Chceli by ste obmedziť nakupovanie v hypermarketoch?

3 Comments

  • matka - 11 years ago

    nakupujem v supermarketoch, ale maso len od mesiara, ovocie z trhu. idealne by bolo mat po ruke este malu pekarnicku, lebo pecivo zo supermarketov je bieda. co sa ostatneho tovaru tyka, ten v supermarkete. mlieko a mliecne vyrobky len tiez drahsie (verim ze aj kvalitnejsie), zvolenske, humenske.. ziadne s praskovou chutou a velkou reklamou.

  • s - 11 years ago

    v hypermarkete raz za par tyzdnov autom naozaj velky nakup, vacsi vyber a vsetko pokope. (rozne balene vody, mrazene maso, vsetko co v lokalnom obchode nemaju)

    v lokalnom obchode bezne doplnovanie zasob, ovocie, zelenina, chlieb, cerstve maso

    dovoz od vyrobcu s prebratim v predajni nema zmysel, aj tak by som tam musel ist.

    donaska domov by bola idealna ale pri potravinach by som jej az tak neveril - neviem ovplyvnit co dovezu (potrhane obaly atd). mozem sice neprebrat ale potom som zase tam ze nemam nic a mozem ist na nakup

  • Mária-Irma Danieliszová - 11 years ago

    Chcela by som dodať, že hypermarkety často mávajú v regáloch po záručnej lehote-mäsové výrobky, mliečne výrobky,konzervy. Na to často doplatia starší ľudia, ktorých často nenapadne si toto pozrieť a potom sa čudujú zdravotným problémom.
    Osobná bielizeň, zabalená v lákavom obale často nemá veľkosť, akú potrebujete....ale keď ste otvorili, nemáte možnosť vrátiť.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment