Thank you for voting Crowdsignal Logo

Cine este cel mai mizerabil om de televiziune? (Poll Closed)

  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
  •  
     
11 Comments

  • carla - 10 years ago

    Mircea Balea a devenit cel mai nesuferit personaj al antenei 3. Era o vreme cand era umoristic cand nu balea tot timpul ca un dement.
    Oh, i-am spus Balea dnului Badea ? Vai ce rusine :) Dar chiar mi se pare ca acest nume i se potriveste mai bine in aceste zile.
    Bai BALEA vezi c-o sa-l ineci pe Ponta daca mai balesti mult si asta chiar nu vreau!
    Mai ales acum ca i-a promis sefului suprem ca-i sustine fecioara cu voturi la noile alegeri :)

  • Eveline - 10 years ago

    Sa fa fie rusine la toti basistii, nu ajungeti nici la calcaiul lui Badea, este adevarat ca vorbeste cam prea dur la adresa voastra, dar meritati. Va e ciuda ca este mult mai inteligent decat voi. Va laudati cu 5000 de voturi? Uitati-va la petitia de demitere a lui Basescu; peste 145000 de voturi, la referendumul de demitere peste 7500000. Unde o sa fiti voi dupa ce cade Cel Mai Mare Hot al tarii? Sunteti toti niste oameni fara caracter si inteligenta scazuta. O sa vina si ziua aia. JOS BASESCU!!! JOS SLUGILE LUI BASISTE DE PRETUTINDENI!!!

  • ccrrsstt - 10 years ago

    ...cel mai mizerabil om de televiziune esti tu mai m******e ...vladbpopa ....., sa ne-o s**i :))))

  • garleanu eva - 10 years ago

    Lipsesc cam multi din concurs: Turcescu, Grecu, Pora etc.Ca sa nu se supere nimeni celor care se ocupa exclusiv de emisiuni distractive le-as acorda mentiuni, ceilalti insa reprezinta adevarate valori in manipularea multimii si merita fara exceptie titlul suprem * de cei mai mizerabili*.

  • Mitica - 10 years ago

    Este Dana Grecu? Asta cred ca este deoarece este ofilita de parca ar avea 60 ani.

  • RADU - 10 years ago

    Pacat ca lista nu o are si pe miss "Tigaie" sau cum o numesc altii "pruna stafidita", care este tot timpul incruntata la Antenba 3. Stie cineva care ii este numele?

  • Valentin - 10 years ago

    Bravo domn' Marius.Ai totala dreptate.Asta este televiziunea in Romania astazi.Prostie,"curvasaraie" si ...cam atat.Cateodata ma intreb de ce mai platesc cablu, ca de cand au scos Discovery de pe RCS nu mai prea am ce sa vad decat foarte rar.

  • catalin - 10 years ago

    stiu ca nu e bine sa ataci replica unui prost, ca risti sa te trezesti cu el in discutie...da' n-am putut sa ma abtin! si nu am spus-o eu ci N. Iorga!

  • catalin - 10 years ago

    @ cristian lehadus, nu-mi permit sa te fac prost, chiar daca o gandesc. Cum dracu' se face ca ala care nu stie sa vorbeasca corect, stie cateva limbi straine tie??....aaa este rarait si asta ti se pare incorect?? spre deosebire de tine, care pe persoana fizica, habar n-ai sa scrii? te du unde vrei tu, dar "dute" se scrie altfel si nici nu-ti spun cum se scrie, asta ca sa muncesti un pic! sa-ti dau un indiciu "mata" are cratima!...oricum incearca sa te uiti pe micile ecrane, poate-ti revii!

  • Lehadus Cristian - 10 years ago

    cel mai de cacat om este Radu Banciu, ce cauta frate unu care nu stie sa vorbeasca corect pe marile ecrane? un cretin de om domnule!!! Dute ba prostane la oi!!!!

  • Marius - 10 years ago

    Badea...Mircea Badea, a devenit cea mai josnica fiinta! Am zis fiinta? Eu il consider un obiect sau ceva la genul neutru!
    De departe se afla inaintea tuturora! Chiar daca nu aparea acest sondaj, el ar fi fost castigatorul! El castiga orice concurs, chiar daca nu este inscris.
    Acest exemplar se crede cel mai inteligent om din Calea Lactee si candideaza la postul de invatatul Universului.
    Acest exemplar este chiar un tonomat! Nu sunt fan Basescu, insa acesta din urma, a inceput sa imi fie mai simpatic de cand Badea&CO il balacaresc 24/24h, 7/7zile.
    Badea este celebrul "doctor" care diagnostica pe toti cu limbrici:
    "Pacient: Dom' Doctor mi-am rupt mana!
    Badea: Ai limbrici!
    Pacient: Dar dom' Doctor, nu ma mananca in dos!
    Badea: Spune-mi cum ti-ai rupt mana?
    Pacient: M-am suit intrun mar sa mananc mere...
    Badea: Si?
    Pacient: Pai, am alunecat pe o creanga si am cazut...
    Badea: Ti-am spus eu!!! Te-a mancat in dos, sa te sui in mar, ASA CA AI LIMBRICI!!!"
    Asa si cu Basescu! Tot ce se intampla rau in tara asta, Basescu e de vina!
    MA REPET, NU SUNT FAN BASESCU!
    Dar asta ne crede pe toti prosti si crede ca ne dreseaza, ca pe cainele lui Pavlov! Si a reusit la majoritatea cazurilor. Mizeaza pe faptul ca este sustinut bine de FELIX de la TURNATORIE.
    Dar ascultati-ma:
    DACA CUMVA FELIX AJUNGE LA PUSCARIE, Badea va ajunge un caz social si va fi in stare sa cerseasca cu ajutorul ONG-urilor cei 2% din impozitul animalelor pe care le-a dresat in acesti ani! Si Credeti-ma ar putea sa traiasca in lux, la cate animale a dresat!
    ASA SA-I AJUTE DUMNEZEU!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment

Create your own.

Opinions! We all have them. Find out what people really think with polls and surveys from Crowdsignal.