Option image

Racistisk eller sjov? Hvad mener du om isplakaten?

11 Comments

  • Jens Henriksen - 7 years ago

    Endnu en klynkende krænkelsesprædikant. Den eneste racist er ham selv, da han åbenbart ikke kan tåle at se en glad tegnet negerdreng afbildet i en helt uskyldig sammenhæng der står i grel modsætning til de mange andre sammenhænge man kunne vælge, hvis det skulle være et realistisk billede.

  • Nina Svendsen - 7 years ago

    Brug gerne en hvid dreng til plakaten. Jeg bliver ikke stødt selv om vi også har levet under ussel enevælde. Det handler om ikke at. Tænke racisme ind i alt... Racisme er en grim ting, men det er skiltet ikke

  • Joan Ejegod - 7 years ago

    Navn og logo genopliver forskellige minder hos alle, og minder kan aldrig være forkerte. At lade offentligheden afgøre om et logo vækker dårlige minder hos for mange i bybilledet, og derned skal forbydes, løser jo ikke det åbrnbart meget traumatiske minde citat: "den eneste sorte sygeplejerske på Ærø" har valgt at blive stødt over på et helt folkefærds vejne. Han kunne jo også vælge at se den anden vej når han kører forbi...
    Alle har lige ret til sin mening, men resten af verden behøver jo ikke nødvendigvis indrette sig efter det.

  • Jens - 7 years ago

    Jeg bliver ked af det hver gang jeg ser en bold - alle bolde minder mig om min skaldede isse. Forbyd bolde nu!

  • Elisabeth Nylander - 7 years ago

    De evigt krænkede vil altid finde noget at krænkes over.
    De håber vel på en klækkelig erstatning.
    De gør sig selv til grin og er de, der går mest op i hudfarve.

  • Vivi Marquardt - 7 years ago

    Hvis den krænkede er utilpas ved plakaten, kan han lade være med at se på den. - Iøvrigt: Han fremfører, at tidligere kunne man godt have den slags plakater/ billeder, fordi der var så få sorte i vores del af verden. Hvordan hænger det sammen med, at han nu føler sig ekstra udstillet, fordi han er den eneste sorte på Ærø?

  • Eva nielsen - 7 years ago

    Vi render da heller ikke rundt og bliver krænkede når vi bliver konfronteret med vore forfædres gøren og laden - har lige i dag været i Bork Vikingehavn og jeg tror da ikke nogen af gæsterne der følte sig krænkede - heller ikke når vi ser hvordan fæstebønderne i gamle dage blev behandlet - vi er kommet videre

  • Brian M.Lange - 7 years ago

    Nu må det snart stoppe, disse plakater har intet med racisme at gøre, de er meget gamle og blev lavet dengang der var mindre fokus på ting som kunne være krænkende. Hvornår må vi være i vores eget land uden at nogle tilflyttere af anden etnisk herkomst skal komme og dikterer hvad vi skal og ikke skal.

  • Pernille - 7 years ago

    For pokker. Det er en uskyldig plakat og der hvor kaffen kommer fra er befolkningen rent faktisk sort og de bærer rent faktisk stadigvæk deres varer på hovedet. På plakaten ses et smilende sort menneske. Personen er hverken udsultet eller lider nød på nogen måde. Så nej det illustrere ikke en slave fra en kaffe plantage. Kom nu videre og drop brugen af racisme kortet. Man må efterhånden ikke være dansker i Danmark mere fordi man skal føje og indordne sig under alle mulige folkeslag, som gerne vil opholde sig i vores land.

  • Frits Aarøe - 7 years ago

    Der skal sgu IKKE ændres noget.

  • Jan Hansen - 7 years ago

    Hvad med at male figuren gul, men bevare selv figuren som han er nu, der jo ikke nogen der anmelder racisme hvis en isreklame er lavet med Oprah eller Will Smith.
    Bemærk at skiltet må være et selvportræt af Opawel som barn.
    God sommer

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment