Thank you for voting Crowdsignal Logo

Estàs a favor del Pàrquing de la Plaça del Llaurador? (Poll Closed)

  •  
     
  •  
     
  •  
     
Vots totals: 187
17 Comments

  • joan francesc perez i saval - 14 years ago

    anem a vorer, negar per negar el parking es una barbaritat, el parking es nessesari per al poble i mes concretament i urgent per a tot el voltant a ell, el Barri, El Centre de Salut, Barranquet, i Casc antich, en aquest moment pareix no fer falta, mes dins de un temps proxim será greu per a callosa si no está el parking fet. Sense anim politic, deben vorer les solucions mes barates i possibles per a un parking, i per supost que la plaça del Llaurador es quede igual i/o millor que ara, emb tot el seu espai lliure i vert. Es trist sentir "a mi no em fa falta, em dona lo mateix, étc....." Gracies

  • MOLUCELA - 15 years ago

    Hola a tots,
    Algú podría dir-me la direcció de la pàg nova de la Plataforma? si es que ja està feta, la pàg, clar.
    I, el dimecres que ve ja podem anar a agafar el cartell per a penjar, no?

  • VBB - 15 years ago

    Pero alguién sabe de dónde narices van a sacar esa barbaridad de dinero?????
    Este ayuntamiento solo tiene dinero para lo que le da la gana!!!!!!!!!!
    Y alguién me puede decir para qué quiere callosa un auditorio como he leído por ahí!!!!! Pero si ya estamos rodeados de auditorios!!!!!
    ESTO ES INCREIBLE!!!!!

  • MOLUCELA - 15 years ago

    El proper dia 30 de setembre, tindrà lloc a la Casa de Cultura, a les 20h, una reunió de la Plataforma Salvem el Parc de la Plaça del Llaurador.
    Si no estàs a favor del que van a fer, el parking subterrani, vine i dona la teua opinió, uniste a la plataforma, entre tots els veïns podrem fer alguna cosa

  • pspvcallosa - 15 years ago

    El proper dimecres 30 de setembre a les 20 hores a la Casa de Cultura, hi ha convocada una reunió per constituir una PLATAFORMA contra el pàrquing de la Plaça del Llaurador i per salvar el parc. Tots els interessats podeu i deveu assistir perque considerem que deu ser una iniciativa ciutadana i no soles política. El PSPV-PSOE continuarà fent la seua tasca des del posicionament polític, però aquest projecte afecta als ciutadans i veïns de qualsevol ideologia política i són ells qui deuen exercir els drets democràtics per lluitar contra una aberració d'aquesta magnitud. Que no ens passe com sempre que plorem quan ja no hi ha res que fer.

    En la xerrada-col.loqui del passat dia 22 es va explicar, amb documentació que ha facilitat el mateix Ajuntament governat pel PP, en que consisteix aquesta construcció, conservació i gestió d'un pàrquing de 239 places en règim de cesió (18.000 euros + 20 euros mensuals) o en règim d'abonament (95 euros mensuals), amb l'eliminació de vora 300 places d'aparcament al Casc Històric, carrer Fonteta, Azorín, Barceloneta, Alvarez Entrena i plaça Mare Amalia.
    El preu de la construcció serà de 3.606.000 euros (potser fins un 20 % més) i desapareixen els arbres grans sobre la coberta de la construcció on soles podràn anar "setos, pradera y arbustos o plantación somera". També diu el mateix informe el augment de contaminació acústica, contaminació de l'aire i de les aigües pluvials, etc. Un MACRO-PARQUING que no resol els problemes del comerç local (perque el mateix informe diu que no faràn falta places de rotació per als treballadors de fora o per als visitants); que planteja nous problemes als veïns; que és car, pel tipus de pàrquing i per el lloc on es vol fer; que es pefila com un negoci; i que no respecta el medi ambient.
    Nosaltres estem en contra d'aquest pàrquing i demanem una política d'incentivar el "aparcar" definitivament el cotxe i potenciar caminar pel nostre poble.

  • Dani - 15 years ago

    A vore JuezFlors, jo també tinc algunes puntualitzacions.

    1) M'he dirigit a tu com a Home perquè el teu "nom" és "JuezFlors" i no "JuezaFlors"
    2) En quant a la immigració és el que jo, com a Treballador Social que sóc, he deduït de les teus paraules. I si no estava en el camí correcte sols tens que explicar-ho, i no eixir a la defensiva com forme has fet. Espere encara la teua resposta.
    3) Manipular?? Es pot llegir el que vaig escriure, i jo sols vesc preguntes, és a dir, esperant una aclariment per la teua banda.

    Però el que pitjor m'ha paregut és que hages començat a parlar de política perquè sí! En ningun moment havíem entrat en eixos temes, sols parlàvem del pàrquing. I és més, has acabat de perdre tots els teus arguments quan has començat a faltar al respecte!! Tan mal t'has sentit? L'únic odi que he vist han sigut les teues paraules. Per què m'ataques?? Sincerament espere que no sigues polític, perquè amb eixa poca paciència estaríem apanyats. Malgrat que, com diuen en castellà, "quien se pica ajos come"!

    Adéu i respecte.

  • Callosina de la part de dalt - 15 years ago

    Bon día, en relacio a la Sra. juezflors, vaig a dir que si tinc fills, i van al parc del llaurador, a les hores que anem no hi ha ningú que sobre, aixo ho dic per la gent que anomenes, si anares alguna vegada vories com hi han grupets i cadascu va al seu rotllo i no es claven amb ningú, si ho dius perque fumen el puc dir que no es el millor lloc, doncs la policia municipal deu de fer alguna que altra visita doncs no sols al parc del llaurador, tambe deuria de visitar tots el demes llocs.
    En relacio al col.legi bernat, jo crec que abans de tirar-lo els politics com a persones que son tenen us del cervell i adecuarien un lloc per que el xiquets anaren a l´escola, no creus?????
    A mes Sra. Juezflors, em pots dir on hi ha un altre parc amb la natura, els arbres, l´ombra i els llocs per a jugar els xiquets com el parc del llaurdor, jo no conec cap, on els xiquets poden anar solts sense que digues "!UN COTXE, PARA", tots el "parcs" infantils sense arbres que tenim a callosa estan al costat de les carreteres, no se si hi ha algun altre per ahi amagat.
    Per una altra banda jo no vaig a cuestionar si tens o no tens fills, si els dus o no al parc, no vull caurer tan baixet, pense que visc en un pais lliure que tinc una constitucio que defen els meus drets i tinc unes obligacions com a ciutata, com son pagar el impostos que pague, la constitucio " Carta magna" em dona un dret per a dir la meua opinio no per imposar-la com vols fer tu.
    En realacio al Naciovalencianisme, jo em considere CALLOSINA, ma mare, mon pare i els meus iaios, sempre an parlat el valencia,a ma casa s´ha parlat el valencia, si men vaig a Madrid, se que parlare el castella, doncs si estic a ma casa parle el valencia, no vingues a dir si soc ono naciovalencianista que apoye el que desfacen una cosa tan bonica com èl parc del llaurador, perque tenim que aparcar cotxes, el cotxes es poden aparcar a molts llocs, hi han altres solucions, no tan economiques per l´ajuntament pero hi han altres alternatives.
    Ho dic amb tot el respecte.

  • JuezFlors - 15 years ago

    Varias puntualizaciones:

    1) Señora Flors si no te importa
    2) Lo de inmigración, cerveza y racismo LO HAS DICHO TU y deberías analizar que te ha llevado a decirlo tan alegremente...
    3) Nada mas lejos de lo que pretendía decir, pero es lo que tiene malipular las cosas...

    Casi 3mil callosinos votaron al actual gobierno que llevaba en su programa como destacado este proyecto.... Ahora con tus amplios conocimientos en la materia dinos que nombre o adjetivo les pones a esos 3mil callosinos que metieron su papelito en la urna con absoluta libertad.... por si no lo sabias, aún queda gente librepensadora que toma sus propias decisiones y no tiene que refugiarse en páginas como estas donde es arropada por 3 o 4 naciovalencianistas con el triste y habitual argumento de la represión y marginación para que entre todos hagan un poco de ruido...

    Ha sido un placer. Hasta más ver. Salud Camaradas !!

  • Dani - 15 years ago

    Mare mare, senyor JuezFlors. Pense que esta vegada has escrit sense pensar-ho massa, perquè se t'ha vist un poc el plomer, amb tots els respectes jo també. Esta frase: "además, se ve que hace tiempo que no visita ud. el parque y ve quien se reune allí y como" sona una miqueta massa racista, no creus? Perquè et refereixes als immigrants, veritat? I l'ús que fan supose que et refereixes a que beuen cervesa allí; o que? Jo sí que vaig al Parc del Llaurador i no he vist ningun drama, a part de que estaríem parlant de temes diferents, com ara protecció ciutadana, control policial, etc.
    I una altra cosa, no crec que un debat es pose interessant en quant solament em contestes que "no pots compar-me ninguna afirmació". Això no és debatre, això és fer el que fan els polítics: jo et llance una pregunta a tu i tu em contestes el que et passa pels nassos. Que no seràs Polític??
    Adéu i Respecte.

  • JuezFlors - 15 years ago

    Se ha puesto muy interesante el debate. A Dani comentarle que no puedo comprarle ninguna de las afirmaciones que hace. Un parking no es contrario a progreso y aprovechar el parking para darle sentido a un plaza que está mal diseñada y que además, tiene los árboles mal plantados y repartidos pues no me parece nada mal. Estamos donde estábamos. Los que están en contra argumentan que se "elimina" una zona verde. NO es cierto, aprovechas el hueco artifical que se relleno del barranco para darle utilidad y sobre todo, a la parte de arriba le das el uso que te de la gana y lo mejor, haces un nuevo parque con SENTIDO COMUN. A la Callosina de dalt comentarle que utilizar el argumentario tipico de "que será de nuestros hijos y nuestros abuelos" me parece pobre, lo digo con respeto. De la forma que lo plasma ud. da la impresión de que van a meter a los niños y los ancianos en camiones y los van a llevar a Guantanamo si se hace el parking. Por favor, seamos serios: Si ud. fuera madre y sus hijos estudiaran en el Colegio Bernat, estoy convencida de que si alguien le dice que se va a tirar el colegio para hacer uno nuevo, moderno, accesible y con todos los avances en materia de educación, le faltaría tiempo para dar el aprobado al proyecto.... y entonces yo le preguntaría ¿y que pasará con los niños? ¿Donde estudiarán? Vamos a destruir su infancia !!! y demás afirmaciones que lo único que apelan es al drama fácil. Lo digo con todo el respeto del mundo. Ni a los niños les va a pasar nada ni a los ancianos tampoco... además, se ve que hace tiempo que no visita ud. el parque y ve quien se reune allí y como. No cerreis las puertas a lo útil y sobre todo, no os dejeis manipular. A un matrimonio amigo mio le enseñaron todos los planos y le comentaron detalles en el ayuntamiento y cuando lo vio, le cambio la idea inicial que tenia, me dijo que estaba muy bien. Saludos a todos.

  • Callosina de la part de dalt - 15 years ago

    Ningu es pregunta, que pasara amb el xiquets que van al parc a jugar, am els iaios que eixen a prender el sol o la fresca, que ens preocupa unicament el progres a costa de que, del benestar dels usuaris del parc, jo crec que tots els que vivim a callosa hem usat en algun moment el parc em gaudit de l´entorn del parc i ara com a mare els meus fills gaudixen tenen un lloc on jugar sense que pasen cotxes.
    Sr. Juez flors, que penses d´aixo.?????????????????

  • Dani - 15 years ago

    Hola de nou. A vore, jo no he entrat en el debat de si és necessari o no fer un pàrquing més al poble i, parlant d'això, crec més convinent primer formalitzar i millorar aquells que ara mateix tenim, que de segur que ni tan sols estan com a pàrquings. Per què no comencem per ahí? És la millor possibilitat: més fàcil i barata, i a més, sense tindre que pagar per aparcar.
    També pense que si la finalitat, como tu dius, és que ho utilitze tanta gent que ve, per què es suprimeixen tantes places d'aparcament al Barri i voltants? Per allí no passa "l'Entrà"... a part de que eixa gent viu allí.
    A més crec que, malgrat estiguem rodejats de vegetació, com tu dius, hi ha que ser previsors, i si Callosa segueix creixent com a Poble, que és com deuria de fer-ho, el Parc del Llaurador un dia serà l'única zona verda del casc antic de Callosa. I en quant al pàrquing per "anar al Mercat, a passar una estona en la biblioteca amb el wifi o estudiant..." hagués estat perfecte el del Convent. A mi, personalment, el Parc del Llaurador que ja tenim (sense gastar-nos un duro més) em sembla perfecte per a dur als menuts, passejar, fer conta-contes, activitats a l'aire lliure com Tai-Chi, gimnàstica, i el que vulguem amb aquella meravellosa vista de la que tu també parlaves. No és negativitat, TOT EL CONTRARI, la negativitat la té qui veu el que tenim com a roin!! Hi ha que saber estimar-se les coses bones abans de perdre-les.
    I que hi ha de que és un barranc i tot el que es fa pateix humitats??
    Si vols que et diga la veritat. PÀRQUING SÍ, PERÒ NO ALLÍ. No crec que fer un pàrquing justet on ja tenim un parc increïble siga la millor forma de treure al poble del forat comarcal on dius que estem. No creus??
    Adéu i Respecte!

  • JuezFlors - 15 years ago

    Hola Dani. Creo que es un magnífico proyecto porque es hora de que Callosa salga del aguejero comarcal donde se encuentra. Me da pena ver como los mas viejos del lugar recuerdan con nostalgia como Callosa era partida judicial, que tenía 4 cines, que era el centro de la comarca, etc... y ahora por la dejadez de años y años de TODOS nos hemos quedado relegados. Debemos crecer y el parking es una forma de hacerlo. ¿Donde aparcará la gente que viene a vorer les entraes de festes? ¿ Y a comprar al Mercat? ¿Y ha pasar un rato en la biblioteca con el wifi o estudiando? ¿No crees que es la oportunidad perfecta para poner sentido a la plaça del llaurador y diseñarla bien? He oido que incluso se había hablado de poder hacer un pequeño auditorio al aire libre mirando hacia el mar... ¿Te imaginas en verano? ¿Te imaginas aparcando con total tranquilidad?. Paso de vez en cuando por Finestrat y están encantados con el parking que puso en marcha el psoe y que ha finalizado el pp. Si conoces a alguien de allí preguntale, verás como tanta negatividad no conduce a nada. Y sobre las zonas verdes... tenemos el lujo de estar "rodeados" de zonas verdes. Es un privilegio. En cualquier caso, cuando diseñen de nuevo la plaza pueden volver a crear espacio verde. Yo solo veo ventajas, orden y progreso (como dice la bandera de Brasil). Saludos.

  • Dani - 15 years ago

    Hola JuezFlors, no sé si llegiràs este missatge, però m'agradaria que ens digueres a tots perquè creus que és un gran projecte. Jo ja he dit perquè crec que no ho és. I us recorde a tots que, en el seu dia, quan van fer "la torre" a les quatre carreteres també pensaven que era fer un poble en projecció , sinònim de desenvolupament... i ja veus ara quin monòlit que tenim al mig del poble.
    Que dieu?

  • JuezFlors - 15 years ago

    Un buen proyecto para un gran pueblo en proyección como es Callosa! Adelante !

  • Dani - 15 years ago

    La qüestió és: quina necessitat hi ha de destruir places d'aparcament en una part del poble on no és necessari i destruir un parc meravellós per a que aparquen els veïns (PAGANT) i es beneficie un desconegut durant més de 40 anys??? No té trellat. A més tot el que construixen en el barranc té problemes d'humitats, i com a zona verda és la més antiga i bonica del poble. La meua opinió és que NO AL PÀRQUING DEL LLAURADOR.

  • pspvcallosa - 15 years ago

    El proper dijous 22 de setembre, a les 20 hores, a la Casa de Cultura, l'Associació Pas a Pas organitza una xerrada en la que intervindrà el Grup Municipal Socialista per aclarir punts importants sobre el pàrquing de la Plaça del Llaurador. Potser siga un lloc i un moment adequat per aclarir dubtes sobre les conseqüències d'aquest pàrquing que pretén el govern municipal del PP.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment

Create your own.

Opinions! We all have them. Find out what people really think with polls and surveys from Crowdsignal.