Ποιος θέλετε να είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision;

7 Comments

  • Manolis - 11 years ago

    Ποιοι κοζα Μοστρα ρε που κραζετε την Ηλιαδη?Την εχετε ακουσει ποτε να τραγουδαει και τα λετε αυτα?Την καλυτερη φωνη στην Ελλαδα εχει.Ασχετα με την παρουσια.Δεν ντραπηκατε να τα λετε αυτα?Ουτε η μανα τους δεν τους ξερει του αλλους και εχουν και μετριες φωνες..αν εξαιρεσουμε την Καραχαλιου.ΑΣΧΕΤΟΙ Ε ΑΣΧΕΤΟΙ!εΔΩ ΒΓΗΚΑΝΕ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ!Θα εκπροσωπησει με ελληνικο στιχο η κοπελα.Πηγαιντε να την ακουσετε live και αφηστε τις λαλακιες και μετα να μιλατε!ΑΜΠΑΛΟΙ!

  • μακης χαραλαμποπουλος - 11 years ago

    Το Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού της Eurovision .το INFE GREECE-The Greek eurovision fanclub ενημερώνει τους πραγματικούς φάν έγκυρα και εγκαιρα στην επίσημη ιστοσελίδα του www.eurovisionfanclub.gr και ευχεται καλή επιτυχία σε όλες τις συμμετοχές-όποιες και εάν είναι τελικώς εφέτος.Στο νικητήριο του υποσχεται ότι και εφέτος θα είναι μαζί του στο Μάλμε της Σουηδίας-όπως εδώ και 26 χρόνια-να κυματίζει την γαλανόλευκη,και σας καλεί όλους να στηρίξετε την Ελληνική εκπροσώπηση ενωμένοι.
    Σας περιμένουμε στην κοπή πίτας 2013-μιας που οι εκδηλώσεις-συναντήσεις μας γινονται καθ ολην την χρονιά- με...πολλές μουσικές εκπλήξεις αυτή τη Κυριακή 20/1/2013 στο cafe paspartout σκουφα 47-47 στο Κολωνάκι στις 18,00 -για εγγραφές μελών στην όμορφη παρέα μας στέλνεις ενα απλο e mail με τα πλήρη στοιχεία σου στο greekeuroclub@gmail.com και..καλή επιτυχία Ελλάδα μας.
    μακης χαραλαμποπουλος
    υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μελών INFE GREECE

  • Babis 35 - 11 years ago

    συμφωνω για Koza Mostra ...ειναι απλα τελειοι και πρωτοτυποι...!!!τους εχω δει και λαιβ...δεν παιζονται και εχουν τραγουδαρες...!!!

  • atsos - 11 years ago

    KOZA MOSTRA ta SPANEEEEEE>.....!!!!

  • Giorgaros - 11 years ago

    Να ξεκαθαρισω οτι εγω θελω σαν τρελος να πανε οι koza mostra με τον Αγαθωνα αλλα ρε παιδια ελεος με αυτα που λετε...δηλαδη τα τερατα που ειχαν νικησει στην Αθηνα ηταν για την eurovision;; ΟΧΙ βεβαια...αλλοι και αλλοι εχουν νικησει στην eurovision με τραγουδια απο διαφορα ειδη μουσικης...Την Ηλιαδη μονο και μονο θελουν να την στειλουν λογο ομορφιας...βεβαια αν ειναι να διαλεξουν με βαση την ομορφια ας στειλουν την Απεργη που ειναι και ομορφη αλλα εχει και πολυ καλη φωνη...απο την αλλη ο Leon κακα τα ψεμματα ειναι ο ιδανικος για eurovision, το ειδος μουσικης που αντιπροσωπευει ειναι οτι πρεπει για eurovision...και τελος οι Koza Mostra με τον Αγαθωνα θα ειναι η ΜΕΓΑΛΗ εκπληξη και ισως και ευχαριστη!! Αλλα ρε παιδια και να βγουμε 1οι πως θα διοργανωσουμε eurovision;; Με τι λεφτα;;

  • ANgel - 11 years ago

    Ποια Ηλιάδη βρε παιδια? ειμαστε καλά?ελεοςςςςςςςςςςς......θα πατώσουμε....καλύτερα να παει κάτι πιο εναλλακτικό....όπως Απέργη ή Cosa Mostra..
    Aπορώ πως σας αρέσει και την ψηφίσατε....!!Η Eurovision δεν είναι ROMEO!!!.....ούτε FIX

  • Nikos - 11 years ago

    Η Eurovision δεν είναι προέκταση του ελληνικού life style για να σταλεί η ηλιαδη ούτε σκυλαδικό εθνικής οδού. Είναι απίστευτη η προώθηση που της γίνεται κ νομίζω ότι έχει ήδη αποφασιστεί να σταλεί αυτή για άλλους λόγους που αφορούν την προσωπική της διαφήμιση κ προώθηση.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment