Wat denk jij van het circulatieplan voor het centrum van Sint-Gillis? Ben je het eens met de voorstellen van het stadsbestuur?

2 Comments

  • moernaut - 7 years ago

    de 30 km is absurt vb van langenhovestraat ik passeer daar we 2000 keer per jaar moet nog eerste ongeval hebben vastgesteld waar is het argument voor de 30 km grens , ook in vele straten eenrichtingsverkeer, in het kader van de enegiebesparing een slechte zaak omdat wij nu een langere weg moeten afleggen en meer benzineverbruik hebben is dat een groene maatregel???.
    waren er dan zoveel problemen in st Gillis om deze maatregelen te nemen,waarom deze proefopstelling niet in dendemonde?????
    gasthuisstraat even gevaarlijk als van langenhovestraat maar daar woont dan iemand van het schepencollege dus nog steeds 50 km wat een normaal aanvaardbare snelheid is

  • Mertens-vidael Rudy Rachel - 7 years ago

    Het eenrichtingsverkeer voor sommige straten vinden wij een prima oplossing . Maar de 30km voor bijna gans st-gillis denken we dat deze maatregel enkel werd ingevoerd om de stadskas te spijzen . Helaas de straten waar het voor de fietsers wegens ontbreken van een fietspad ( st-gillislaan ,Volaardestraat en nog andere is nog steeds 50 km toegestaan. Ook is 30km denk ik meer milieuvervuilend en zeer schadelijk voor de wagen.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment