IMI DORESC CA POLITICIENII CORUPTI, CARE AU ACTIVAT IMPOTRIVA INTERESULUI NATIONAL, SA FIE SPANZURATI DE CATRE POPOR IN PIATA REVOLUTIEI.

31 Comments

  • alanya - 8 years ago

    Să se înceapă cu BĂSESCU, BOC, TIȘE ALIN PĂUNEL, BUDA etc

    https://forumwebtop.wordpress.com/2016/03/20/bogatanul-boc-cu-finul-lui-tise/

  • Elisabeta de Haas - 8 years ago

    Nu sint inca sigura , dar daca se pune asta la vot vedeti rezultatul !Ei sint vinovati de nefericirea a mii de oameni si distrugerea lor , deci il votez pe Vlad Tepes mai bine !

  • Corina Eugenia Lepca - 9 years ago

    Vrem , nu vrem , in fiecare clipa OMORAM ceva !!! , Doamne ajuta !

  • Popa Lin - 10 years ago

    ce întrebare este asta? am răspuns nu! ce vreți ca să arătați! că suntem barbari. sau că vrem mineriadă?
    că mie mi-ar face plăcere să-i văd pe ăia spînzurați, așa e, ba chiar aș dori să-i belesc cu mâna mea! dar nu merge așa pe pofte, ci se face treaba de Justiția Română! necazul e că acolo este o caracatiță mafiotă mai dihai ca pe vremea comuniștilor, din punctul meu de vedere, care sunt de 5 ani victima și viața mea s-a dus de râpă din pricina magistraților! vreți amănunte vedeți facebook eu Popa Lin

  • burebista - 11 years ago

    totul este compromis , totul este manipulare si ipocrizie , minciuna ne invaluie ca o ceasa desa si neagra si tot ce se intampla este de neichipuit, daca am sti adevarul cred ca am inebunii dea binelea. Singura solutie este o scimbare radicala a societatii omenesti iar acest lucru nu se poate intimpla de la nivelul nostru . Forma de organizare actuala a societati pe planeta este total depasita si daunatoare pentru omenire. tot ce este mai rau in societate a ajuns la conducerea acesteia si duce o activitate efervescenta de sclavizare a 99%din populatia lumii. Numai o putere de neimaginat pentru aceste creaturi omenesti conducatoare si retrograde va putea aduce schimbarea , ceva ca in filmul ,, al cincilea element" dar o putere pozitiva nu negativa . Adorarea puterilor negative este emblema oligarhiei conducatoare ce doreste distrugerea planetei. Sper sa vad pe cei 1% intro zi nu prea indepartata colonizand planete din alt sistem solar si poate acest lucru este prevestit de biblie .

  • Fuckfeller - 11 years ago

    eu zic ca ar trebui sa formam si noi o elita , o elita a celor prostii , degeaba va chinuiti cu comentari inutile , recunoasteti ca nu o sa facem nimik in privinta asta , si totu va decurge conform planului bilderberg .

  • Sorinho - 12 years ago

    arestati si judecati corect, da, spanzurati, in niciun caz. am dovedi ca suntem la fel de nemernici precum ei. trebuiesc arestati si judecati, conform legilor, iar daca vor fi gasiti vinovati de inalta tradare nationala, sa fie inchisi pe viata, atentie, in conditii civilizate, dar sa fie vietasi, atunci vor regreta amarnic!

  • matrixr - 12 years ago

    Nu justitia si politicienii corupti reprezinta adevarata cauza a suferintei acestui popor, ci prostia si dezbinarea romanilor. Romanii isi merita soarta. Daca nu ar fi fost asa, demult am fi dat jos bondarii si larvele din justitie si din conducere. Ei sunt angajatii nostrii, nu invers.
    Deci acesti trantori corupti isi au rolul lor pana cand romanii se trezesc din somn si prostie.

    Legea talionului e o lege a prostilor. Raul se hraneste cu rau pentru cine nu stie.

  • crima - 12 years ago

    trebuie decapitati toti hotii care au anfometat poporul,eu as fi primil care leasi taia capul

  • neica nimeni - 13 years ago

    SANTETI DUSI UN PIC CU CAPU

  • Daniel R. - 13 years ago

    În nici un caz. Dreptul de viață și de moarte îl are Dumnezeu.
    Și de ce să scape așa de ieftin, de ce să îi absolvim încărcându-ne noi cu toate păcatele lor și să nu ne deosebim cu nimic de ei, omorându-i ?
    Ba să îi punem la muncă silnică pe viață, în regim nedistructiv, să trăiască și să muncească cât mai mult în folosul românilor., să le controlăm averile până la gradul 7 (șapte ) de rudenie și tot ceea ce nu poate fi justificat se întoarce în patrimoniul național al României suverane.
    În această privință trebuie să studiem nițel exemplul islandez dar nu informațiile pe care abia acum încep unele posturi să le prezinte foarte sumar și deformat ci informațiile detaliate și curățate de propaganda UE și a clicii autohtone.

  • gogu pompieru' - 13 years ago

    cand esti mic si ti se ia marul din mana de catre cel mare si musca din el cu pofta !tu ce faci?incepi sa plangi! atunci el iti arde si una dupa ceafa ca sa taci ! ce faci ? te apleci si iei o piatra sa-i dai in cap! nu?
    Ei,imaginati-va ca astfel se simt arabii care se fac teroristi.Americanii le iau oil-ul mai pe degeaba si le dau "margele colorate" cum au dat si indigenilor carora le-au luat pamanturile facand...Lumea Noua !
    Mai mult de 25% din intreaga cantitate de oil se consuma in lume in SUA.Pretul? cam la jumate din cat e in Europa !inchipuiti-va cum ar fi invers,adica sa aiba 2 $ pe litru in America si la noi nici un euro/litru !
    De aia zic : daca s-ar face in Romania o Nationalizare (caci oricum averile lor sunt facute ...suspect de repede) si s-ar da exemplul "fabricii de inghetata" basesciene cei care ar veni dupa aia ar fi mult mai atenti si mai prudenti in a prospera repede si dubios !

  • bunicu lu Ionel, mineru - 13 years ago

    Nu ca nu s-ar cere un proces. Dar intrebarea este , cine sa-i judece? Cine este acel cadru de incredere , a carui judecata va aducer dreptatea? Asta nu cred ca se va faptui prea curand. Fireste, Justitia este chemata sa-si faca datoria in slujba dreptatii. Dar totul este un confuz semn de intrebare care se plimba prin ceata. CINE II VA JUDECA PE ASTIA? Venim , pur si simplu sa-i spanzuram? Asta faceau su rednecks cu negrii acum o suta de ani , dar cui folosea asta? Si ce s-a obtinut prin asta, in afara de cateva juisari psihice si niste indivizi burtosi care dormeau linsititi ca "s-a facut" dreptate. Romania nu are judecatori , si poporul nu poate sa pedepseasca, doar sa se racoreasca. Dar , paradoxal, se cere un proces. Va avea el loc?

  • bunicu lu Ionel, mineru - 13 years ago

    Pentru cei care afirma ca vinovatii trebuie judecati si pedepsiti, ca se cere un proces civic, se pomenesc confiscari, etc., eu vin cu intrebarea :CINE SA O FACA? Voi? In ce calitate? La fel a fost in 1990. Au judecat tot, au maturat tot printr-un proces de opereta, si printre efectele benefice a fost distrugerea retelei de contraspionaj a Romaniei Noastre. Am ramas fara aparare in fata strainilor "bine intentionati" . Domnilor si domnisoarelor din Liga Entuziastilor , sahul nu se joaca cu crosa de base-ball( sau hokey , pentru cei din Miercurea Ciuc). Ati mai fost intrebati de curand ce sa facem si ati ales masiv reducerea parlamentului bicameral. Influenta portocalie in parlament vi se datoreaza, desi ati avut intentii bune. Ati fost convinsi ca daca am plati mai putini parlamentari , PIB-ul Romaniei ar creste considerabil. Aritmetica pura, tot romanul se crede invatat. Revin la postarea mea precedenta. Nu e cazul sa asteptam mantuirea de la ceilalti. Trebuie sa lucram asupra noastra, si daca nu putem creste in capacitati si valori individuale, macar sa fim modesti si sa recunoastem ca exista indivizi mai inteligenti decat noi si sa avem bunul simt sa ne recunoastem nivelul. Oamenii de bun simt nu vor fi condamnati niciodata de opinia publica, oricare ar fi nivelul lor intelectual, fiindca Morala, dragilor, este mai valoroasa decat numarul facultatilor. Ion Gavrila Ogoranu , la 20 de ani cand a intrat in Rezistenta Antisovietica , nu era academician , desi camarazii ii spuneau Mosu. Ganditi-va .Doamne ajuta!

  • bunicu lu Ionel, mineru - 13 years ago

    Am votat NU. Pe de o parte, Vlad Tepes nu prea spanzura hotii, si cazul de fata cam este de competenta lui Vlad. Dar ma intorc si zic ca nu noi dam viata , asadar nu avem caderea de a o lua. Vlad curata Valahia acum aproape sapte secole. Astazi a da buzna sa linsezi pe cineva este pura masturbare moralista. Sa arunce primul tzigla ala dintre voi care se simte fara de pacat. Cati dintre noi ar disparea daca Vlad ar judeca din nou in Valahia? V-ati intrebat? Se pare ca nu. Exista pedeapsa pentru fiecare. Dumnezeu nu bate cu bata. Ati vrea sa-i vedeti fluturand in streang doar pentru a va racori. Onanie moralista, cum ziceam. Asteptati satisfactie personala de la niste calai care sa-i atarne in furci in locul vostru. Ati uitat ca ati fost botezati crestini ( sau nu?). Asteptam pedeapsa pentru vina lor, dar suntem datori sa schimbam lucrurile astfel incat asa ceva sa nu mai fie posibil. Asta inseamna sa ne schimbam mai intai pe noi. Sa nu mai auzi oameni spunand "Eu nu am nicio vina", sau "Eu am facut totul...". Daca noi nu putem vedea pedeapsa lor la televizor nu trebuie sa ne pierdem nadejdea ca aceasta se va implini. Dar pana atunci suntem datori sa ne dezvoltam individualitatea in mod pozitiv, sa aducem lucruri bune in viata noastra, sa cerem de la mintea si sufletul nostru mai mult decat ieri, si sa nu spunem niciodata :"DA, SUNT MULTUMIT DE MINE!". Trebuie invins animalul din noi, ignorantul , ingamfat si prost, pentru inceput trebuie sa stim mai mult si sa avem nadejde in ceva ce se afla deasupra noastra, o forta necorupta si nedistructiva fara de care faptele noastre nu au sens. Sa acceptam reasezarea societatii dupa valori si respectul cuvenit acestora , sa acceptam ca in jurul nostru exista si oameni mai capabili decat noi ,sa-i lasam sa lucreze pentru ca munca lor este si in folosul nostru. Pe de alta parte , eu cred ca termenul de Tribunal al poporului nici nu ar trebui sa existe in limba romana. Nu poporul judeca drept, el doar se razbuna. Mai mult, ultimii ani au demonstrat ca democratia permite aparitia unei drojdii fermentande care acapareaza influenta si puterea prin insasi puterea constitutiei. Afirm ca democratia nu se potriveste oricarui popor, iar pentru norodul nostru inca nu s-a inventat oranduirea potrivita, dar in nicun caz nu vom trai ca americanii daca vom aplica la modelul lor democratic. Si Brazilia este o tara democrata, insa coruptia este principala preocupare a brazilienilor. Ai nostri au acaparat influenta asupra parlamentului si curtii constitutionale FARA A CALCA LEGEA FUNDAMENTALA. Democratie pura. S-a ajuns la dictatura constitutionala. Cum altfel o poti numi? Puterea nu e in mainile noastre. Doar dorinta de a deveni mai buni si mai curati. Asta va schimba lucrurile. Sunt convins de asta. Am mai facut odinioara dreptate prin varsare de sange, am fost convinsi doua decenii ca singuri ne-am ales conducatorii, cand ei erau deja hotarati fara sa ne intrebe nimeni. Am spus ca noi am schimbat lucrurile, si astazi vedem ca nu am castigat nimic, doar am faramitat ce-am construit cu mainile noastre, si azi plangem de dorul lui antichrist de cate ori repetam "Inainte era mai bine". Vorbe proaste. Daca nu erau deceniile de comunism , astazi era mai bine. EI sunt produsul LOR. Pe NOI nu ne-a intrebat nimeni.Iesiti maine si trageti cu pusca. Veti sti in cine trageti? Sunteti siguri ca cei ce vin dupa EI sunt mai buni pentru NOI? Nu poporul hotaraste asta, niciodata n-a hotarat. Avem deasupra noastra o forta care ne ajuta daca avem credinta si vointa de a fi mai buni. Doamne ajuta!

  • Georges - 13 years ago

    Nu va faceti probleme lashilor!!!! Din cei 80% se vor gasi 1000 care sa-i agate pe tratdatori.
    Nu scapa nimeni,cu siguranta.
    Ca sintem in evul mediu sau in pom,dreptatea se va face in felul ei.
    Si inca ceva: Securitatea la omorit pe Ceausescu sa se salveze pe ei,ca apoi sa puna mana pe tot ce este lucrativ in Romania.Astia trebuie sa plateasca.Vor fi pusi pe tava intr-o zi de noii lor stapani.Garantat.
    Cei care comenteaza fara suport sint niste gunoaie....impotenti.....informatori...malefici...curve....jigodii.......tradadatori.....

  • andrei - 13 years ago

    Nu trebuiesc spanzurati de catre popor,nu ca nu ar merita! Imopotriva lor trebuiesc executate proceduri judiciare in conformitate cu legislatia interna si internationala(europeana). Puteti fi siguri ca pedepsele legale pentru faptele lor de genocid economic si social sunt la fel de aspre.
    Poprul Roman, nu se manifesta asa cum au facut ei si stap[anii lor in decembrie 1989...

  • ene - 13 years ago

    Dorec sa se schimbe locul. Nu in Piata Revolutiei ca nu stiu daca a fost revolutie ci in Piata Universitatii...

  • dacul - 14 years ago

    Intr-un astfel de sistem foarte corupt unde decidentii au savarsit crime impotriva umanitatii ( asa se numesc aceste infractiuni) nu exista alta pedeapsa pentru acestia decat ca trebuiesc eradicati prin orice mijloace de pe suprafata pamantului. Cine a suferit sau a avut morti in familie de pe urma oricarui sistem ticalos cunoaste mai mult decat un lingau al uni astfel de sistem. Iar chestia cu violenta naste tot violenta este depasita, pentru ca nonviolenta naste automat violenta din partea asupritorilor ( toata istoria si prezentul ne demonstreaza acest lucru). Violenta naste tot violenta este o modalitate de manipulare pentru prosti, pentru cei care habar nu au pe ce lume traiesc, in afara de a manca si a se dice la wc acestia nu cunosc nimic. Deci raul trebuie ras de la radacina si orice rau va aparea oricand in societate trebuie eradicat. ETC.

  • yky - 14 years ago

    Daca le-am confisca averile obtinute..."cum numai ei stiu"........s-ar spanzura singuri...si asa nu ne-am mai pata "noi" mainile cu sangele lor infectat...poate doamne-fereste se molipseste.

  • petra - 14 years ago

    Un guvern corupt numai cu violenta se da jos ! si avem nevoie de un proces civic nu de procesul justitiei care e corupt ! trebuie confiscate averile ilicite cele-au furat si au saracit Romania in ultimii 20 de ani !

  • petra - 14 years ago

    Da ! ceausescu nu a subimat economia nationala si a fost condamnat la moarte ! el a fost doar tap ispasitor ! el ne-lasat o tara fara datorii cu industrie si economie buna !cei ce ne-au condus in ultimii 20 de ani trebuie condamnati la moarte ! Acestia au facut genocid si au subimat economia nationala !

  • ghita - 14 years ago

    violenta naste violenta, agresiunea naste agresiune. vezi istoria si zi-mi de cate ori sa rezolvat o probleme politica sau sociala cu forta. iti zic eu, nu s-a intimplat alceva decat mutarea balantei puterii dintr-o mina in alta. solutii >?

  • ariel - 14 years ago

    nu vreau sa moara nimeni,dar sa sufere da.Ca niste nemernici s-au purtat cu noi ,si tare as vrea sa-i vad pusi la zid.DAR NU SA MOARA,pentru ca nu stiu ce-i dincolo poate chiar o fi un loc cu verdeata si miei imbratisati cu lupi,tra lalasi bla bla bla,deci suferinta si umilinta PUBLIC

  • Buby - 14 years ago

    Cred ca toti ce au votat "spanzurat" au inteles cuvantul mai plactic, adica "aspru pedepsiti - inchisoare severa, sa fie dati jos de la putere si sa piarda drepturile cetatenesti un numar de ani, nu voteaza nu au dreptul sa fie alesi, etc, sa le fie confiscate averile acumulate ilegal" . Ia r "Piata Revolutie" serveste desigur tot "metaforic" pentru ideea de "judecata publica". Cel putin eu asa inteleg.

  • alexandru dinu - 14 years ago

    ...problema este cine sa-i spanzure? ca eu, in afara de mine, nu mai cunosc pe nimeni, si nici nu cred ca o sa ma aleaga pe mine cineva prezident in Romania, sa incep actiunea de spanzurare...

  • ene - 14 years ago

    Bai Marcele! Tare mic ai creierul! Vai de capatana ta , ce gandire profunda ai, cata dovada de inteligenta dai... . Cred ca suferi de complexul barbatului cu "puta mica" . Vai amar de tine!!! Tu nu esti "ORB" , tu esti doar prost ! tu vezi, dar nu esti capabil sa intelegi, articulezi niste sunete carora nu le sti sensul. Imbecilule!

  • marcel - 14 years ago

    NU conteaza

  • nu conteaza - 14 years ago

    da ce suntem in Evul Mediu sa spanzuram oamenii care ne deranjeaza? Ar trebui sa va mai maturizati, chiar m-a mirat rezultatul, nu stiti ce spuneti, de ajuns ca l-am omorat pe Ceausescu ca niste salbatici in loc sa-i acordam un proces si o judecata onesta (nu vreau sa zic ca sunt pro-comunism sau ceva de genul, Domane fereste, chiar cred ca revolutia din 89 a fost cel mai bun lucru care s-a intamplat in Romania, dar modalitatea de a rezolva problema e total primitiva). La faze de astea chiar ca mi-e rusine ca sunt roman, si intr-adevar multi romani traiesc inca in Evul Mediu.

  • killer - 14 years ago

    arsi taiati cu lama si pusa sare

  • ion - 14 years ago

    LA SPANZURATOARE CU HOTII..O SA VINA SI VREMEA JUDECATII

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment