This user has not filled out their profile yet.

Polldaddy
Check out Polldaddy, the most easy-to-use survey software around. Start creating beautiful online surveys today.

Create an Online Survey

Pasukan mana layak beraksi di final Piala Malaysia 2009? (Poll Closed)

  • Kelantan
    51%
    1,188 votes

     
  • N. Sembilan
    23%
    544 votes

     
  • Perlis
    5%
    118 votes

     
  • Terengganu
    21%
    488 votes

     

Posted 8 years.

103 Comments

  • Asyraf Abd Razak - 7 years ago

    tggnu blh mng belaka mana-mana pasukan kecuali kedah,johr fc,dan selangor hahaha...

  • kije red - 8 years ago

    buleh sgtlah klu nk baloh,menate ganu,kecek serupo jubo.x puas hati kita kita settele luar.klu doh out,blh belah la,jgn buat semak kat blog ni.

  • Natam Klatan - 8 years ago

    aku dngar puak2 ko nak cri balah sngat dngan puak2 ganu....meh ar ...

  • Natam Klatan - 8 years ago

    asl ko nak kew???meh ar... ko bawak cable ko aku bwak cable ak...meh tngok spe yg brani..

  • wok yoh - 8 years ago

    menate,mu main kot blog brani la.x soh hagah la,baik mu trn ke lauk,ada jgk hasil.mu nk buat kija lain x pandai.natam ganu.

  • Natam Klatan - 8 years ago

    the reds apsal diam lu takut ka???klu lu x puas ati ngan gua lu set tempat,masa gua sure mari.....

  • the red kije - 8 years ago

    kawe tok puas hati la dgn penyokong perlis male pekong bedil.tunggu la sek perlis mu main d kelatan musim depan bukan mercun jah aku nk baling aku nok lempar air kecing nga tahi lembu biar mu reti ckit hormat sek2 kelate.waso nate bengong perlis.waso gilo.waso bengooongggggggggggggggggggggggggggggggggggg perlis

  • Natam Klatan - 8 years ago

    the reds x soh ckp aje....meh set tempat set mase...aku langgor kmpung mung...x soh bajet kuat ar....

  • singa utara - 8 years ago

    kta ripet blik thun dpan taw...tggu...........

  • the reds - 8 years ago

    slm kije red...kawe x leh dgn nate ganu nok tunjuk meto debe staro mano aye ganu taik cicak..pade muka mu ganu pasukan mu main serupo buat keropok lekor angan2 mu nk g bkt jalil sudoh terkubur tp nasib baik jugok pasukan mu kaloh kalu menang penyokong mu jd abu la set klate katok biar pade hok mu kecek besar tu...td pn bunyi kabar set perlis cabar set klate ado jugok keta set klate hok punoh...kalu mu btl berani set perlis mu bakar keta polis srupo hok klate buat kalu stakat negeri besar tempurung x yah ckp besar la..bukan main lg nk ratah daging kijang mu kena ingat kijang hok lawe mu ni kijang emas klau stakat singa tua nok mampus pergi baham rusa la (n9)...set n9 mu tggu tentera merah amuk dibukit jalil aku raso lintang pukang puok mu...ok set kito idup klate

  • wok yoh - 8 years ago

    nk tau wei,hr tu sdp kata penyokg klte mcm setan.x sampai smggu,negeri dia kena denda doh.nk tau sbb gapo?2x5 dgn setaan la.baling botol.ke doh kena bate tengkok sendiri.klu kitapun serupa,mcm setan,jgn dok kata ko ore.

  • pantang d ungkit - 8 years ago

    ganu,klu puak mu nk kuat musim dpn,ambk la blk norfaran.tp klu setakat mampu byr seribu sbln,norfarhan pun tunggeng jubo.puak mu main sendiri la.guana raso hairuddn sumbat gol td?kecek gok bsr lg.mnt ko 9 bolos doh,klu x pandai,x pandai situ la.ni ore ambik ore negeri dia,bising.kata hrp ko ore luar la.baso are x tau perkmbgan luar.mcm cicak bwk purung.tgk MU dgn real madrid,ado ko pemain semua ore negara dia.kaba la skt,ni lalok 24 jam.

  • kije red - 8 years ago

    rileks the reds,mmg puak tahi cicak x reti baso.nk main ore royak,bila & mana.puak dia dgn sgor 2x5.kecek bsr,main x pandai.pah nyabek klate ambk ore negeri dia,gaji byr kecik,sapo nk main,ingat ore main sajo,x se mkn.tadok pitih,jgn kecek bsr.sgor kecek bsrpun dia ada pitih.nk jual tahi cicak x laku 1 sen.

  • kije - 8 years ago

    tahniah tan sri anuar musa,dia telah mengembalikan kegemilangan bola sepak klate.demi bola sepak sepak klate,akhirnya tan sri anuar musa bersatu dgn tok guru.lupakan dlu fahaman politik,yg pntg piala malaysia blh d bawa blk ke klte.gomo klate gomo.

  • kije - 8 years ago

    kemah boh,kita blh msk final doh.kawe debar tgk.kawe tabek spring la ko halim,dia tenang jah wlupun kena serang.tahniah norfarhan,impian dia nk msk final moga2 tercapai.

  • KelantanFC - 8 years ago

    bertenang ore kito belako.. jange ggobar.. insyaAllah malam ni kita saksikan.. sama ada mene atau kalah male ni, bukit jalil kita sapa.......

  • Kijan Merah - 8 years ago

    hafiz n9

    klate bkn mmpi,
    tp impian nk juara thn ni..
    sek dmo nk kcek kno ingt r prkra lpas2,
    1/2 akhr piala fa n9 kloh ko klate,
    dh r maen tmpt sndri..
    tp xsdr dri lg,
    nk kcek bsr jgk..

  • the reds - 8 years ago

    "Ganu"..mu jange dok meto...mu cabar set klate nok baloh dih...sedak kato kalu x leh settle dale ni nok settle luar pn x apo...baso nate apo nk tunjuk gedebe ngan set klate...puok mu x pade nok baloh ngan set klate nyayo jadi abu puok mu...kalu mu nk sgt settle luar kito jupo dibukit jalil itu pn kalu pasukan mu buleh masuk final....baso x sedar diri patut la stadium mu hok baru x de brapo ari runtuh doh sbb puok2 mu ni x layak main di stadium dan pade molek hanyo layak main di stadium hok supo sawah padi jah..pade doh dgn muka mu baso ganu nok keno timbok ko set klate ni...kalu klate dgn tgganu final mu tgk la puok2 mu di bukit jalil kalu x jadi lompat tikam puok mu jadi tepung boko la nyo timbok ko set klate pah ko pegawai fam hok asal tgganu pun kawe enjar....bravo klate

  • tok'da yiee - 8 years ago

    kena pulak perlis malam ni GOMO WEEEEE KELATAN GOMO kita wak kelik piala gat sekali lamo doh x leh

  • hafiz n9 - 8 years ago

    NEGERI SEMBILAN JUARA PIALA MALAYSIA 2009

  • HAFIZ.N9 - 8 years ago

    bagi pasukan trganu dan kelatam jangan la brmimpi di siang hari, N9 dan Perlis akan ke Final...JUARA PIALA MALAYSIA MESTI LA N9.... skarang TRGANU DAN KELANTAM mmg cakap Bosar je tapi habuk pun x de......... DEMO JANGEN KOYA JOOOOOOO... KORANG KEMPUNAN LA PIALA TAHUN NI ARI TU PUN KALAH DENGAN SELANGOR... SEPAK PENALTI PUN X MASUK NI PULAK NAK LAWAN N9 KAT FINAL JANGAN MIMPI OK.... AKU HARAP KIJANG KENE RATAH 5-0 DENGAN SINGA.... UNTUK PENYU PLAK JANGAN LEMES DI TEMPAT SENDIRI....

  • pengokong kuat teganu - 8 years ago

    aku tak berape harap ko pemain2 teganu kita...rasa2 kalah 1 - 0 ,Sbb main supe kucing Di paroi baru nih

  • kelaterean - 8 years ago

    Mintak tulo la...kepada penyokong2 kelate kalu hok ada kelapangan atau pitih lebeh skit...mari la...kita pakat g ramai di stadium kangar...beri sokongan habis habisan.........."AYUH KITA GEGARKAN STADIUM KANGAR DENGAN OMBAK MERAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...Kita jumpa di kangar dan meraikan kemenangan kita..Gol More Kelate Gol More

  • anor - 8 years ago

    guano sek ganu, mace aye buruk jubo jh.. x ketok doh ko...
    baghu mu tau langit tu tinggi rendoh..
    nk mimpi gi final, tp 1/2 final pun doh patoh kaki..
    lain kali xsoh dok bua besa sgt la nyokong ganu wei..
    mu pnda oyak pmain klate tu byk main lua, mace la puok mu tu semua pmain ngeri sndiri, jenis x sedr diri sek ganu ni..
    klu kaloh tu trimo la kenyataan mu akn kaloh sapa bilo2..
    klu nok meng pun arp pade jah tempat sek2 mu baghu lepah berkube..
    sain ngo kuba bala..

  • org ngombau!!!!!! - 8 years ago

    keputusan separuh akhir kedua..........(ramalan den)

    perlis(2) lwn kelntan(1)
    ngganu(0) lwn n9(2)

  • epy - 8 years ago

    natam sep2 ganu deki ngn klntn natam ape....sep2 mum mng nsib je tuu,slgor kaloh sebab padang sep2 mum supo tmpt sep2 babi kumpul....haha

  • jirang power....... - 8 years ago

    go n9...........
    kito leyh smpai ko final.......
    kito kokal kn rkod tmpo klh kito.....
    100%........smpai final....
    hoben jang hoben.....

  • sek kito - 8 years ago

    gomo klate gomo,
    peteh ganu peteh,
    hobin jang hobin,
    singa utara....
    hdup bola sepak m'sia.....
    final klate vs n9.

  • wan ganu - 8 years ago

    baloh la kalo nk baloh..
    tp jangan nk mencarut
    jgn nk kutuk negeri,berndera ke..
    ape ke bnde ke..
    yg penting sokong team kita
    aku respek sek2 mu..
    ade lagi hok syng bola sepak msia...
    bereh boh
    baloh2 gok
    smbhyang jgn lupe

  • gurl kelate - 8 years ago

    jgn duk baloh2 wei lako...separuh akhir x abih lg nih..
    tp hok g final nanti kelate vs negeri 9...
    kelate jd juara musim nih...

  • niktipahkb - 8 years ago

    Koya nok mapuh sek2 ganu nih....
    xtau la bakpoh gitemo lalu..
    jange la kecek agah sangat...
    kecek berlapik skit...

  • hobin jang hobin - 8 years ago

    n9 juara

  • Pak ya - 8 years ago

    Tahniah buat kelantan dan n9 untuk perlawanan pertama...kelantan boleh la dianggap telah selangkah ke bukit jalil.. kemenangan 2-0 agak memadai untuk dibawa ke kangar namun ketiadaan indra putra pada perlawanan akan datang agak goyah bagi pasukan kelantan kerana beliau adalah playmaker terbaik bagi pasukan kelantan ketika ini.kehilangan beliau ditambah pula dengan kehadiran semula mieldfielder skuad bawah 23 azi shahril azmi yang digantung mampu untuk mengubah situasi bagi pasukan perlis untuk merampas tempat ke final kali ini..bagi n9 pula kedudukan agak terbuka untuk terengganu merampas tempat ke final..bermain di tempat sendiri pasti menjadi senjata yang ampuh skuad penyu..kehadiran penyokong seperti ketika menumbangkan selangor pasti berulang dan dinantikan...difahamkan terengganu akan bermain tanpa 3 watak penting iaitu manaf mamat,hariri dan tonggak pertahanan mereka marzuki yusof..ia pasti merencatkan perancangan ken worden terutama di bahagian pertahanan dimana marzuki bermain dengan cemerlang untuk menyekat jentera serangan n9 malam tadi dari meledak lebih dari satu gol..untuk perlawanan ini peraturan gol di tempat lawan amat penting bagi n9 untuk ke final..gol awal menjanjikan langkahan bergaya n9 dengan rekod konsisten menang bagi laluan ke final..pilihan piala malaysia tetap kelantan lawan n9..sekian.

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    'Ganu'
    xpo klu nyato mng prlis gk maen kngar sbtu ni,
    xlist maen kb klate mng dh,
    klu kloh sbtu ni kwe snyp r hohoho.,
    too pn klu kloh r..

    sek mu klu nk mng ngn prlis baek maen jhat r,
    g bomor ko..
    dh lpar sngt nk g bkit jlil gk..
    sek kwe xpo g dh piala fa hr 2..

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    'ganu'
    klu mng sek mu sbtu ni thniah r.,
    tp mu kno hdapi skso klate plk r d bkit jlil.
    tp klu mng mu aku sero nsib jh,
    sbb n9 xleh maen pade UDOH spo stdium mu,
    bako2 mu jh blh maen stdium gtu.
    stadium spo tpat babi brembah.

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    'wirameroh'
    nte ganu mmg agah nk mpuh r,
    kcek lbh pdo org mne..
    dk oyk kloh maen kt gu lwe.,
    ho nk wk guano dh dio xleh maen pde mlek.,
    maen pde spo beruk d stdium dio blh r beruk 2..

  • darkh77 - 8 years ago

    lawang habis-habisang sgoti hari sbtu ni.jgn wi N9 masuk final.Kekgi bas N9 kene bakor plok.kalu Trg masuk,bese doh gomo sama nge klatang muge sek pata timur gedebe2laker

  • amzar geng b kelate - 8 years ago

    oloh kelate punyo mene punya aku kenang bela perlis kalah di kangar. kelate buleh masuk akhir de mene.bare feri punyah tak de jual

  • sek kalte kito - 8 years ago

    erm aku tahu doh klate juara nie pade mu ko slangor kecet agah koya . de kaloh x dok hok tu klate mene punyah

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    suke sngat mng perlis...muwahahha..bru tao first time klatan menang...wakakaka....cian macam darat ulu jah.....muwahahahahah....

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    bru 1-0 x sohor ....tngok jah la...

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    sahpirol_kelate_pula raja.. bru 1-0...tmpat lawn boh....biase ar 2....tngok kat ganu ar plop....

  • redwarrior - 8 years ago

    senyak doh tu sek ganu.. xleh kato apo doh,,, doh sek klate ni meme team soho...jadi gak gano beputih mato laa

  • wirameroh - 8 years ago

    ohh molek benar jupo tganu gak..kawe braso nok lepah maroh perabih ehh ..haha, tgganu main molek la nga ns kalu braso nok malu buleh sakit buleh d bukit jalil gak nga sek redworrior deh...hahahahahahahaha...ganu cekpik!

  • wirameroh - 8 years ago

    nate ganu agah kecek...pah guano kiro sek klate mene 2-0 male nie...
    hoh sebena nyo ore klate duk tggu benar buleh lawe ganu semula, pasa xpuah ati g stadium ganu buruk aritu kelate kaloh 2-0...nati la kalu jupo bukit jalil kito bakar abih sek ganu bia mapuh kerah..aii bekecek sedak xkenal bako ore kelate guano!!! cis nate ganu bewok !!

  • wasepang kederang - 8 years ago

    aku raso n9 kaloh di ganu sebab x beso main atah padey supo clako.. so, klate akan jupo ganu d final...

  • Ato'G - 8 years ago

    hoorey....tahniah kepada semua pemain2 & pegawai2 dalam pasukan kelate. kekalkan kecemerlangan anda. harap2 final nanti kelate lwn terengganu. semoga berjaya...hidup pasukan bola kelate...
    "sumbat gol...sumbat gol... kito kelate bako orghe brani, bilo masok pade... kito gomo senghoti...kito gomo senghoti... ole.. ole.. ole.. ole..... sumbat gol...sumbat gol..."

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    'jirang power'
    ADENG STUJU..
    N9 ngn kijang merh finl..
    kto jpo bkit jlil too.,

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    nk oyk ko 'penyu_mauy'..
    ganu mmg star pn,
    mmg star r taro 2 blh mng pnlti.
    spo kelate xgnah mng awl2 xpyh maen pnlti.
    mr r bkit jlil v skongan ko klate dh npok nk g sngat gk,
    nk g skong sek ganu mgo xlyk,
    jangka hyat penyu pndek etk..
    tp xpo r,
    dmo g pka jesi tahi cicok,
    bia spo ngn pngadil..
    song dh ngn perls,
    smo2 xleh g final..
    mlu beruk sek mu ni..

  • jirang power - 8 years ago

    n9 monang..........
    pdn mko ngganu.......
    ckp lobih jooo........
    ko igt ko leyh monang ko.......
    n9 msuk final.......

  • kije - 8 years ago

    bkn nk baloh,standed lah tu.aku setuju pasukan pantai timur msk final.klate mng doh,ganu kalah.nk msk final,ganu kena main molek la kat tmpt sendiri.jgn kecek jah bsr,tkt jd mcm sgor jah.buat malu ore pantai timur.

  • putri ais - 8 years ago

    haiiii....dok guana nak baloh jerr komen2 kat sini...huhu..sape setuju pasukan pantai timur leh masuk final...kite tgk keputusan sabtu ni..

  • sahpirol_kelate_pula raja.. - 8 years ago

    guano snyp cik ganung kite tu..
    ejh balah r..
    xsdk r kite sorangggg.
    xke kno 1-0 ko n9 perik dh..
    hahahahahahahahahahahaha..
    malu kok re,
    bual sdk..
    jd po kwe,
    bene dlu bru bual..
    esk mr pula rjo,
    bwk aye golek,
    kwe aja maen bola.
    xpnda xpo kite blh ajr..

  • sahpirol_kelate - 8 years ago

    ganu ngn perlis dk die sdh,
    beci aku dk bual sjo..
    N9,
    kto jpo bkit jlil.

  • klate kito - 8 years ago

    haahahahahaah... guano perlis!!! tarik diri jah...pah tue ganu gane.. kaloh doh mung...hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • klte kito - 8 years ago

    klate mnang mlm nie..Insyaallah d perlis pun benang nanti..sek2 kito pakat2 doa la..bia klate blh wak balik piala malaysia di KB!!
    AMIN..

  • klate kito - 8 years ago

    padan muko selangor..kecek besar.. amri yahya poyo je.. padan muko kaloh........hahaha

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    klu x puas atiw napew2 ckp jah..kte ley settle cnie...klu x ley cnie kat luar x pew......

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    da2...aku da x nak cri pasal lg....kirenye tngok jah spe yg jadi juara....

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    cheh aku bru ckp cam2 da marah....btol apew aku ckp ...bola bkn vote tinggi dapat piala.....klu nak bg comment pown bg la bek2....nih klu x kutuk negeri2 laen x sah...da nih puak2 ko men kutuk2 sek2 ganu bendera nih apehal

    set ganu kecek srupa jubo.patukpun bendera mcm tahi cicak.◄---[ natang apew nih men kutuk2org ganu...].....

  • jirang power - 8 years ago

    hoben jang hoben!!!!!!!!!!!!!
    n9(4) vs ngannu(0)

  • tak sebelah mana2 - 8 years ago

    satu lagi aku nak cakap.. kat sini just tanya pendapat je.. yang kau dok cakap macam af la apa la.. kau faham tak..kau tengok soklan kat atas tu faham betui betui.. just survey tanya pendapat sape layak masuk final.. bukan bermakna pasukan yang dapat vote tinggi mrk lebih hebat.. just tanya pendapat.. kalu ko taknak bagi pendapat ko tak payah bagi undi la.. ko faham tak ni.. kalo tak faham tak sah mari wat kacau sini la..

  • tak sebelah mana2 - 8 years ago

    wei.. weii... dah la tu.. malu aku kalau gini fan bola malaysia.. kenapa gak lepas cakap mencarut macam tu sekali.. ingat kabar la weiii..

    kita ni bukannye pemain.. kita penyokong, penonton.. peminat setia pasukan kite,,kenapa kita nak jadi lebih sudu dari kuahnye.. hok main tu kita serah kat player laaa weiii.. malam ni kita tengok sape lebih kuat.. kalu kuar ngata sini tak jadi bbarang..

    aku malu la weiii dengan kata-kata hodoh macam ni.. aku tak nak sokong mana-mana ni, aku just nak tengok game yg cantik malam ni pasal ni dah semi final.. dari 4 pasukan terbaik pada waktu ni.. okey.. kalu nak marah aku silakan la tapi jangan kata hodoh..

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    kubang kubau molek dari tmpai najis babi....doh la padang skali masuk jd negro...molek2 puteh balik kerok.....1 lg aku x pnoh dengor org nacap masuk pital????macam pnoh buat jah...wakkakak.....sek klatan ar 2...muwahahhahahaha....

  • jahatnyo kato-kato set ganu. - 8 years ago

    yap tu pote set ganu sedap sngt sembang.tok rok cetong. kato pemain dio kalu main d kelate lps main kena masuk pital.padahol set dio kuat nacap.tu kena masuk pita kesnyo xdok stamina.main telur lebiiiiiiih.bkn main bola..............jawab 2 aku nok bls.hidup kelate.

  • kelate jawab soalan ganu - 8 years ago

    kelate jah naik player set luar. sek mu po tahi ganu.koya blh menang.ari tu pun menang nasib jah dgn slngr.second half hancur lebur.aku rasa kalu main gitu lg klah ganu.akau harap......ko guano.ore ganu.

  • anti ganu , - 8 years ago

    koya sgt ganu.kato pdng kito hodoh padang dio tempat kubang kubau. malu jah tunjuk live main d ganu. doh la pkl pengadil......koya koya ganu.aku harap n9 blh menag nga ganu 5-0.ha8

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    aku tau dark....tpi spe ley thn klu men kutuk2 negeri...x kan nok diam jah...

  • darkh77 - 8 years ago

    aiseh,lawang dok lagi balloh doh...biAr gok blawang dlu tau piyer kuat pieyer lemoh..bekki dlu mainang team bru bleh kata ke negeri2mana hok tanding Piala Malaysia.Set2hok kuat xmesti kuat masa masuk semi ning.

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    muwahahahah...padang kelantan org kabo klu org putih mari maen c2 balik jadi negro....klu maen Jerelus Apuh pale.......doh la najis babi banyok + plok tmpat org wat maksiat.....paku2 bnyok c2 nok wat jerat kew pasukan laen..klu paku bru beli x pew gok...nih paku hok karat hijau....paku besor-besor gajoh....kecik skit gajoh daripada paku.....palang gol sek dye kecik 3 kali ganda daripada palang gol hok laen...same besar dngan palang gol org men futsal...hok negeri laen bapok bleh masuk gajoh 100 ekor...jahhat sek klate nih....maen nipu sokmo...sbb 2 x rajin kaloh...maen letok paku kat padang......pemain negeri laen klu blek dari klate smua g spital dlu....buang karat...nate jahat erk....Bengong sek klate......

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    koya ngat anti ganu ,n9,pperlis....bajet sek diye pandai maen..stakat ambik pain dri negeri laen baek x yoh...

  • bunohannnnnnnnnnnnnnnnnn fc kelate - 8 years ago

    jawatan kosong sapo nok lwn kelantan d final adakah n9 @ganu berat nanang. kalu main d ganu main atas pdng berat nanang nga tok rok cetong.padang dio tempat babi kumbang.

  • anti ganu ,n9,pperlis - 8 years ago

    koya la set 2 n9,ganu nga perlis.main tok lah mano.....kecek jah lebih.kita jgn jadi lebih sudu dr kuah.mu pahammmmmmmmmmm dok .goggggooooooooooooooooooo kelate .thn ni piala malaysia wat blk d kelate berkat doa tok guru nga rakyat negeri serambi mekah. amin...........

  • wira merah - 8 years ago

    koya zidang n9. ingat etek set mu guna player luar.ambik set ganu x cukup player doh ko n9.bangang n92.

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    pga...tau pown....da spe start dlu men kutuk2 org ganu....time org kutuk sek dye maroh....CHAIT......

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    prangai cam iblis sbb sek2 mung mari ganu...hok iblis smua puok2 mung.......klu x dop sek klate mari ganu x dop praingan cam iblis..sedap sngat ckp org cam iblis....bajet sek2 dye perangai cam malaikat smua....o0o(*.~)o0o ,,,sedap sngat kutuk2 bndera org ....cheh macm la bendera dye lwo ngat...Bajet....

  • pga - 8 years ago

    kita set pantai timur jgn blh la.malu ko ore.kawe tabik spring la ko ganu sbb mng ngan sgor,puak kecek agah tu.kewe hrp klate vs ganu la msk final.

  • red - 8 years ago

    puak demo pun srupa,perangai mcm iblis.tadok aroh bapak dia pegang fam jah.buat gapo pun bleh.doh la pdg buat tambat lembu,

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    bendera macam taik cicak x pew wei..jangan perangai cam setan...kaloh sikit wat rusuhan..kelantan darul naim kew 2..muwahahah....x yah ltak darul naim la....

  • pga - 8 years ago

    set ganu kecek srupa jubo.patukpun bendera mcm tahi cicak.

  • red - 8 years ago

    guana ganu kita mtk sgt nk jumpa perlis d final.tkt ko klu jumpa klate?sdr skt sapa jumpa mu d separuh,hairuddin wei..aku mtk dia sumbak gol,pade muka puak mu..

  • kije - 8 years ago

    jgn koya sgt perlis,kita tgk sapa kuat.indra vs niza..

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    KEMUNGKINAN

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA SEPARUH AKHIR PERTAMA 2009

    ☼ Perlis[3] vs Kelantan[0]
    ☼Terengganu [2] vs Negeri Sembilan[2]

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA SEPARUH AKHIR KEDUA 2009

    ☼ Perlis[1] vs Kelantan[2]
    ☼Terengganu [1] vs Negeri Sembilan[0]

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA AKHIR 2009

    ☼ Perlis[2] vs Terengganu[3]

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    Ingat skit Norfarhan 2 bekas pemain terengganu....Bkn Kelantan....klu x dop Norfarhan aku rse kelantan mng ngan KL plus tipis jah.....

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    Acer kabo kew aku banyok manew ngat pemain Kelantan yg asl dari kelantan???Tau ambik pemain dri negeri laen jah...klu FAM x v pasukan ambik pemain dari negeri lain aku rse Klantan teruk lagi dripada ATM....Tangga Tercorok Liga...

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    Klatan????Sek barat x soh wat gaye ngat...Bajet lawan perlis macam lawan bdok Dorjoh 1 ar....klu taraf Klatan nih lawan ngan ATM aku rse blom tentu bley mang....campur Klatan kne letok parok....

  • singa utara - 8 years ago

    perlis menang di kangar tapi tak banyak

    kelate menang besar di kb

    juara 2009 ramal kelate

  • anor - 8 years ago

    gomo klate gomo..
    hidup pasuke kito..
    phtu geng2 ganu jange la dok kecek besa awl2..
    nok behe klate guano, ngo n9 pun blm tntu meng..
    lainla klate, juaro thun ni..
    phtu n9 pun jange dok blagok ngo klate..
    x ingt ko, kaloh 1/2 final pialo FA ngn klate..
    memang geng2 n9 ni jenis pelupo kot..
    doh hilg ingtn...

    1/2 FINAL PIALO M'SIA
    PUSINGE 1
    KLATE 10 - PERLIS -0000.00
    GANU 0 - N9 1/4

    PUSINGE 2
    KLATE 20 - PERLIS -00000000.0000 (aggregate klate meng 30 - 000000.0000)
    GANU 1/2 - N9 0 (aggregate ganu meng tipis 1/4 jah)

    FINAL
    KLATE 50 - GANU -000000000000.00000000000
    (hahaha, pade muko ganu kaloh besa.. lain kali xsoh dok bua besa nk lawe ngn klate)

  • Set2BeratNanang - 8 years ago

    Ego slgor mappuh doh mallang.pahni ajor N9 plok..last kali kite bahang klatang plok pasal duk sohor ting yer kuat kali dlm Piala Malaysia taun ning.ser ser ah kite wak..Ganer ganer pun doa Trg maing mollek lwn N9 kekgi.

  • zidang - 8 years ago

    kelantang ngang ganu ingak kerr,, awok kena ganyang ngan N9 kat KB ngan KT,,,,,,,,,, tengok sikit N9,, menang 8 game stright,, score 20 kena 1,,,

  • ganu_king - 8 years ago

    ganu mmg juara..selangor base set2 keling rama kaloh mlm.guane,,dlm srt khbor ckp besor sgt.tgk set ganu rilek jer ckp x hagas main ttp sedap..set kltn pom ckp besor gop..mg tgk r mapuh kerah kene katok d perlis..ganu vs perlis final...yeahhhhhhhh

  • penyu_mauy - 8 years ago

    ganu mmg star ah mlm..byg r slngor pskan kuat pom reboh mepeh d kuala tganu..tahun ni pakat g stdium b.jalil r blaker..tagnu vs perlis final..klate x sdap mane main cume nasib lwn dgn set2 kelab jer..ni lwn perlis napok doh kaloh..doh la 30 thun lbh x rjin g final.siang ke mg.hahaha..ganu sedap..ganu nelang lening..ganu juare tahun ning............perghhhhh dop ganu!!!

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    N9 BAJETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    Menang baru 2-3 kali wat gaye dos...x igt kew N9 kne Belasoh Derk Terengganu...N9 Bajet kuat...X dsoh mipi Disiang Hari...Klu menang pown Menang Dalam MIMPI jah.........Pikir-Pikrtkan lah, imbas Kembali....

  • klte - 8 years ago

    ganu x pyh bragan nk main bkt jalil.n9 pasti menang.hairuddin pasti menjadi pemusnah impian ganu.

  • sang kijang - 8 years ago

    lpsni gilire perlis plk kena sodok kijang.puak kecek besar sdh aut,kena make penyu.padan muka,kecek bsr sgt.ingt kuat sgt,nk menang msm dpn ambk bultter jd coch.final thn ni kelate vs n9.gomo kelate gomo.padan muka deven,musim dpn pasti kena pecat.

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    KEMUNGKINAN

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA SEPARUH AKHIR PERTAMA 2009

    ☼ Perlis[3] vs Kelantan[0]
    ☼Terengganu [2] vs Negeri Sembilan[2]

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA SEPARUH AKHIR KEDUA 2009

    ☼ Perlis[1] vs Kelantan[2]
    ☼Terengganu [1] vs Negeri Sembilan[0]

    KEPUTUSAN PIALA MALAYSIA AKHIR 2009

    ☼ Perlis[2] vs Terengganu[3]

  • Pak ya - 8 years ago

    Final kali ni dijangka kelantan dan n9. kelantan mempunyai reputasi penyokong yang fanatik dan hebat dengan sorakan gomo klate gomo pasti membuatkan satu kelainan pada penyokong sang kijang...tanpa penyokong kelantan liga malaysia agak suram..selain itu gandingan indra putra dan nor farhan disamping che hishamudin akan mengkucar kacirkan lawan kelantan....namun terdapat sedikit kelemahan di bahagian pertahanan mereka...tetapi pengalaman b. sathianathan mampu untuk membawa piala malaysia pulang ke kota bharu setelah kali terakhir ke final 39 tahun lalu ...bagi n9 pula kekuatannya ini lebih tertumpu kepada sayap kiri dan kanan yang pantas iaitu shahrurain dan s. kunalan gandingan mereka juga jelas terbukti ketika menundukkan terengganu di KT...namun selepas kehadiran hairudin omar nama zaquan adha kembali memuncak untuk gandingan yang berbahaya di bahagian serangan n9...pasukan yang juga kukuh di bahagian pertahanan dengan gandingan zafuan dan kapten shukor adan menjadikan negeri sembilan pilihan kali ini untuk ke final dengan kekuatan menyeluruh di semua posisi.pilihan final piala malaysia kelantan lawan n9. sekian

  • ♂♀-Ganu-♀♂ - 8 years ago

    ♀ Bajet Org vote Kelantan Tinggi Bley Julang ar Piala Malaysia.....Dok Soh Beng Nok Mimpi ar..Org nok menang Lawan Bola la wei...Bkn Maen Vote2 macam Af...Bajet ♀

  • kelate maju - 8 years ago

    kelate akan menang besar lwn perlis di kb... dtgla ramai2 mai sokong biar perlis gerun dgn kelate,,,pastikan piala malaysia hak milik kelate,,, gomo kelate gomo perlis, biar kalah.. hidup bolasepak kelate..

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment