Dacă te-ar chema Armata la încorporare, ai merge?

8 Comments

  • Mihai - 7 years ago

    Sa meargă cei care ne au băgat in razboi ....

  • Bogdan - 7 years ago

    Am facut armata 2 ani daca m-ar rechema as merge cu drag. Orice sa imi apar tara de rusi infecti.
    Cei ce nu vor sa isi apere tara sunt nimic din punctul meu de vedere, intrusi, tradatori, oameni care o sa vor vinde tara si secrete pentru bani, oameni care sunt exact aceeasi care ne conduc, oameni fara pic de iubire de tara. Eu imi iubesc tara si nimic nu m-ar face mai fericit decat sa impusc tradatorii ca voi si orice stat care ne va invada vreodata. Pentru tot ce ne-a facut Rusia in WW2, pentru ce a facut bunicilor mei cu mare placere as executa cativa!

  • alex - 9 years ago

    Nu vin la inrolare,nu apar un popor las si obscur supus statului hot si religiei de cacat.
    Prefer sa imi iau familia si sa plec la Polul Nord!

    Daca vreun idiot crede ca ce am spus mai sus e lasitate,felicitari,esti un idiot!Desi sunt supus tarii si sunt patriot,vad in asta o cauza pierduta,pt NATO noi suntem de sacrificiu,iar eu nu ma sacrific pt ei,daca ne-ar ameninta un stat pe noi ca tara,nu ca NATO m as inrola,asta e adevaratuk spirit patriot,nu sa te inrolezi in slujba nato si sa fii papusarul lor.E o situatie complicata,inima spune Da,ratiunea spune NU!

    P.S poate m-as inrola daca a s fi in unitate cu toti copii de politicieni,vedete,nemurici..etc

  • Florin Zuleam - 9 years ago

    Ia sa analizam putin cat de corect a fost statul Roman:
    Pe mine m-a luat la incorporare cu militia si un jandarm , m-a plimbat pe la sectie si mi-a dat drumul abia dupa ce am pierdut o zi la comisariat ca sa stiu unde ma duc in armata. Unde am facut , cum am facut nu mai are importanta, ( oricum a fost supergreu in primele 4 luni, cand muream ad literam de foame ) si frumos dupa aceea. Din aceeasi generatie cu mine au fost destui gandaci care au facut pe Dl. Dracu'n 4 , s-au fofilat prin facultati de gen Agronomie numai sa nu calce la armata o singura zi. Si ghici ce? Au reusit !
    Nu mai vorbesc de generatiile pt care armata nu a fost obligatorie nici un minut! Pt. ce sa vin eu inapoi din Londra cand o gramada de puturosi nu au nici 3 zile de instructie , sau n-au tras 1 glont, in viata lor?
    Echitate nu-i asa?
    Apoi pe cine sa iau in ca'tarea pustii , in caz ca m-as hotara sa vin? Pe Ucrainieni (da cu mare drag ) sa le ramana femeile vaduve ca apoi sa le repopulam cu romani ! Dar un razboi Romania/ Ucraina nu va avea loc, din varii motive!
    Cu Russia e imposibil sa te lupti, doar daca esti sinucigas, sau 120% idiot ! Numai gandindu-ma la arsenalul nuclear al fostei URSS si nu mai are rost sa continui discutia! Ce alte state vecine ar mai putea reprezenta un pericol pt noi? Serbia nici gand, Bulgaria e prea mica sa ne puna probleme, Ungaria ma indoiesc, !
    Am gasit MAREA NEAGRA, cu ea trebuie sa ma lupt :
    E vecina cu noi ?
    DA !
    Ne invadeaza teritoriul?
    Da prin eroziune mananca zilnic din plajele de pe litoral !
    Deci la arme !....... Doar ca o sa' ma' inarmez ci slip, lopet,ica si ochelari de soare!
    Gata i-am depus o declaratie de razboi Marii Negre! Ce mai lupte o sa duc cu ea, o sa o invadez atat pe apa, innot, cat si pe barca!

    Revenind la lucruri serioase, nu as incasa vreun glont, pt Ucraina! Cu ce ne ajuta Ucraina? E un ghimpe-n talpa' si nimic mai mult! O marioneta de tara, inventata de comunisti, fara istorie, Galitia ce apare pe harti pe la 1700 ,poate 1800 are probabli o suprafata cat Oltenia nicidecum ce e azi Ukraina! Ce limba vorbesc ucraineenii? E cumva rusa , chiar si dialect? PARDON ! Dar spun PAS la inrolare! Am oferit suficiente argumente? Astept replici dar srgumentate nu vise de poet nemancat !

  • valentin - 9 years ago

    de ce trebuie sa imi sacrific viata !?? , de ce sa fiu obligat sa mor !?? interesele cui trebuie sa apar ca ale mele in nici un caz nu le apar !!! trebuiesc adusi soldati germani , francezi , americani sa moara pentru interesele Frantei , Germaniei , SUA , tari care nu fac nimic pentru a respecta acorduri si tratate , aceste tari vor trimite doar soldati profesionisti nu vor face mobilizare generala cum se va face la noi ( Romania ) , Polonia , aceste tari va trimite pe front doar soldati ce aleg sau au les sa devina soldati nu soldati sa devina carne de tun preparati - instruiti doar 30 - 90 de zile sau poate nici atit . ar trebui sa existe o lege ca toti cei ce sint la guvernarea tarii inclusiv primarii , consilierii municipali care sa specifice ca in cazul unui conflict armat copiii , nepotii lor sa fie primii incorporati - mobilizati si trimisi pe front si atunci poate politica interna si cea externa poate va da roade , in acest moment nu gasesc o alta comparatie pentru adescrie mai bine ce sintem - cum sintem considerati decit cu " un animal de sacrificiu crescut si apoi ucis " pentru a satia alte animale ce au privilegiul de a nu fi ucise si micate foarte usor !!!

  • Zob - 9 years ago

    Sî meargă capitaliștii la război să scăpăm de ei.

  • ilie - 9 years ago

    Sa mearga mai intai toti cei din conducere impreuna cu fii si nepotii lor pe care ii pui in functii (fara a avea cunostinte minime in domeniul in care lucreaza) si nu numai. Sa mearga cu un arc in mana in prima linie ca ei au furat tot. Nici macar un pistol in mana sa nu le dea, arcul e de ajuns. Ce mi-a oferit mie tara?

  • S - 9 years ago

    Dap as veni doar da ca vom reveni la statul dinainte de 1812 inclusiv steagul si moneda statului dac

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment