Gezegen ana sayfasında görmek istediğiniz girdiler nasıl olmalı?

2 Comments

  • Oğuz - 15 years ago

    2 kişilik bir oylama ile karar vermek pek de doğru olmaz sanırım. Bu komedi dediğiniz durum için daha demokratik bir çözüm öneriniz varsa uygulayalım hemen. Hemen hatırlatayım, Gezegen'i ne sadece LKD üyeleri, ne sadece Gezegen yazarları ne de sadece adını cismini bildiğimiz insanlar takip ediyor. Bir oylama yapmayalım diyebilirsiniz. Yapalım diyebilir şöyle olsun diyebilirsiniz. O "şöyle" dediğiniz çözüme en genel katılımı da sağlayabilmek, kendine birden fazla oy kullanmayı iş edinmişleri de engelleyebilmek, herkesin "tamam abicim gayet güvenli oldu" demesini sağlamak ve sonrasında oylama yaptık sonuç bu diyebilmek gerekiyor.

    Bu "herkes" içerisine herhangi bir gezegen takipçisi de girdiğinden onu da adam yerine koymak gerekiyor. Bizim bulabildiğimiz en makul çözüm bu idi. Gerçekten daha düzgün bir çözümü dinlemek ve uygulamak isterim.

  • Ali Işıngör - 15 years ago

    Açıkçası bu anketin güvenilir olduğunu düşünmüyorum. Birilerinin bu oylamayı bombardımana tuttuğunu görmemek mümkün değil. Aksi takdirde bir gün yüzde 40 olan taraf, ertesi gün nasıl yüzde 70'e yükselsin ki?

    Dün yüzde 40'lar civarında olan "Gezegen'in şu halinden memnunum" şıkkı yüzde 70'lere fırlamış. Açıkçası bu yönde oy kullanmış bana bile inandırıcı gelmiyor bu...

    Dilerseniz, Özgürlükİçin'i tamamen gezegenden çıkaralım, Bence bu komediye gerek yok.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment