spus tot.
    Raman la parerea ca Vintila nu este un leader si nu va putea fi niciodata. Cu adeasta calitate mai trebuie sa te si nasti. De exemplu Leonida, regele Spartei, sau Alexandru Macedon.
    Crede-ma, nu sunt partizanul nimanui, dar...Vintila...

    Al vostru DELL

  • eu - 12 years ago

    mai Dell poate mi-ai fost coleg de facultate si nu stiu,la specializarea Administratie publika !!!!!!!!! da ai dreptate ce spui in privintza consilierilor dar eu nu am spus nicidecum ca ... consilierii iau decizii pt ei SAU in folosul lor ... normal ca iau decizii pt comunitate normal ... ca de aceea sunt pusi acolo ..poi cat despre DL Vintila crede-ma ca te inseli amarnic ... si i denigrezi imaginea ( A fi bun nu inseamna ca esti prost sau nu stii sa faci o sinteza ) poi am observat ca are o platforma program foarte bine conturata ..doar a terminat si el dreptul administrativ ca mine de altfel si cred ca in cadrul specializarii unde se studiaza Dreptul Constitutional ,Administrativ,Penal etc trebuie sa ai notiunile de baza generale cel putin sa ai un bagaj de cunostinte cu care sa pleci la drum ca presupus sa zicem viitor primar ... deci daca nu cunosti administritia si cum se gestioneaza banul publik nici n-are rost sa te pui primar ca nu cunosti datele problemei adica nu stii cu ce se mananca :-) . Poi alta problema , niciodata nu a supus pe nimeni si nu a obligat pe nimeni sa faca ceva , se confrunta cu ceilalti membrii din consiliu si ia deciziile cele mai bune , nu e el ala care sa dea ordin si sa comande sa stii ..nu face nimik de capul lui cum face Huja asta e clar si a demonstrat_o in anii de viceprimar ca el taie si spanzura ...daca eu m-apuc sa-l iau la intrebari pe Huja despre administratia publika cu legi si aliniate sau despre deontologia functionarului publik (lucruri elementare )pun pariu ca da kics , sau le stie si nu le pune in aplicare ? (asta e partea a doua ) poi doar ca sa ajungi pe scaunul de primar ca ai intrunit numarul de voturi si sa nu fi in slujba celor care te-au votat e strigator la cer .. sa scoti omul afara din birou si sa-i consideri prosti pe oameni asa cum a facut-o Huja nu e lucru bun pt ca datorita lor era Vice ... eu nu l-am votat si n-am sa-l votez .. il respect ca om n-am nimik cu persoana lui dar nu am sa tolerez comportamentul lui sa nu mai spun acuma ce fel de comportament ca-mi ia mult spatiu ..in fine dupa cum ti-am mai spus : oamenii , locuitorii orasului tre sa rumege bine si sa nu voteze legati la ochi ... sa caste bine ochii ca de nu casca pungile !! Will be the next time .. Dell cu respect EU !

  • DELL - 12 years ago

    Pai atunci hai sa nu mai votam nici un primar, ca nu ne mai trebuie! Votam numai consilieri si ajungem la...anarhie!!! Adica pe intelesul tuturor, se vor lupta consilierii care sa fie cel mai cel!!!
    Pai nici asa nu e bine, EU. Trebuie sa conduca cineva. Asa a fost lasata omenirea pe Pamant.
    Si acel cineva trebuie sa fie cel recunoscut unanim de catre ceilalti ca cel mai capabil, competent, iscusit, gospodar, etc, etc. Si Vintila nu prea intruneste nici o calitate din cele enumerate. Si in plus el trebuie sa fie un leader, daca ma intelegi ce vreau sa spun. Adica trebuie sa se faca ascultat si sa se impuna, ceea ce s-avem pardon...el...?!?
    Si nu e bine nici ca toti consilierii sa faca parte din aceeasi formatiune politica. Pot crea prin intelegeri si aliante o majoritate de decizie la un moment dat, dar numai in folosul urbei, nicidecum in folosul unui grup restrans de oameni. Asta inseamna dupa mine conducere democratica si respectarea legii, nu mai EU?!? IN FOLOSUL TUTUROR SI CU RESPECTAREA LEGILOR!
    Ei, asta e o lectie despre democratie, EU ! (Sa nu crezi ca nu sunt scolit in alde astea; sunt trecut prin ciur si darmor).
    Si, ca un corolar la ceea ce tre' sa-nsemne un adevarat leader(primar), el trebuie sa aiba feeling si sa discearna tot ce inseamna bine pentru orasul sau si locuitorii lui. Altfel nu va fi urmat nici macar de consilierii lui si va fi izolat. Ai inteles EU ?
    VINTILA NU SE RIDICA LA ACEST NIVEL!
    Al vostru DELL

  • eu - 12 years ago

    ehehehehe mai Dell aici e buba sau buboiul :-)))))))))))))))) consilierii lui Vintila :-))))))))))))) pai mai prietene tu nu stii ca legal e in administratia lokala (consilierii sa ia decizii de bun augur pt cetatenii orasului ) iar ptimarul doar sa o semneze si nu invers cum facea krech si cu Huja scuzati !! deci are mare nevoie de consilieri competenti si mai ales pregatiti in domeniul care cunosc legile si nu le incalca cu nerusinare spre dezamagirea ta iti spun ca asa au facut raposatii nostri Primariosi cei care daca nu_i lingi si i periezi zbori din primarie pai ce conducere e asta pot sa stiu mai Dell prietene ?????????? aia nici macar nu lasau consilierii sa-si faca treaba ca tot ei comandau si astia de frica sa nu prinda aripi sa ramana fara scaune in primarie hop votau cum dicta Huja !!!!!!!!! mare rusine !!!!!!!! imi pare rau s-o spun dar sunt sigur de asta :-((( normal ca Vintila are nevoie de o echipa puternica si bine pusa la punct Juristi doctori economist profesor ingineri nu ca Partidul Poporului unde am vazut printre consilieri un fost recidivist .... pai drek sa caute ala consilier ... o studiat cumva administratia publika lokala si centrala ? vai doamne ce oameni fara cap ... pun fosti puscariasi pe lista de consilieri !!!!!!!! mare ti-e gradina doamne !!!!

  • DELL - 12 years ago

    Si acum lui eu...Uite ca ai revenit la simtaminte mai omenesti si se poate dialoga cu tine. Ma bucura lucrul asta. Nu -i invinovatesc pe colegii de partid ai lui Vintila. Poate asa a fost conjunctura, poate ar fi trebuit promovat altcineva, muuuuult mai competent din dandurile voastre, ale partidului. Dar, ce sa-i faci, conjunctura bat-o vina s-o bata! Si a profitat Vintila de asta. Din ce vad in lista lui de consilieri, sunt multi care il depasesc la toate capitolele. Si nu-mi pot imagina cum se vad ei in postura de subalterni ai lui. Asta-i marea mea nedumerire!
    Cum poate un om ca el, cu o spoiala de cultura si cu o inteligenta indoielnica, sa nu mai vorbim de capacitate de analiza sau sinteza, sa-i domine pe cei din grupul de consilieri? Sau e altceva la mijloc care scapa puterii mele de intelegere?
    Consilieri PUER, mai reflectati la ceea ce am scris, daca aveti curajul de-a va pune intrebarea asta!
    Scriu aceste randuri din toata inima si fara nici un interes ascuns.

    Al vostru DELL

  • DELL - 12 years ago

    Mah leed, daca cumva esti lled cel dinainte...credeam ca am cu cine dialoga, dar observ ca ai un singur neuron in cap, la fel ca si stapanul tau, vintila. Poate de aia va si potriviti.
    Deci iti spun si tie : timpul nu are cum avea efect asupra ta, prost ai fost, prost o sa ramai pe vecie. Si increzut pe deasupra. Vorba aceea, prostul daca nu-i fudul parca nu e prost destul!
    Macar de-ai sti sa scrii sau sa te exprimi coerent, ca sa poata intelege cineva ceva din poliloghia ta fara cap si coada. Esti cult pana la genunchiul broastei. Si ca sa-ti dau o lectie si cu tifla in acelasi timp : "prin ceea ce scri......." se scie cu 2 de iiiii.....! Tu ar mai trebui sa citesti gramatica de clasa a 4-a. Si inca ceva, nici nu stii sa-mi scrii corect pseudonimul, daca cumva stii ce inseamna asta. Ma autodenumesc DELL, nu deel cum scrii tu. Orice alt comentariu din partea ta e de prisos!
    N-o sa ma mai cobor la nivelul tau sa-ti raspund. Ramai in ignoranta ta! Am zis!

    P.S. : Se spune ca Inteligenta pe Pamant e o constanta, dar din pacate populatia este in continua crestere. Tu te afli printre ei.

  • leed - 12 years ago

    deel esti departe de realitate prin ceea ce scri.......mai citeste.....mai documenteaza-te cand faci afirmatii rautacioase .....probabil comandate....dar pe aceasta criza financiara te inteleg, si deasemenea frustrarea celui care te plateste.Dar persevereaza ca mai poti scrie inca aprox. 2 saptamani si o sa-ti revii la nulitatea care te caracterizeaza.

  • eu - 12 years ago

    deci crede-ma ca cunosc mult mai bine problemele decat tine , mai bine zis politice si inclusiv administrative .. ale administratiei lokale Cisnadie , crede-ma ca nu jok pe doua fronturi si stiu de ce o spun ... nu ca as fi de partea domnului Vintila dar ce e mai rau ? sa joci table ? sau sa faci nelegiuite hai sa fim seriosi !!! toata lumea e cu ochii pe domnul Vintila ma refer la cei rau intentionati insa daca cetatenii orasului nostru vor o schimbare poa sa castige si Corina Vecerdea ca e femeie si stie ce vrea de la viatza asta .... oricum nici eu nu ma cert cu tine dar am vazut ca ma crezi un prost cu ghilimelele de rigoare si nu prea-mi place pt ca am in societate totusi o valoare ca om ca cetatean ca persoana cum vrei tu s-o iei ...iar daca ar castiga Huja nu e de mirare ca atat de multa prostime zace peste tot ca nici nu te mai mira ..de aceea pierde romanul ca nu casca bine ochii ..gresesc o data , gresesc si a doua oara si apoi se intreaba : oare de ce nu ne e bine ? pai uite de asta , asa ca isi merita soarta !!! pa pa si la mai mare !!

  • DELL - 12 years ago

    Mai eu, n-are rost sa ne mai razboim, ca nu ajungem nicaieri. Iti propun sa facem pace.
    Da', serios iti spun acum. Sustii o nulitate sustinandu-l pe Vintila. El altceva nu a facut in ultimii 4 ani, decat ca a jucat table si carti la sediul partidului pe care l-a parasit, poate pe drept dar numai atat. Si banii i-au venit tot de la un PSD-ist, Silvestru Lup, se pare intre 1.500 si 2.500 lei/luna. Altceva decat sa-si faca reclama-campanie electorala in ultimii 4 ani nu a facut. Si asta, sustinut de colegii de partid din Cisnadie.
    Daca cumva esti unul dintre sustinatorii lui infocati, te rog doar sa stai o clipa stramb si sa judeci drept daca esti cat de cat cu minte, cum spune CT. Poate ajungi la aceeasi concluzie cu mine.
    Eu nu tin sa jignesc pe nimeni, doar sa arat realitatea cruda.

  • eu - 12 years ago

    mai DELL da cat de destept si de perfect te crezi tu ? ca miroase pana aici la mine :-))))))))) no hai las-o moale ca deja ai sarit calul.... fa ce vrei , crezi ce vrei si tine-o tot asa ca saracutzul de tine ti-a iesit desteptaciunea pe nas !!!!! am impresia ca e invers din tot ceea ce mi-ai spus mie .. pai mai baietzas , prietenas tu esti prea mandru de tine , te crezi prea la inaltzime , ai grija sa nu cazi in cadere libera sa te prabusesti ca faci gaura in pamant !!!!!!!!!!

  • DELL - 12 years ago

    Mai eu-tu, da' cin' ti-a spus, mah, ca e cu huja pokeristul, mah?
    Se vede treaba ca timpul nu are efect asupra ta, adica mai pe sleau, nu de alta da' sa-ntelegi si tu : prost ai fost, prost ai ramas!!! Pentru tine realitatea e o enigma totala.
    Eu cu prostii nu ma mai pun. Am zis!

  • eu - 12 years ago

    pai de mai Dell daca nu-s cu Huja sunt prost hai ?????????? vai de caputzul tau .... mai greu de crezut ca Sunt pe langa :-))))))))))) .... doar asta stii tu sa faci heheheh sa creezi polemici ?????? of doamne ..

  • DELL - 12 years ago

    Sa n-ai grija ca sunt cu minte, dar tu mai bine nu mai deschideai gura si dadeai impresia de prost, dar asa ai deschis-o si ai inlaturat orice dubiu.
    Numa' bine, mai io, sau eu cum te-oi fi autodenumind...!

  • eu - 12 years ago

    mai Dell hai ca de data asta nu te mai bag eu in seama pentru ca n-are sens heheh !!! Sa fi cu minte :-))) !!

  • DELL - 12 years ago

    Mai eu, sau mai tu...ti-am spus si ti-o repet, Lasa-te de meseria asta, ca-i grea pentru tine.
    Prima data faci pe justitiarul si sari in apararea lui vintila si-a CT-ului , iar apoi jignesti, cu pretentia de-a nu fi jignit. Las-o moarta, asa cum e. E meserie grea pentru tine...E ultima data cand te bag in seama. Nu te mai baga singur in seama. Mai pe sleau, nu mai mictiona pe gura. Tot apa de...ploaie e.

  • eu - 12 years ago

    Dell , turmentatul nu sustine pe nimeni cel putin asa cred eu si mai tind sa cred ca cei ce au incalcat principiile administratiei vor fi sanctionati urat de tot !!! iti convine sau nu asta-i purul adevar! am vazut comentul tau la adresa mea ..... in legatura cu comenturile facute de mine :-) mai draga imi pare rau sa ti-o spun ..dar chiar ca ai impresia ca esti atotstiutor si le stii TU mai bine decat toti pe toate dar..... din pacate imi pare rau nenicule ca aveti asa impresii bune despre dvs . cu toata stima si respectul v-o spun lasati atacul la persoana pt ca aici doar discutam si nu ne jignim sau alte chestii pt ca nu-i frumos , asta daca aveti sau cunoasteti ce inseamna bunele maniere ok? era doar o discutie pe marginea sondajului , PUNCT . Nimik altceva !!! pa pa si ne auzim :-)

  • DELL - 12 years ago

    Mai eu,sau tu...de fapt,ca sa nu ma apostrofez pe mine,daca stii ce inseamna,
    Intai invata sa te exprimi corect pe romaneste ca sa te poti lauda apoi ca cunosti nus' ce mama ei de ...pulitologie,sau ca cam asa ceva.Si invata Tatal nostru,ca sa te poti lauda si tu cu ceva si du-te de te roaga pentru vintila al tau,cu toate stiintele tale politice si locale.Poate asa-l ajuti mai bine.

  • eu - 12 years ago

    dapoi cu ce sa fie de acord dl Vintila cu marsaviile lor dintotdeauna ????????? hai sa fim seriosi ....normal ca nu putea fi de acord cu santaje si decideri contra populatiei ... Gica Contra e la Dinamo nu la Cisnadie sau a fost si apoi nu vreau sa intru in amanunte ca nu vreau sa ma laud dar am studiat politologie si stiintze politice poi administratia lokala si centrala nu mai spun o stiu ca pe tatal nostru ... hai sa fim seriosi si sa nu ne dam cu stangul in dreptul ca nu-si are rostul !!! mai Dell draga...

  • DELL - 12 years ago

    Lui LLED,
    Nu-i pot lua boii de la bicicleta lui Vintila, decat eventual daca se suie el...pe ea.Dar hai sa vorbim serios acum : ce-a facut Vintilain toti acesti ultimi 8 ani? A fost GICA CONTRA, in Consiliul Local,indiferent ca se supunea la vot un proiect bun sau rau pentru Cisnadie.Asta da dovada de imaturitate in gandire si orgoliu personal.Asta ca sa nu zic ca-si facea,cel putin in ultimii 4 ani,de cind e consilier,campanie electorala personal.

  • eu - 12 years ago

    STOPPPPP nu e vorba de Vintila ., el nu a sanctionat nimik si nu a profitat inca de mintile intunecate si naive ale Cisnadienilor sa va fie fte clar , cand votam mergem cu un cuget si o gamdire curata , gloata satului asta n-o stie inca pt ca saraci nu sunt scoliti saracii o spun inca o data !!! nu a fost el cel care a inchis spitalul oamenilor ce au nevoie de asistentza .. nu pot realiza nici acum cum puteti fi asa creduli ca Vintila a avut puterea sa inchida spitalul poi Cisnadianul turmentat scuzati are perfecta dreptate in ceea ce spune si nu cred ca sustine pe nimeni indiferent de culoarea politica e doar simplul fapt ca asa nu se mai poate !! votati schimbarea , vot5ati tineri pregatiti sa administreze un or4as o comunitate nevinovata care tre sa sufere pt unul si pt altul...

  • un cisnadian - 12 years ago

    cisnadia trebuie sa se trezeasca trebuie sa ajungem in normalitate.ai dreptate sondajele inca nu sant corecte Huja trebuie sa fie pe ultimul loc.Atatea minciuni, hotii,jmecherii sibataie de joc!Nu credeti ca ajunge?

  • lled - 12 years ago

    pentru dell- ce-o sa-i faci lui vintila? eventual sa-i iei boii de la bicicleta.

  • Cisnadianu' Turmentat - 12 years ago

    Sondajul este in primul rand pentru mine pentru a stii exact ce prefera cei care citesc blogul iar daca ar fi sa-l masluiesc ar insemna sa ma mint singur! Sunt in stare de orice mai putin de acte imbecile, dar asta stiu deja cei care citesc blogul! Sustin Partidul Verde (PV) care nu are candidat la primarie ci numai la consiliul local! E adevarat ca sunt impotriva hujianismului si nu impotriva lui Huja ca om ci impotriva lichelismului si a cumetriilor instalate in primaria Cisnadie in ultimii 8 ani! Vreau ca aceste obiceiuri si cutume sa dispara din primarie pentru ca ele sunt de domeniul trecutului, iar daca pentru asta trebuie sa sustin un candidat cu sanse la primarie, altul decat Huja, nu ma voi da inapoi sa-l sustin! Ca acesta va fi Vintila, Prica, Vecerdea, Popica, sau chiar Lepsa, ramane de vazut! Oricare e mai bun decat Huja prin prisma faptului ca se va revigora bugetul local! ...dar asta e doar parerea unui Cisnadian...si Turmentat pe deasupra!

  • DELL - 12 years ago

    Voi toti, inca n-ati inteles un lucru foarte important : cisnadienii nu trebuie sa tine seama din ce partid face parte candidatul ! Ei trebuie sa voteze omul, daca vor schimbare cu adevarat!
    Inca o data fac apel la tine, CT-ule, sa fii impartial si echidistant. Doar asa iti vei mentine credibilitatea si simpatia cititorilor tai. Daca nu intelegi acest lucru, vei cadea in desuetudine si vei fi tu cel pamfletat si umilit.
    Cisnadienii, in loc sa te pretuiasca, vor ajunge sa te dispretuiasca!
    Alegerea este a ta!

  • vali - 12 years ago

    DELL,,sondajul care a fost facut inainte de 10 Mai a fost inceput cind Vintila era PSD-ist si tot el era pe primul loc si CT nu sustinea PSD-ul eu sper ca cisnadienii sai sanctioneze pe cei care lea vindut terenurile ,pecei care au votat pentru inchiderea spitalului,pe cei care au indatorat orasul cu milioane de euro ,pe cei care au crezut ca primaria e afacere de familie ,pe cei care au avut o functie in primarie si au reusit sa-si sporeasca averea chiar cu vile sau case de vacanta ,pe cei care au acordat o suma inportanta de bani unei echipe de fotbal si nu spitalului sau scolilor din orasul nostru ,in ultimii ani sau intinplat atitea lucruri care ar trebui de cisnadieni ,sper ca osa o faca in cabina de VOT sal sanctioneze si pe CT si pe Vintila pentru ce au facut

  • DELL - 12 years ago

    Nu cred in obiectivitatea acestui sondaj. Este contrafacut pentru a-l scoate pe vintila , (favoritul Verzilor, al caror partizan inregimentat total esti CT-ule) pe primul loc, detasat mult fata de altii. Este o practica des intalnita in lupta electorala, numai ca electoratul cisnadian este de alta factura decat crezi tu. Il vor sanctiona urat pe vintila, tocmai pentru a-ti arata ca ai facut o greseala atunci cand ai decis sa-l sustii pe fata.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment