Sa fie reintrodusa PEDEAPSA CAPITALA?

15 Comments

  • catoni - 7 years ago

    Da, este necesara (re)introducerea acestei legi. In tara asta nimic nu-i mai sperie pe criminali/hoti/violatori. Luati exemplul SUA, acolo inca functioneaza, bineanteles cu anumite reguli.

  • Irina - 7 years ago

    Pe langa violatori,pedofili si criminali propun sa fie condamnati cu moartea in primul rand cei care submineaza economia nationala,fapt ce este la fel de grav ca o crima sau ca un genocid!

  • MARIA IONELA BELDEA - 7 years ago

    Buna,pe langa violatori,pedofili si criminali propun sa fie condamnati cu moartea si cei care submineaza economia nationala,fapt ce este la fel de grav ca o crima sau ca un genocid!

  • mario - 7 years ago

    Pe Ceaușescu l-au împușcat că a „subminat” economia națională. Dar pe ăștia care conduc țara, care au distrus-o de tot, cine-i „împușcă” ??? Da, sînt pentru introducerea pedepsei cu moartea.

  • geni - 7 years ago

    pentru pedeapsa cu moartea sunt argumente legate de ura si razbunare , contra sunt argumente religioase dar si logice... ce se intampla in cazul celor pedepsiti pe nedept, cum pot fi fortati niste judecatori sa decida moartea unui om. Chiar si asa mi-ar fi greu sa aleg un raspuns la intrebarea dvs.

  • Serg - 7 years ago

    ESTE NECESAR DE SCHIMBAT STATUTUL detinutilor gravi ca NEOAMENI!De aici trebuie de schimbat modul de intretinere - conturile pentru intretinerea detinutilor tre sa le plateasca rudele lor. Iar criminalii extrem de periculosi ca ucigasii si tot felul de perversi inchuiati impreuna fara drep de apelare si amnistie si lipsiti de orice drept de om.

  • Sory - 7 years ago

    Pt pedofili si ucigași,da trebuie.Nu poți să violeze un copil si sa primești 3-7 ani închisoare,dar fiindcă ai peste 62 ani ca vârstă faci jumate din pedeapsa.Si? E liber să mai nenoroceasca un copil

  • Sory - 7 years ago

    Pt pedofili si ucigași,da trebuie.Nu poți să violeze un copil si sa primești 3-7 ani închisoare,dar fiindcă ai peste 62 ani ca vârstă faci jumate din pedeapsa.Si? E liber să mai nenoroceasca un copil

  • Mariana - 7 years ago

    1. Nu avem puterrea sa dam si sa luam viata nimănui.
    2. Detinutii ar trebui sa munceasca zilnic macar 10 ore cat munceste o persoana care-si plateste darile.

  • aurica cimpean - 7 years ago

    da ,da in primul rind pentru cei ce violeaza copii,pentru tradatori de tara ,pentru guvernanti care aduc prejuditii tari .PENRU TOTI TRADATORI,SI PENTRU TOTI CEI CE ABUZA DE COPII.......SCAUNUL ELECTRIC si i-asi lega eu personal.cu siguranta caind ar face-o s-ar gindi de doua ori.

  • Kosti - 8 years ago

    Domnu Marcel , cred in puterea care ne-a lasat pe acest Pamant. Dar ceea ce se intampla in realitate nu are nici o legatura cu Dumnezeu. Daca da un ucigas peste tine in casa ,ce faci? Ii spui " Aaa te asteptam sa vii sa ma omori" nu? Sau incerci sa te aperi ca sa nu iti distruga familia chiar si cu pretul de a-i curma viata. Asa si cu pedeapsa capitala ar fi buna ca ar fi in legitima aparare gandesc eu. Nu s-ar mai comite crime si am scapa de psihopatii care ucid si scapa . O zi buna.

  • Bobby - 9 years ago

    Da,domnule Marcel,aveti dreptate,dar daca un criminal va violeaza fiica ,o chinuie si apoi o omoara,tot asa ginditi?Nu e drept, sint multe cazuri de ucigasi care sunt liberi(cica nu prezinta pericol public),multi copii de bani gata care sfideaza justitia si oamenii.Uneori ca sa indrepti lumea sunt necesare masuri mai drastice.Cum poti sa lasi nepedepsit violul si crima unui copil(de multe ori)sau a unei persoane in virsta?
    Multa stima

  • om 2 - 9 years ago

    are dreptate OM marcele du-te cu domnul .....

  • Om - 9 years ago

    Pentru Marcel.

    Daca i-ti omoara copilul, sau sotul, sotia, ai zimbi ca domnul asa a vrut? Nu cred ca prin alt om , prin omor te ar pune la incercare . Ti-ar putea extermina toata familia, plus pe tine te ar pune in scaunul cu rotile pe viata, el dupa 5-7 ani ar iesi din puscarie, pentru buna purtare, pe cine ai fi suparat? Pe el care este bucuros ca poate omari din nou, pe tine ca aiajuns invalid, sau pe domnul care asa vede dreptaea fata de tine? Mai gindestete!!!

  • marcel - 9 years ago

    Daca Dumnezeu Tatal care a facut cerurile si pamintul,nu v ar ierta ptr pacatele voastre,voi cei care sinteti ptr pedeapsa capitala,cite zile credeti ca a ti mai trai?va spun eu ,nici una acum ati fi trasniti,si atunci va intreb cine sinteti voi sa luati viata cuiva,voi care nu puteti da viata de ce sa o luati?

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment