Da li oni koji nisu donori treba da dobiju organe?

7 Comments

  • Milica - 6 years ago

    Anketa "Da li svi građani treba da budu donori?" Većinski odgovor NE, pitanje "Da li oni koji nisu donori treba da dobiju organe?" većinski odgovor DA.. Vidi molim te?? Licemeri sebični, pu.

  • Bane - 6 years ago

    S kojim pravom neko, ko bi se eksplicitno odrekao donorstva, ima pravo da dobije organ? Kojom logikom? Sebičnost nema granica, ogreza u licemerje. Ne daš organ, ali bi ti bilo prijatno da ga dobiješ, ako zatreba! Sramota. Pa kako?
    A inače, anketa je FENOMENALNA, jer sama po sebi odgovara na pitanja i sve argumente oko donorstva! I razotkriva licemerje ovih koji svoje organe ne bi dali, a ni sami ne znaju zbog čega.

  • Boki - 6 years ago

    Pitanje koje ste postavili, je isto kao kad bi ste pitali da li onaj ko nije završio pravo, ima pravo na pravnu pomoć!? Ili... da li onaj ko nema dece (nije podario život), zaslužuje da živi!?

  • vladimir putin - 6 years ago

    I sama anketa i clanak"navode" ljude da se za zivota svi obavezuju da budu donori,sve je planski radjeno sa velikom"nezavisnom" ulogom medija...Ovom "bezveznom" nzv anketom se cak ulazi i u pojam religioznosti....

  • vladimir putin - 6 years ago

    sram vas bilo za"anketu",ni gebels vam nije ravan

  • transplantacioni hirurg - 6 years ago

    Knjige braćo srbi knjige a ne farme i parove. Nema šta primitivizam i teorije zavere bujaju u srpskim glavama(panjevima) ali kad je stani pani kad se razbole onda menjaju ploču i kukaju i mole za pomoć. Sram vas bre bilo...

  • Ttt - 6 years ago

    Da li to znaci da onda nasi organi nece ici u inostranstvo jer onda ne znamo da li je tamo neka osoba donor.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment