Ko će se od srpskih košarkaša najbolje snaći u NBA?

9 Comments

  • BOle - 6 years ago

    Za Zagorca si za sada najblizi. Omasiosi samo za 3 poena, 1 skok i 1 asistenciju :)

  • ja - 6 years ago

    Kakvi sve ovde strucnjaci komentarisu a nisu u zivotu pogledali ni jednu utakmicu.Ne mogu da vjerujem da jos postoje "panjevi"koji misle da Marjanovic moze da igra ozbiljnu kosarku.

    Sto se tice Jokica,on je vec najbolji igrac iz bivse Jugoslavije,sve ostale price su za malu djecu.Cak ni Divac i Stojakovic nisu bili glavni igraci fransize a to je je Jokic uspio sa 22 godine.Najbolji igrac iz Evrope je ubjedljivo Dirk Novicki a sve ostalo je patetika ili mozda necija zelja.

    Pisao bi vam jos ali sam popio deset velikih piva,zaspah.

  • Ladno ovi komentari idu automatski - 6 years ago

    Dule Vujosevic je pickaaaa, svinja debelaaa

  • D1V1 - 6 years ago

    Serete

  • HugoBoss - 6 years ago

    Licno sam glasao za Jokica jer se vec i snasao u samom smislu te reci, a smatram da ce biti najbolji od svih pomenutih. Mada, ne razumem ovoliko potcenjivanje Bjelice i Bobija? Gledano sa ciste kosarkaske strane, igrac kao sto je Bjelica je sad jako popularan u novoj NBA-kosarci, mislim da moze da ima dvocifreni prosek ove sezone i da ce nas sve iznenaditi. Kod Bobija sumnjam da ima vise mesta za napredak, moze samo da bude zreliji i zreliji, ali imace duplo vecu minutazu. Sto se Zagorca tice, nadam se da ce "postati zverka" tamo , jer je buducnost nase reprezentacije a da ce imati neku karijeru? I za njega i za Bogdana je tesko reci, jer je takvih tamo koliko hoces. Daleko najvece sanse medju debitantima definitivno ima Teo. Zasto? On nije klasican Rookie, ima 10 godina igranja na vrhunskom nivou iza sebe, igrao je jako teske meceve i sto je najvaznije, resavao ih. Igrac kao sto je on, inteligentni plejmejker koji deli lopte i zna da sutne sa distance i poludistance? Nema takvih vise puno tamo. Ima velike sanse. Ovo je moja skromna amaterska procena ucinaka nasih igraca sledece sezone (prosecni ucinak). Bas me zanima na kraju sezonu ocu li biti barem blizu.
    1. Nikola Jokic ( 21p, 11sk, 3 as)
    2. Milos Teodosic (12 p, 3 sk, 6as)
    3. Nemanja Bjelica ( 9-10 p, 6 sk, 2 as)
    4. Bogdan Bogdanovic (6-7 p, 3sk, 3as)
    5. Boban Marjanovic (8p, 4sk)
    6. Rade Zagorac (3p, 1 sk, 1as)

  • Drago - 6 years ago

    Ma Jokic ce biti najbolji u okretanju traktorskih guma. To je jedino sigurno.

  • crusher - 6 years ago

    Jokić je duže vreme u NBA zato ga treba skinuti sa liste i on je već uspeo.
    Teodosić najverovathije.

  • BBRS - 6 years ago

    Бобан Марјановић и Немања Бјелица !!!

  • Rade - 6 years ago

    Jokić se već snašao.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment