Vilken grupp skulle helst försvinna för att världen ska kunna bli ett paradis?

8 Comments

  • Satans plan är att få folkslag mot folkslag. Vi är grund lurade av Psykopater ( Cains blods linje) som inte har en mänsklig själ, själen är Guds given. Beast (eng) betyder; en utan själ. -Fråga Gud vem är han och hur kommer jag till Honom och ta emot den helige Anden.
    -Så du kan sluta följa världens vindar, färger, kulturer och religoner. Snart kommer Kunga huset i England visa sitt rätta jag!!!
    Se och lyssna inåt... ... ...

  • 1488 - 10 years ago

    Araber är sandnegrer.
    Kurder är likadana sandnegrer som bor i bergen.
    Libaneser är vanliga araber, dvs. sandnegrer varav en liten del är kristna.
    Negrer som negrer, inga riktiga människor gillar er.

  • K - 10 years ago

    HAHAHAHAH asså era små barn!!! somaler är muslimer o dom flesta kurder & araber är oxå muslimer de skrev " araber kurder o muslimer"? de är allt i ett.... och vadå kurder hatar araber? HAHAH assåå de finns kurd irakier kurd turker kurd libaneser asså gå hem o sov behövde bara säga detta till err idioter de synd om människor som ni
    men seriöst de enda problemet i världen är rasister nazister o israel

  • M.K - 10 years ago

    kurd ? vem fan är du för att säga att araber och kurder hatar varandra? såna som du ska vara tysta för du och den idioten sim inte nämnde rasister är lika begåvade . gå ni och dö nördar . araber spränger sig mor amerikaner men akta så ingen spränger din mammas . du är nog ingen kurd säkert en fucking nolla från ngn annanstans men inte kurd !

  • Paky - 10 years ago

    Det saknas ju nazister och rasister? Klart att det inte är många som har röstat då de valen inte finns.
    Som denna kurd har kommenterat ovan så är ni okunniga och väldigt trångsynt. Ni borde skämmas. Då alla olika slags "människor" finns med, vart är då svenskarna? Och de länderna från Norden? Asien är inte heller med.
    Inte för att uppmuntra er att lägga till dom men som sagt det kan inte vara lätt att ha en liten hjärna.

  • king - 10 years ago

    Araber kurder o muslimer ? Villlen knast tror
    Att alla är likadana. Har du inte gått i skolan eller ? Gå och häng dig du som har skrivit det.

  • Din mamma - 10 years ago

    Ser inte nazisterna bland alternativen. Varför?..

  • Kurd - 10 years ago

    Hur i helvetet tänkte ni när ni placerade kurder muslimer och araber i samma kategori. Då kurder och araber hatar varandra och är av två helt olika sorters människor. Kurder är allierade med Israel och USA medan arabers dagliga jobb är att spränga sig själva i luften. Sedan så finns det miljoner araber som är kristna (Libanon tex).. Detta förklarar hur gamla och hur okunniga ni är.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment