Kannatatko Suomen eroa Euroopan unionista?

38 Comments

  • Parta - 8 years ago

    Perkele että on johdattelevia vaihtoehtoja! Vittu miksi pitää aina sortua tuohon vitun esipolarisaatioon, oli kyseessä sitten valtamedia tai mikä tahansa helvetin puskaradio!

  • Mauno Perce - 8 years ago

    Vitun mauno pistit pahan! Oon kylläkin koulussa, xd ,lol.(PISTE!).

  • Pena - 8 years ago

    Suomikin on mukana EU päätöksenteossa

  • ainaoikeassa - 8 years ago

    Se olis sitte kuulkaas sitte Suomen uudelleen venäläistäminen edes, jos eroo EU:sta.

  • Prime Meanster - 8 years ago

    Suvakit pitää karkoittaa maastamme. Ilman suvakkeja saisimme kitkattomasti keskittyä oikeaan Suomalaiseen hyvinvointiin ja turvallisuuteen, "loukkaamatta" minkään irrationaalisen olennon senhetkisiä vaatimuksia.

  • Mauno Perse - 8 years ago

    Kaikenlaiset lahopäät tietysti heti asialla?Olen patriootti (jos et ymmärrä mitä se tarkoittaa niin mene kouluun) ja tätä maata ei perkele myydä/anneta Islamille!Teen kaikkeni asian eteen ettei näin tapahtuisi!Piste!MV on ainut oikea LEHTI!

  • Mathias V - 8 years ago

    Kysymyksen asettelu ei ole lainkaan johdatteleva tai lukijoita aliarvioiva. Se on hyvin osuva ja täsmentävä, parempi kuin KYLLÄ tai EI. Joitakin tuntuu vain häiritsevän se, että totuus tuodaan kysymyksen asettelussa esiin selkeästi, he haluaisivat nimenomaan johdatella keskustelua siihen suuntaan, että ylläpidettäisiin harhakuvaa siitä, että EU:n jäsenenäkin Suomi olisi itsenäinen.

    Te, jotka kitisette täsmentävästä kysymyksen asettelusta, aliarvioitte nimenomaan lukojoiden ja kantaa ottavien ymmärrystä, kuvitellen että valtaenemmistö äänestäneistä on kannattanut KYLLÄ vaihtoehtoa "huonon" kysymyksen asettelun vuoksi. Itsenäisyyden rippeistä ei ole enää juuri muuta jäljellä kuin oikeus päättää EU -jäsenyydestä, eikä sitäkään ole enää kauaa. Kohta olemme liittovaltiossa, josta voi erota vain koko EU:n laajuisen äänestyksen luvalla.

    Jos EU -jäsenyyden puolustajat olisivat edes rehellisiä, he myöntäisivät avoimesti vihaavansa vuosisatojen aikana rakentuneita kansallisvaltioita ja niiden itsenäisyyttä ja kannattavansa kansojen sekoittamista monokulttuuriseksi maailmanvaltioksi.

  • jari hytönen - 8 years ago

    (PERCE) ON OIKEA PERSEREIKÄ.MV LEHTI ON HUIPPU, JATKAKAA SAMAAN MALLIIN.

  • Tero J. - 8 years ago

    "Naurettavaa lukea MV lehteä ja haukkua sitä sitten. Mistä näitä riittää?"

    Ihan yhtä naurettavaa kuin lukea valtamediaa ja haukkua sitä sitten... Elämäm kolulaiset taas vauhdissa.

  • omilla_aivoilla_ajatteleva - 8 years ago

    Onpas taas kerran tarkoitushakuinen kysymyksenasettelu. Ei ollenkaan läpinäkyvä, ainakaan elämän koulun kasvateille....Toki muut näkee tämän läpi.

    Kaikki oikeasti tämän julkaisun juttuja uskovat, voisivat kysyä itseltään; kuka hyötyy? Esim. eroamalla EU:sta, hyötyjä on Venäjä, joka saa hajotettua eurooppalaista yhtenäisyyttä (ilman mitään liittovaltio kiihkoa sanon tämän).

    Hyödylliset idiootit vielä jakaa näitä roskajuttuja.

  • Kastor - 8 years ago

    MV lehden taattua laatua. Päätoimittaja on ilmeisesti verottajaa ja poliisia paossa ulkomailla ja täällä häntä palvotaan. Jopa Bandidos saatiin pestyä puhtaaksi - pelkkiä kehtuja vain kommenteissa. Onneksi asioista Suomessa sentään päätetään ihan järjellä vielä.

  • L - 8 years ago

    Suomen tulisi liittoutua maiden kanssa jotka omaavat samankaltaiset taloudelliset ja muut rakenteet.
    Eu:ssa ei ole järkeä tällaisenaan. Jäsenmaat ovat liian erilaisia rakenteiltaan, kulttuureiltaan ja ennen kaikkea talouspolitiikaltaan. Suomi menettää joka vuosi yli 3 miljardia euroa EU:n jäsenenä! Ja olemme menettäneet eurokriisissä yli 100 MILJARDIA euroa!
    Varakkaat maat menettävät vaurautensa tukiessaan köyhiä korruptiosta kärsiviä maita.

    Britit kyllä tulevat pärjäämään ilman EU:n uppoavaa laivaa, vapaakauppasopimuksia on tehty maan jos toisenkin kanssa. Hienoa Britannia!

    En tiedä onko Suomen surkeilla päättäjillä mitäään suunnitelmaa tulevaisuuden varalle. EU tulee murenemaan.
    Toivon, että emme eroaisi viimeisten jäsenmaiden joukossa. Tällöin jäljellä on enää parasiittimaat jotka imevät meistä viimeisetkin mehut.

    Suomen tulisi ehdotomasti erota EU:sta, mutta ennen sitä Suomen tulisi vahvistaa suhteita Venäjään ja solmia uusia suunnitelmia liitoista pohjoismaiden kanssa.

    Haittamaahanmuutolle olisi pitänyt laitta stoppi jo ajat sitten. Noh, parempi myöhään kuin ei ollenkaan: Nyt on oikea aika sulkea rajat! a löytyy teroristisoluja aseineen. Supolla lienee täysi työ pitää langat käsissään. Emmehän halua meidän lintukotoon mitään islamin retkuja posauttamaan meitä taivaan tuuliin?
    Jospa nyt ensin hoidetaan oma talous kuntoon. Korruptioituneet SUOMALAISTEN edustajat pois Arkadianmäeltä ja uusia Suomea ja Suomen kansalaisia kunnioittavia edustajia ja ministereitä tilalle, jotka ovat vielä kiinnostuneita jonkin sorttisesta DEMOKRATIASTA! Demokratia on kuollut nykysuomessa!
    Suomeen voitaisi säätää myös sellaisia lakeja jotka koskevat siellä Arkadianmäellä istuvia paremmin, jotta heillä olisi jonkinlainen vastuu tekemisistään ja hyväveliverkostot tulisi ehdottomasti purkaa!

  • sirppis - 8 years ago

    Todella hyvä kysely. Hyvä MV-lehti! Tottakai tämä kysely ärsyttää niitä, jotka eivät halua totuuden kansan tahdosta tulevan esille.
    Suomi eroon kokonaan EU:sta. Rajat kiinni ja rajatarkastukset käyttöön. Pakolaisia ei enää Suomeen, vain ne, joilla on jo työpaikka valmiiksi tiedossa.

  • Lefa - 8 years ago

    Naurettavaa lukea MV lehteä ja haukkua sitä sitten. Mistä näitä riittää?
    Tuo EU juttu.
    Mielestäni Suomen tulee toimia siten, että ME kerromme uudet säännöt.
    EU-jäsenmaksut pois ( miksi maksaisimme EU:sta?).
    Sosialisointi pois ( muiden velat ja ongelmat eivät ole meidän).
    EU tulisi olla jokin yhteinen keskustelu ja suunnittelu kanava.
    Joitakin kaupallisia, sotilaallisia ja yleishyödyllisiä tietoja vaihtava paikka.
    Rajat kiinni heti oman harmintamme ja tarpeemme mukaan.
    Ulkomaalaiset erityistarkkailuun, etenkin islamistit.
    Ei julkisille alueille ennen turvapaikkapäätöstä ja kuten virossa, niin palautus lähtömaahan heti kun maa on turvallinen.

  • John - 8 years ago

    Ei helvetti mikä kysymyksenasettelu. Taatua MV-paskaa.

  • Tiiukka - 8 years ago

    Hieno kysely, vastaa täysin valtamedian ja politiikkojen omistamien kyselylaistosten laatimia galluppeja, joilla kansaa johdatellaan yhä syvemmälle suonsilmäkkeeseen, jossa valhe, petos ja korruptio ei näy muun paskan seasta.
    Samanlaisia kyselyitä voisikin laatia hallituksen asiantuntemuksesta ja muusta puuhastelusta.

  • Epsome - 8 years ago

    MV on hyvä lehti, lähes Pahkasian tasoa. Mutta Pahkasika oli hauskempi.

  • Pietu - 8 years ago

    Nyt kyllä suomen kannattaisi lähteä ja irtaantua EU:sta kun se on vielä mahdollista ilman suurempia sanktioita, aivan järjetöntä touhua olisi roikkua uppoavassa laivassa viimeiseen asti ja unelmoida että kyllä tämä nyt tässä pinnalla pysyy ja kaikki muuttuu iloksi ja onneksi!

    Tokihan se tietää ylimääräistä rahanmenoa kun aletaan suomea itsenäistämään ja luodaan omaa valuttaa, hetken aikaa siinä on pörssit miinuksella mutta se nyt ei huono asia ole sinänsä sillä loppuu se turha keinottelu ihmisten rahoilla ja työpaikoilla. Sitten kun saadaan homma toimimaan ja voidaan avata KAUPPAYHTEYKSIÄ ja sopia niistä ITSENÄISESTI ilman kenenkään määräilyä ja painostamista niin saadaan talous nousemaan takaisin omille jaloille.
    Tuo USA:n touhu naurettavaa touhua kun painostetaan ettei EU saa tehdä kauppaa venäjän kanssa mutta silti itse siellä touhuavat ja luovat markkinoita, tästä kärsii suomenkaltaiset pienet maat joilla olisi hyvät kauppasuhteet suoraan rajan takana.

  • PerusSuomalainen maallikkoalkoholisti - 8 years ago

    - Eroon EU:sta
    - Eroon YK:sta

    V-tut koko 'kansainvälisyydestä'! Suomi suomalaisille ja siskonmakkarakeittoa koskenkorvalla jokaiselle! Ja virkamies suureksi johtajaksi! Mee vaikka saakutti Ruattiin jollet ole samaa mieltä.

  • sirppis - 8 years ago

    Eroon eu:sta, se on paras ratkaisu ja hyväksi Suomelle ja jokaiselle maalle, joka eroaa moisesta rikollisesta liitosta. Suvakit matuineen vaikkapa isiksen keittopataan elävältä keitettäviksi, kuten myös maamme psykopaattipäättäjät, jotka ovat ottaaneet itselleen oikeuden rikollisesti päättää kansan asioista vastoin kansan etua.
    Hyvästi eu ja tervetuloa Suomen markka! Se on paljon parempi vaihtoehto kuin saastaiset matut parveilemassa ja tekemässä rikoksia maassamme.

  • Duunari - 8 years ago

    Vetäkää te MV-lehden vasemmistoanarkistit etukäteen!!!

  • ed - 8 years ago

    vittuun tästä eurosta ja markka takasin,eikä unohdeta kunnia kanslaisia lähettää pois suomesta, jollei hyvällä niin sitten pahalla perkele!

  • Pete - 8 years ago

    "6000- 8 hours ago
    6000 henkilöä tuskin kertoo kansan mielipidettä."

    Ja iltapaskan 1001 sitten on, niinkö runkkari homo?

  • Pete - 8 years ago

    Jokainen joka ei halua Suomen irtautuvan eu'sta, voidaan surutta luokitella maanpetturiksi ja sellaisille on vain yksi vaihtiehto, luoti päästä läpi.

  • Jean Claude Juncker - 8 years ago

    Mikä EU? Olen jurrissa.

  • 6000 - 8 years ago

    6000 henkilöä tuskin kertoo kansan mielipidettä.

  • Joku - 8 years ago

    Huvittavaa kun MV-lehti aina valittaa noiden valtamedioiden kyselyistä ym, sit ei itse voi järjestää kunnollista kyselyä. Tässäkin voisi vaihto ehdot olla vaan Kyllä, Ei ja Muu. Eikä tuommoset johdattelevat. Ihan samanlaisia kyselyitä sielläkin järjestetään kun muissakin nettilehdissä ym.

  • tietäjä - 8 years ago

    En kannata eroa EU:sta, koska ensimmäisenä tekona Suomen hallitus devalvoi valuuttamme vähintään 50% ja sitten täällä eivät enää saa ruokaansa kuin rikkaat ja matut.

  • Nelson Muntz - 8 years ago

    EU:n aika on ohi. Maanpetturit hautaan viimeistä myöten. Ja suvakit myös!

  • Hyvä Britit! - 8 years ago

    Asia mitä EU- uskovaiset eivät millään ymmärrä on, että todella monia eurooppalaisia nyppii valtavat mittasuhteet saanut maahanmuutto niin paljon, että ollaan valmiita kärsimään vaikka paljon suurempiakin taloudellisia seurauksia kuin väliaikaista pörssikurssien heiluntaa yms. Brexitin vaikutukset eivät (kaikesta pelottelusta huolimatta) ole pysyviä, kuten jokainen talousasioita ymmärtävä käsittää.

    Elämässä on muutakin arvoja kuin raha, esim. vakaus ja turvallisuus. Britit tekivät viisaan valinnan, kumpa muu Eurooppa seuraisi perässä. Muussa tapauksessa sivilisaatiomme on tuhoon tuomittu, kiitos EU:n johdolla tapahtuvan euroopan islamisaation.

    Englannille muuten avautuu tuhannen taalan paikka, kun sille syntyy mahdollisuus käydä kauppaa = viedä tuotteita Venäjälle ilman eu-pakotesekoilujen rajoituksia.

  • Marko Pentikäinen - 8 years ago

    Kerrankin rehellinen kysely ja heti näkee mikä on kansan todellinen mielipide. On toi valtamedia ihan sairaaksi mennyt. Ei he kansalaisia valheillaan suojele vaan omia intressejään. Saata*an siat. Köyttä kaulaan vaan koko sakille... Some day..

  • Itsenäisyys takaisin! - 8 years ago

    On menneiden sukupolviemme pilkkaamista, että on menty huiputtamalla eurostoliiton kolhoosiksi. Paras on heti paikalla palauttaa kovin uhrauksin saatu vapaus ja itsenäisyys.

  • Kilroy - 8 years ago

    was here.

  • Stadin kundi - 8 years ago

    Joo jokainen äänestää miten halua.Kysymykset on kato yxinkertaisesti-joka tai ei-ei tartte olla muuta-Dikkaat tai et.Mutqu noi valtalehdet ei vaan tässä kyselyssä vaan mones muussakin eivät oo duunannu oikeita juttuja vaan omiaan.kuten esim:moniko kannatta lisää noita De Luxe tunkeutujia tänne.tai noita raiskaus tilastoja-Meni lärvit tukkoo ku toi kyttäpäällikkö laitto luvut tiskin-Sen jälkeen noi urputtajat on ollut turvat tukossa-

  • Jusse - 8 years ago

    Nyt kun olin hetken totuusmedian pauloissa, osaan kertoa, että täällä äänestäneistä n. 96% on vanhuksia, jotka haluavat pilata nuorten tulevaisuuden. Aika natseja nyky mummot... Ilmeisesti nuoriso, vain n. 5% äänestäneistä ei joko halua itselleen tulevaisuutta, tai eivät seuraa MV-lehteä.

    Onneksi juhannus on ohi ja alkaa taas MV:ssäkin olemaan juttuja, eikä tarvitse enää olle Iltasanomien ym varassa. Aion tulla taas kunnon fasistiksi!

  • perce - 8 years ago

    Törkeä vääristelty kysely. MV-lehti on täysin perseestä.

  • korho - 8 years ago

    No tarviiko vittu johdatella noilla kysymyksillä, kuten valtamedia? Pidättekö lukijoita ihan daijuina? Pelkkä kyllä/ei vaihtoehto riittää

  • Meikkis - 8 years ago

    SMS äänestykset olisi mukavia. MV-lehti voisi niin saada myös lisää tuloja....ja lisää toimittajia !

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment