Befejezi az X-Faktort Zámbó Krisztián?

7 Comments

  • Judit - 12 years ago

    Kedves Krisztián!

    Ne add fel,hanem küzdj! Apukád is ezt mondaná! Sokan örülnének,ha a helyedben lennének,így hát szedd össze magad és bízzál magadban! Szép hangod van,ne hagyd elveszni! Sok sikert!

  • Hozleiter Károlyné - 12 years ago

    Kedves Krisztián!
    Nagyon tehetségesnek tartalak. Hallottam, ahogyan énekeltél a Zámbó Jimmy emlékkoncerten amit édesapád emlékére szerveztetek. én bízom benned, ne add fel,nagyon tehetséges vagy! Önbizalomhiányban szenvedsz, ez érezhető az előadásodon is, meg tudod csinálni!
    Nem szabad befejezni, harcolni kell az életed múlik rajta! Szeretnélek még sokszor hallani énekelni. Szeretettel: Hozleiter Károlyné

  • solskjaer - 12 years ago

    Ami nem megy azt fölösleges erőltetni! Az a hibás aki odavitte!!!

  • Csipkés Ildikó - 12 years ago

    Ha megkapta a lehetőséget, itt már nem szabad kiszálni, ha a közönségnek nem kell ugyis kiszavazza. És nem kellene a commenteket elolvasni, nem kell foglalkozni a sajtóval.

  • Kati - 12 years ago

    Az egész országból 12 ember jutott be. Tessék megbecsülni ezt a lehetőséget és megpróbálni helytállni! Nagyon sokan szeretnének a helyébe lenni. Majd a közönség és a sors eldönti, hogy ott a helye, vagy sem!

  • panna - 12 years ago

    Nelly,

    Te valószínűleg gyűlölhetted jimmy-t és a hangját, hogy a fiáét hozzá hasonlítod. Szerintem a "király" azért lőtte fejbe magát, mert már akkor sejtette hogy a "tehetséges"fia x faktoros lesz.
    Vagy talán elírtad?.... nevetséges!

    Botrány szar... hamis jellegtelen tucatárú. Ülj le fiam egyes!

  • Vajda Nelly - 12 years ago

    Kár lenne,hiszen örökölte apja tehetségét neki csak tanárra van szüksége és mindent elérhet .
    Ne add fel Krisztián ...KÉPEZD magad....a te hangod emlékeztet édesapádéra aki mindnyájunk szívében örökké él. Nehogy azt hid azt várjuk el hogy a papád légy ..nem de jó téged látni és hallgatni.
    Szoritok neked Krisztián.
    Üdv.Nelly

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment