la ce ora sa punem rugaciunea si care sa fie aceasta?!

5 Comments

  • ioan - 8 years ago

    Dumnezeule Atotputernice, Cela ce cu mila Ta pe toate le zideşti spre mântuirea neamului omenesc, cercetează-l pe robul Tău (...), pe cel ce cheamă numele lui Hristos, vindecă-l de toată boala trupească şi slobozeşte-l de păcat şi de ispitirile păcătoase, de orice necazuri, şi orice asuprire vrăjmăşească îndepărteaz-o de la robul Tău. Ridică-l pe el din patul păcatului şi îl aşează în Sfânta Ta Biserică – sănătos cu trupul şi cu sufletul ca să slăvească împreună cu toţi oamenii, prin fapte bune, numele lui Hristos, că Ţie îţi înălţăm slavă împreună cu cel fără de început al Tău Fiu şi cu Sfântul Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor. Amin.

  • Maria-Daniela - 8 years ago

    Maria-Daniela Barbulescu
    Propun sa fie ora 20.00 iar rugaciunea sa fie Acatistul Maicii Domnului Pantanassa.
    Mi-as dori sa va rugati pentru mine. Cu ajutorul lui Dumnezeu si al vostru, poate nu cancerul de la san va dispare. Dumnezeu sa ne ajute pe toti.

  • Cristina Voicu - 8 years ago

    As propune, intre ora 8 si 8.15 sa ne concentram fiecare cu orice rugaciune vrea fiecare si cu toate numele pe care le avem sau pentru care am fost rugati. As dori si eu sa va rugati pentru Gabi si Stelu si daca mai incape si numele meu, e ok. Cu drag si multumiri d-lui Cristian ca e langa noi, am avut un real sentiment ca nu sunt singura cu aceasta boala. Dumnezeu sa ne ajute e toti!

  • Cristina Raluca - 8 years ago

    Acatistul Maicii Domnului Pantanassa

  • Andreea Manescu - 8 years ago

    Ma voi ruga si voi citi Acatistul sfantului Nectarie,rugati va va rog si pentru Manescu Silvia,cancer la ficat,extins,in metastaza.Doamne ajuta!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment