Megérdemli ByeAlex az Eurovíziós indulást?

33 Comments

  • H - 11 years ago

    Jelenleg 61% százalék NEM kéri őket...akkor kik szavazták be őket??? Szeretném megnézni a RTL-hez beérkezett SMS-eket...Szerintem sem rossz a dal,de messze nem az a színvonal amit kiszabadna állítani egy ilyen versenyre.Kizártnak tartom,h egy ilyen mezőnyből,őket "szavaztuk" meg.Bunda.

  • Mátyás - 11 years ago

    Az ún.Bye Alex képviseli Magyarországot Malmőben ? Ez szégyen,hiszen az énektudása egy nagy nula ! A dal szövege nevetséges ! Annyi a megismételt szó a szövegben,hogy ezzel teljesen értékét veszitette a dal.Ti,akik Alexra szavaztatok,van egyáltalán zenei érzésetek ? Nincs ! A megjelenésén csak nevetni lehet.Ezeket a sorokat kedves zenei zsenik,jól jegyezzétek meg.Alex az utólsók között végzi a szereplését.Nem Alexet fogom hibáztatni,hanem benneteket mint szavazókat ! Üdvözlettel,MÁTYÁS

  • Hudson - 11 years ago

    Itt nem az a szégyen, hogy ByeAlex nyert, hanem az, ahogy a sok - ezen az oldalon is - károgó Gigi, Saunders, Pál-Agárdi stb. rajongó viselkedik, tisztelet a normális rajongóknak. Gigi, Saunders, és a Pál-Agárdi duó is emberi módon elfogadta az eredményt, többen sok sikert kívántak ByeAlexnek. Sőt, ha jól tudom, Gigi kifejezetten kérte rajongóit, hogy szurkoljanak ByeAlexnek.
    Az itt - és más oldalakon - károgók nagy része, nemhogy nem szavazott, és alpári módon viselkedik, hanem kedvencük kérését/hozzáállását sem veszi figyelembe. A felsorolt énekesek emberek, a károgók pedig nézzenek magukba, és próbálják megkeresni magukban az embert, már ha megtalálják.
    Az eredményen nem lehet változtatni. Akinek meg nem tetszik ByeAlex és/vagy a dala, legyen annyira kulturált, hogy minimum sok sikert kívánjon neki, és vegyen példát az általa favorizált énekesről.

  • Ircsike - 11 years ago

    Nekem tetszik a dal, és hiszem hogy sikerül szép eredményt elérni vele !
    Sajna ezeken a fesztiválokon nem mindíg az előadót pontozzák, hanem az országot !
    És Magyarország sok ország szemében szálka ! Ez a folyamat már régmúltra visszavezethető lásd a Nox együttes szereplését ! Ők tuti befutók voltak az előzetes felmérések során....

  • xy - 11 years ago

    Egyetértek önnel Berkana. Egyébként csak végigolvasva a kommenteket (és itt most nem abból kiindulva, hogy kinek tetszik és kinek nem...), beigazolódva látszik egy nagy igazság: A Magyarnak a Magyar a legnagyobb ellensége...

  • berkana - 11 years ago

    Hoppá:

    http://www.youtube.com/watch?v=4GUYi7dqv2k

    Ez egy ByeAlex-nóta, ismerős? Van ennek hangja, polgártársak :)

  • berkana - 11 years ago

    Évekig a zenei krém nélkülünk döntött arról, hogy kik képviseljenek minket, és mindig tragikus égés lett belőle. Akkor ez ellen tiltakoztunk. Most, hogy beszavazhatnak a népek valakit, azzal elégedetlenkedünk. Skizofrén ez a nép??? Valljuk be, hogy ez az ország tele van egoistákkal, akik azt szeretnék, hogy csak az ő szavuk számítson. Valamint néhányan azt is nehezen tudják feldolgozni, hogy az általuk agyonfavorizált megacsillagok mellett , akikkel tele vannak már a magyar vécélefolyók is, egy noname srác felbukkan, és learatja a babérokat. Vegyék már kérem tudomásul, hogy az ország javának tetszett ez a szám, egy MAGYAR srác megy ki értünk Malmöbe - azokért is, akik rühellik.

  • Ivett - 11 years ago

    Szégyen gyalázat,hogy ő nyert ezzel a semmit mondó dallal illetve ezzel a semmi hanggal,tragédia!!! Agárdi Szilvinek és Pál Dénesnek kellett volna kijutnia ők érdemelték volna meg csak a sok szar közül! Tiszta hangjuk van gyönyörű,szerények, és csodálatos dallal!!!! De hogy semennyi pontot ne kapjanak ők ez felháborító azt hittem felrobbanok mikor néztem ezt a szar döntőt!!!! De azért másokról is nyílvánítok véleményt,na csak jót írjak Kállay Saunders? áh szörnyű meg mit keres ő itt főleg magyarországot nehogy már ő képviselje nyálas hang és ami a lényeg NEM MAGYAR az ilyen ne képviselje hazánkat akárcsak Gigike undorító az is!!!! Főleg azzal a dallal katasztrófa!!!! Arról nem is beszélve,hogy nagyon nem tettszik a hangja sem, irritáló!!!!

  • chris - 11 years ago

    Olvasgatom a kommenteket....
    Ma a munkahelyemen is végeztem egy "kutatást" ezügyben...
    Lassan mindenki felhergelt állapotba kerül és valamilyen álláspontot képvisel, annélkül, hogy akárcsak megnézte volna a versenyt, hallgatta volna a dalokat.
    Kérdezem: Miről is beszélünk?
    Nincs más dolgunk?
    Szerintem kívánjunk sok sikert a szerepléshez! :)

  • Vérgolyó - 11 years ago

    Az a baj , hogy a Dopeman nem nevezett, a "megyünk lopni" című letiltott száma sokkal jobban tükrözte volna a mai magyar viszonyokat! Ami az Alexet illeti, az általános iskolában rendeztek annak idején tehetségkutató versenyt, ott tuti biztos megcsípte volna a harmadik helyet! A szimpadi megjelenés rendkívül egyedi, gond nélkül el tudna keveredni a nyugati téri hugyos hajléktalanok között. Rekordot fogunk dönteni, nulla pont az Eurovízión!

  • zitike - 11 years ago

    Radics Giginek kellet, volna nyerni nem enek a bohócnak.

  • zitike - 11 years ago

    Tiszta szégyen, hogy ő nyert.

  • mdolezsál - 11 years ago

    Én nem Alexet szidnám, hanem a zsűrit!
    Akik valóban nem érdemesek rá hogy ítélkezzenek zene és énekesek felett!
    Alex száma valóban fülbemászó! Itthon!! és nem egy fesztiválon.
    Ilyenkor valóban hozzá értő zsűrinek kellene dönteni, és ha már a lakosságra
    bízzák a végső választás, olyan négy embert jelöljenek, akik közül bármelyik nyer
    nyugodtan kiállhat a világ elé!!

  • xy - 11 years ago

    Szerintem is tudomásul kellene venni és tiszteletben tartani az "Ország" döntését. Tény, hogy a többi 3 produkció zeneileg és énektudásban lényegesen magasabb szinten volt, de nem volt bennük semmi egyedi. Gigi hibátlanul és szépen énekelte el a tipikus "Amerikai" kliséhalmazt. András kicsit retrós produkciója is élvezetes volt, de ezt a puskaport is már jópáran ellőtték. Nem mondom, hogy Alex dala világrengető lesz, de ne felejtsük, hogy a 2012-es év első két helyezésének a titka elsősorban azok egyediségében keresendő... Ez persze csak egy vélamény...

  • jbaranyi2 - 11 years ago

    Gyalázatos döntés volt a zsüri részéről hogy egyáltalán lehetőséget adtak az ovodáskoru, vagy lelkületü embereknek, hogy erre a szőrös manóra szavazzanak. Lejáratja Magyarországot és a zsürijét is. Talán akkor jutna az elődöntőbe egyáltalán ez a Bay, ha minden országban az óvodások szavaznának, persze csak akkor ha rajzfigurák lennének a háttérben mint a Dal -ban voltak. A felelősség a zsürié, megkockáztatom, hogy a következő évben nem ilyen összetételü zsürit kellene választani, azokat semmiképpen akik miatt a legjobb négybe került ez a szörnyű dal.

  • szuvak gyorgy - 11 years ago

    Ugye a demokraciaban tiszteletben tartjuk a szavazok dontesét és ők igy döntöttek! A medianak,celebeknek is illene ezt tudomásul venni!!!

  • chris - 11 years ago

    :) !

    Hajrá Alex!

    Amit felháborítónak tartok, az maga a kérdés. Szokott magyar üzemmódban...
    Tessék tudomásul venni, igen, rá szavaztak a legtöbben!
    Volt már nekünk Wolf Katink, mégsem történt csoda.
    Amúgy meg, ha valaki tudja, hány fős ez az ország és figyelemmel kísérte az eddigi dalfesztiválokat, tudhatja, hogy a lakosság száma azért jelent valamit.

    A dallam fülbemászó, nem bonyolult, egy jó fordítás és sikeres lesz!
    Legyen!

    chris

  • six - 11 years ago

    berkana!
    Nem tudom, férfit vagy nőt üdvözölhetek személyedben, de egyetértek Veled!
    Néha a kevesebb, több!
    Nekem alapból, a zsűri összeállítása sem jött be. Némelyiknek köze nincs a zenéhez, és ők ítélkeznek !!!!????

  • Banduláné Katinczki Katalin - 11 years ago

    Tiszta szégyen ez a zsűri hibája!!!!

  • Marika - 11 years ago

    Ildi! Igazad lehet, hogy a nagy taktikázás miatt lett Márta Sándor (Bya Alex) a nyerő.
    K.S. Andrást kellett volna kiküldeni, tuti nyerő lett volna. Vagy Gigi, aki szép is, a hangja is gyönyörű...

  • berkana - 11 years ago

    http://www.kiskegyed.hu/sztarok/magyar-sztarok/sarka-kata-hajdu-peter-byealex-dal-2013-120658

    Valamire már régóta kíváncsi vagyok: mit adott a magyar nemzetnek eddig Sarka Kata? Szóval mit kell tudni róla, hogy adjak a kritikájára, miszerint én egy ízléstelen ember vagyok? Mit tett már le az ország asztalára, művész ez a nő, vagy pedagógus, orvos, vagy más kiemelkedő szakma képviselője? Ha semmit nem tett, egyszerűen szánalmasnak tartom a nyilatkozatát, a 8 éves lányom is intelligensebb nála.

  • mse - 11 years ago

    Teljesen egyetértek azokkal,akik "szégyennek" nevezik a dalt, meg előadóját is. Azzal, is,hogy ez az
    ország szégyene,és azoké,akik rászavaztak,borzasztó!!!Mi szavaztunk!!Sanderszre!!! De sajna nem volt elég!
    A zsűri ott hibázott,hogy egyáltalán bepontozta a 4-be. NEM LETT VOLNA SZABAD!!!! A döntős dalokból bármelyik jobb lett volna!!!

  • berkana - 11 years ago

    Ilyen a demokrácia: ez a dal tetszett a magyar emberek többségének. Nem vagyok egy nagy pop-fogyasztó, nem néztem a megasztárt és társait, nem vagyok Gigi- meg Saunders- meg társai-fan, nálam tiszta lappal indult mindenki. A helyzet az, hogy az összes nóta közül ez az egy maradt a fülemben. Egyszerű, monoton, nincs túlhangszerelve, ettől jó. A Janicsák-csaj zűrzavaros őrülete ennek a lábnyomát sem csókolhatja meg. Szerintem nagyon jó esélyei vannak ennek a dalnak, mondjuk az angol fordításra kíváncsi leszek :-)

  • Wile E. Coyote - 11 years ago

    Arról lehet vitatkozni, hogy ez a dal jó-e vagy sem. De arról nem, hogy a zsűri már eleve tudta kinek kell nyernie, mert már megint a hátszél és nem a tudás számított.

  • ildi - 11 years ago

    jav. Gigit !

  • ildi - 11 years ago

    Jó akkor szeretném leírni a véleményem a kedves zsűriről.Mindenki tőlük Kállayt vagy Gifit szerették volna tovább juttatni,Kállay egy 60-as évekből származó stílushoz nyúlt ami még angolul nem is ilyan rossz.De..a mai POP szakmának és a pop divatnak nem hinném,hogy ez kellett volna.( Ez nem bántás ) Abban biztos vagyok,hogy Pál Dénest és Agárdi Szilvit alapból nem tették a 4-be mert tudták,hogy akkor a kedvenceiknek esélyük sincs.Ezért beszúrták Alex dalát arra gondolva ,hogy így az ő elképzelésük fog megvalósulni.Megásva a saját vermüket amibe jól beleestek,megérdemlik!-Dénesék mindent lelkövettek azért,hogy maximálisan teljesítsenek,a dalukkal üzentek az embereknek a fél ország imágdja őket.HA beteték volna a 4-de ők vitték volna el a pálmát, s nem hoztak volna szégyent sem az országra.Ennyire nem kellett volna taktikázni,sok kommentet olvasok a neten ,sajnos nagyon fel vannak háborodva az emberek.Alex dala fülbemászó könnyen tanulható de tényleg csak a határunkon belül!!S miárt még is Ő kapta a leg több szavaztot??-Mert akik mondjuk Dénesnek és Szilvinek örült azok is talán bosszúból is Alexra szavaztak,-én így gondolom.Csak azért,hogy nemár olyan jusson ki akiketa zsűri oly magasan dicsőített.-A döntő előtt már tiszta volt a kedves zsűrinek ki legyen a négyben,nem kellett itt sokat gondolkodni.Mi rajongók örültünk,hogy láttuk a kedvenceinket,ki-ki a magáét és ennyi !De ez mindegyik versenyen így volt eddig is.Itt sincs őszinteség!-Majd eldöl ki fog a jövőben is a MAGYAR népnek a kedvence lenni.-Akiknek most fájdalmat okoztam elnését kérek!!-Maradok tisztelettel: Ildi

  • ... - 11 years ago

    Én nem értem , hogy a sok ember , aki most rinyál , hogy miért nem Gigi vagy András jutott ki , miért nem szavazott ? Késő bánat ebgondolat . Alexről pedig le lehet szállni , semmi rosszat nem tett , csak írt egy jó dalt , ami sok embernek megtetszett . Ezért igazán nem kéne szegényt bántani . És én inkább azt tartom gyalázatosnak , hogy Ő fog minket képviselni , kiáll sok ezer ember elé majd a színpadra , amit szerintem sokan nem mernének megtenni , és mi nem hogy büszkék lennénk rá , nem jó magyar módra csak lehúzzuk .
    Gratulálok emberek , megint megmutattátok , hogy mi a magyar szokás !

  • Laca - 11 years ago

    Végre nem egy megkreált celeb jutott be.
    Több pontja lesz, mint Wolf Katinak. :)

  • tyukszem4548 - 11 years ago

    Már elnézést, de komolyan mondom felfordult a gyomrom ettől az ürgétől, ja és a zsűritől is, hogy idáig engedték ezt a majomparádét.
    Bár Keresztessel együtt jól mutatnának egy paródiában.

  • jó hallás - 11 years ago

    Ez borzasztó, ilyen embert küldeni ki, Hát ismét szégyenbe marad Magyarország Sanderssal nem égtünk volna be, hanem nyert is volna végre Magyarország is. Alexxal ismét utolsó helyen lesz Magyarország. Magyarul is gyötrelem a dala Alexnak, akkor angolul? Szégyen! Legjobban tenné ha visszalépne Alex nagy hírnevet tenne ezzel magának és igazán megszeretné a nép akkor. Hogy lehet Sanders-sel illetve Gigivel egy színre tenni?

  • egy nező - 11 years ago

    Bármelyik másik sokkal jobb lett volna ! Ez nagyon rossz, sőt szégyenletes. (egy néző)

  • hungarianpeople - 11 years ago

    Szégyen, hogy ez a dal képviseli Magyarországot ! Borzasztó, rettenetes, kiábrándító.

  • tom - 11 years ago

    akkor miért nem szavaztatok másra?
    he?

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment