Da li Srbiji treba Nacionalni stadion?

7 Comments

  • Djuka - 6 years ago

    Gde idu pare od prodaje igraca, treba li drzava (budzet) da finansira jos jednupropalu investiciju? A sta ce nam takav stadion kad ni na evropsko prvenstvo ne mozemo da odigramo kako treba.

  • Duradj Malbasic - 6 years ago

    Stvarno je genijalac pisao ovu anketu. Pod tri: Bolje da su novac dali Zvezdi i Partizanu. Napisati tako nesto ima smisla kao i predlog Bolje da su novac za stadion polili benzinom i zapalili. Pretpostavljam da je autor ankete hteo reci da se novci uloze u obnovu stadiona ta dva kluba, ali je da li u brzini, da li u neznanju, od Srba napravio antisportsku naciju. Siguran sam da bar pola od ekipe koja drzi da je trosenje novca na stadion bacanje para u sustini ok sa idejom da se postojeci objekti renoviraju. Cak sam ubedjen da su ovih 6% fore radi klliknuli na to da se novci daju Zvezdi i Partizanu aka finansijskim rupama bez dna.

  • svasta - 6 years ago

    @Novi Stadion - za bota koji nije ukapirao - NACIONALNI STADION (bacanje i kradja para) NIJE STADION na kome bi igrali Partizan i Zvezda vec samo reprezentacija (koja igra koliko-toliko podnosljivo svake 20-te godine)!

  • peki - 6 years ago

    Znaci za sada imamo oko 950 setova za botove i skoro duplo vise razumnih gradjana. Ali danas ne pobedjuje razum vec glad za parama, ugradjivanjem, dodeljivanjem izgradnje podobnim firmama.... kao sto je uvek bilo. Za 160, 180 miliona plus anexi mogu se dovesti svi stadioni u odlicno stanje, ukljucujuci stadione zvezde i Partizana.
    Cisto sumnjam da je ovo zelja gradjana Beograda. Idu izbori pa neka se ovo proveri na referendumu uz glasanje za gradonacelnika.

  • Miladin - 6 years ago

    Ej Vi iz Beograda bolje bi bilo da se pare malo daju za stadion u Kragujevcu da mo se popravi infrastruktura uvede osvetljenje , jer kako Vi u Beogradu radite imamo tako los kvalitet fudbala u Srbiji bolje je da fudbalsko prvenstvo zovete prva liga Beograda i sav novac dajete samo za sport u glavnom gradu a za ostale regione Vas savrseno nije briga , Sve dok se takva politika razvoja fudbala vodi u Srbiji takav ce nam kvalitet fudbala biti i normalno je da nasi klubovi budu tamo gde su sada . Dokle ce sve da se gradi samo u Beogradu a za unutrasnjost republike bas Vas briga zaista ne razumem, gde je tu ravnomeran razvoj u svim regionima, Da nije tuzno bilo bi smesno. Ej Srbijo medju sljivama

  • Nikola - 6 years ago

    Podrzavam izgradnju novog stadionaa,treba uneti novine i zivosti u nas fudbal,kad je vec krenulo ove godine,kako na klupskom,tako i na reprezentativnom nivou mislim da bi to bilo jako korisno,i ali bi stadion trebao da bude blizi graadu a ne da putujem do Pazove da bi gledao reprezentaciju...takodje jedan od razloga je tolika omrazenost izmedju navijaca dva najveca kluba,da mnogi ne idu na stadione rivala kada igra reprezentacija iz vec svima opste poznatih razloga netrpeljivosti izmedju navijaca dva najveca kluba....

  • Novi Stadion - 6 years ago

    Zvezdin i partizanov stadion su dve velike rupe koje se raspadaju. To je sramota da u 21 veku ljudi moraju da idu da gledaju fudbal na raspalim stadionima. Zamislite sta pomisle inostrani gosti i fudbaleri kad vide ta strasila. Vreme je da se napravi novi moderan stadion gde ce da igraju i Zvezda i Partizan . Novi stadion be mogao da privuce evropske finalne utakmice, atleticarska takmicenja itd. Ove stare rupe treba srusiti i napraviti nesto lepo za sve.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment