Option image

Mai credeți într-un viitor bun în Uniunea Europeană ?

27 Comments

  • Vesnic ortodox - 3 years ago

    Imperiul asupritor sub a carui dominatie lumeasca sintem e masonic, antihrist, diabolic. Sa iesim din el sa fim din nou suverani. Sa ne indreptam spre DUMNEZEU si sa ne mintuim. Doamne ajuta.

  • Daniel - 6 years ago

    UE este produsul masoneriei sataniste!

  • iunia - 6 years ago

    Nu ne vor lasa sacalii sa iesim.

  • Doroftei Ilie - 7 years ago

    UE nu a fost niciodata pe placul romanilor adevarati, patrioti ! Dorim iesirea grabnica din aceasta organizatie nazista pe nume UE, precum si din NATO !

  • Lucian - 8 years ago

    Nu.In scurt timp U.E. si celelalte se va destrama.

  • dr.Bostina Petre - 8 years ago

    material menit a face pe romani sa spuna.....nu mai vrem U.E ! .Pai daca nu UE atunci ce ......pai comunitate sovietica ca-i mai aproape....sau poate China.....Le zic ZAT si votez U.E. P.S si ca sa creeze repulsia mai pune si zvastica.PAI DACA CASTIGA HITLER RAZBOIUL DOI MONDIAL MA NETOTILOR POPORUL ROMAN HARNIC_nu manglitorii-ERA DEPARTE .!!!!!!

  • mihai george - 8 years ago

    Nu ..totul e o cacialma spre noua ordine...trebuie sa ne trezim

  • ina - 8 years ago

    Chiar daca iesim din UE situatia va fi aceeasi. Capusele care sug avutia nationala n-au nici o treaba cu limitele.

  • Claudia Stefan - 8 years ago

    Eh! Iata ca ajungem la dilema principala din Razboiul Stelelor: Imperiul Galactic sau Repulica democrata?
    Doar ca suntem fara Forta care sa fie cu noi!

  • teisi nicolae - 8 years ago

    cred in viitorul uniunii europene dar deocamdata nu inteleg ce se vrea afi aceasta organizatie ( asociatie non-profit, stat federativ,imperiu ) fara cap si fara coada deocamdata

  • dorin - 8 years ago

    Oricum ma incred in unele profetii ca U.E. se va desfinta. Rusinea ei este cu implicarea si venirea emigrantilor in Europa.

  • Igny - 8 years ago

    ...iesiti din UE si ...???? mergeti cu Putin? sau totusi cum vedeti viitorul

  • meglei mircea - 9 years ago

    Sa ne iesam cit mai repede!

  • Anca Maria - 9 years ago

    Romania este o tara atat de distrusa de tradatorii care au avut acces la "conducerea" ei - a se intelege desfiintarea ei -, incat TREBUIE sa ne dorim iesirea din UE.

  • Mihai.G - 9 years ago

    Ne trebuie conducători (cu adevărat patrioţi) care să ne scoată din U.E., iar noi să facem zid în jurul lor pentru a nu-i “sinucide” ticăloşii.

  • Lukacs Georgeta - 9 years ago

    Acest popor a avut parte de a fi stors de tot ce s-a putut! Poveri apasatoare au continuat sa fie puse pe spatele celor care au construit crezând ca vor avea o viata mai buna . Din nefericire s-a intamplat invers! Beneficiile au fost pentru smecheri. Acesti nesatui au strategii ascunse in scopul imbogatirii lor.
    Munca e considerata fara valoare! Plata muncii e subtire si datoriile de nesuportat! Fiinta umana e adusa la stadiu de sclavie!
    Tinerii sunt debusolati! Nu au curajul sa-si ceara drepturile care li s-ar cuveni!
    Multi cad in capcana drogurilor usoare care s-au prefacut in droguri grele. Mentinerea acestor strategii va distruge automat aceasta natie! Lipsa de medici si profesori va accelera degradarea fiintei nationale!

  • Diana - 9 years ago

    Ca intotdeauna, romanul vede paiul din ochiul altuia (UE) SI NU-SI VEDE SNOPUL URIAS DE DEFECTE AL POLITICII INTERNE NEAOSE ! De ce uita vorba inteleapta:"AJUTA-TE SINGUR" inainte de a intinde mana sa astepti de la altul?Este clar si pe intuneric ca reaua intentie sau indiferenta ucigasa a celor care ne conduc tara de 26 de ani este meteahna care ne distruge sistematic si lent natiunea ! Cum sa astepti BINELE de la straini, cand el vede ce-ti face conationalul tau??? Haideti sa privim situatia cu luciditate si determinare !!!

  • myshi - 9 years ago

    De fapt starea de lucruri de astazi este doar o intoarcere la starea de lucruri fixata de catre marile puteri -de ieri si de astazi ,si din totdeauna-fie ca ele au suferit sau nu modificari minore de optica hegemonista.Astazi ,ca si ieri marile puteri mondiale si-au promovat interesele lor ,iar daca o..nonputere'' a obstructionat ,a fost marginalizata,pedepsita ,uneori chiar desfiintata!Asadar ,acuma cand se pregatesc tot felul de ,,tampoane'' politico-geografice intre aceleasi puteri ca si pana in '89,ne ramane noua celor mai putin puternici- luati individual -sa ne unim in fapte si in ganduri pt a ne,, vinde cat mai scump interesele celor care le doresc,dar numai printr-o uniune politica si ECONOMICA puternice.De fapt ,ce mai putem face atata timp cat traim intr-o lume a contastelor? Luptam pt pace,pregatindu-ne de rasboi''!

  • Ioana Banda Claudia - 9 years ago

    Cunoașterea înseamnă putere, iar cei mai mulți oameni sunt lipsiți de putere și mai ales de acțiune. De aceea suntem într-o asemenea situaţie. Tăbliţele sumeriene (de unde este copiată Biblia-o parte) ne spun că omenirea a fost concepută ca o specie sclavă şi după mii de ani, suntem tot în acelaşi stadiu! Acest lucru este posibil deoarece majoritatea populaţiei nu doreşte să afle adevărul, ci mai bine se uită la filme, ascultă concerte, se îmbracă la modă, îşi ocupă timpul cu hobby-uri etc! Asta fac oameni de când lumea....nimic deosebit. Dacă totuşi cineva este interesat de soarta omenirii şi îşi recunoaşte datoria morală de a face ceva, e bine să citească cartea lui Michael Tellinger, SCLAVII ZEILOR (vol1,2), carţile lui David Icke SECRETUL SUPREM, şi cartea: ŞI ADEVĂRUL VĂ VA ELIBERA; apoi cartea doctorului Steven M. Greer: ADEVĂRUL ASCUNS. INFORMAŢII INTERZISE! De aici va înţelege de ce, de mii de ani OMUL ESTE SCLAV PE PĂMÂNTUL SĂU! Şi va putea avea puterea de a schimba soarta oamenilor într-una mai bună. Spiritualitatea este singura care ne poate aduce aşa mult visata, LIBERTATE! În cartea lui Jan van Helsing, ORGANIZAŢIILE SECRETE 5, ne sunt dezvăluite de un franc-mason de rang înalt intenţiile elitei, frăţiei-babiloniene, asupra populaţiei. Lipsa drepturilor fundamentale, programele de control mental sunt îndreptate către toţi oamenii de pe Pământ. Ei doresc moartea a 90% din populaţia lumii, în schimb ce pentru ei doresc nemurirea, să se transforme în super-oameni, cu ajutorul tehnologiilor de astăzi, să călătorească în Cosmos....Bill Gates şi soţia sa, Melinda afirmă că este necesar ca populaţia să fie redusa, şi mă întrebam eu: DE CE NU ÎNCEP CHIAR CU EI şi cu familia lor? De ce alţii şi nu ei, nu de alta, dar ca să fie un exemplu! Asta înseamnă conducerea, PROPRIUL EXEMPLU! În primul rând tu, şi apoi CERELE-O ŞI CELORLALŢI! atunci te pot urma şi ceilalţi deoarece văd că ceea ce afirmi este una cu ceea ce faci şi cu ceea ce gândeşti! Dar ei nu, pentru ei vor nemurirea şi pentru ceilalţi moartea! Norocul nostru că iubitul nostru Creator nu le ascultă sfatul. Când spun Creator, nu mă refer la cei care i-au creat pe oameni-zeii anunnaki, ci la Creatorul a toate. Cei mai mulţi dau tonul. Haideţi să ne îndreptăm către vârful fiinţei noastre, Spiritul nostru atotputernic, cu ajutorul căruia putem crea o viaţă de libertate, de iubire şi de prosperitate pentru oameni pe Pământ! De asta suntem aici, să avem un astfel de ideal şi să lucrăm pentru a-l îndeplini!

  • ela - 9 years ago

    de ce steagul uniunii europene are o svastica?

  • ela - 9 years ago

    este de preferat celeilalte variante.

  • ariel - 9 years ago

    doina vasilesc "Da, cred in viitorul UE. Aceasta este misiunea comuna a omenirii, popor langa popor - aici in UE (care se intinde din Anglia pana spre Ukraina). ...."

    Viitorul UE nu este si viitorul natiunii romane. Daca accepti sa ai un viitor ca si cetatean de categoria a II-a, te priveste . Deocamdata Romania este doar un rezervor de forta ieftina de munca , piata de desfacere pentru orice , tara care isi vinde pe nimic resursele minerale , padurile si pamintul . Mai nou trebuie sa ne aruncam la gunoi traditia crestineasca, obiceiurile pamintului si chiar bunul simt, totul in numele modernitatii, al democratiei si pentru a face pe placul occidentului ( occident pe care il doare fix in cot de NOI; isi vede doar interesele asa cum s-a intimplat la Ialta in 1945, la Malta in 1989 ). S-au adunat atit de multe fapte ,treptat in ultimii 20 de ani incit e greu de inteles ca nu tragem concluzia : tara si poporul acesta este practic condamnat .

  • doina vasilesc - 9 years ago

    Da, cred in viitorul UE. Aceasta este misiunea comuna a omenirii, popor langa popor - aici in UE (care se intinde din Anglia pana spre Ukraina). Suntem într-o perioada cosmopolită (este domnia arhanghelului Mihael), pana acum 100 de ani a fost domnia arh. Gabriel care a fost nationalista. Spun asta deoarece popoarele sunt conduse de arhangheli, iar oamenii sunt condusi individual de catre ingeri. E clar ca nu suntem chiar de capul nostru. Dar, trebuie totul facut cu rabdare, pas cu pas ca altfel - "Cand semeni vant culegi frutuna" spunea Christian Rosekreutz – proverb valabil si azi.
    Misiunea omenirii in aceasta epoca a V-a indo-europeana (1413-3573) (o epoca are 2160 de ani în aceasta perioada postatlantida) – este de a uni ştiinţa exterioara cu evlavia religioasa – mintea ratioanla cu inima – sa crezi dar si sa stii. Rusia va avea misiunea ei in urmatoarea epoca a VI-a – Epoca Celor Buni (Biserica din Filadelfia) – unde crestinismul va fi atinge adevarata maturitate. De fapt e vorba de trezirea sufletului constientei in aceasta epoca a V-a. (surse - cartile lui Rudolf Steiner) – de la vest catre est – anglo-amercanii au deja acest suflet al constientei, noi cei mai din Est de abia incepem sa ne trezim.

  • dan - 9 years ago

    noua constitutie,noi alegeri si parasirea ue,asta trebuie facut fratilor !!!!

  • Marian - 9 years ago

    Ca si comunismul si aceasta UE , asi dovedeste limitele . Este de-a dreptul imposibil sa obligi niste popoare , niste natiuni formate din oameni care din nefericire { pentru opresori ] gandesc , sa asculte orbeste si la nesfarsit de...un alt popor , d e o alta natiune . Parca si Adolf Hitler si Iosif Visarionovici Dugasvili { Stalin } au avut astfel d e incercari si...s-a vazut ca n-au rezistat mult . Zece ani unul ....ceva mai mult celallat insa si unul si celalalt clamau ca regimurile lor opresoare vor rezista minim....1000 de ani !

  • maricel - 9 years ago

    absolut corecta postarea ta,rodica

  • Rodica Parvan - 9 years ago

    Occidentul ne-a impus distrugerea economiei nationale. Ne impun sa le vindem lor pamanturile noastre. Adica, daca de doua mii de ani ne-au jefuit toti, acum vor sa ne ia si pamantul de sub noi, nu numai bogatiile lui.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment