This user has not filled out their profile yet.

Polldaddy
Check out Polldaddy, the most easy-to-use survey software around. Start creating beautiful online surveys today.

Create an Online Survey

Keputusan Final Piala Malaysia 2009? (Poll Closed)

  • N Sembilan Menang
    32%
    217 votes

     
  • Kelantan Menang
    63%
    424 votes

     
  • Kelantan Menang Penalti
    3%
    20 votes

     
  • N Sembilan Menang Penalti
    1%
    10 votes

     

Posted 8 years.

17 Comments

  • az - 8 years ago

    bad

  • az - 8 years ago

    good

  • isskandar - 8 years ago

    penyokong kelantan memalukan ...
    xde adab langsung ..
    rosakkan stadium ...
    mengganggu perlawanan ..
    final plak tue ..
    ini ke penyokong yang bertamadun ?
    ini ke anak anak murid tuan guru ?

    takut org nak bwk isteri dan anak2 dtg stadium tgk bola kalau mcm nie la prangai peminat bolasepak kelantan ..

    tengok kat tv pun da rase malu ..

    ish ish ish ...

  • aredeep - 8 years ago

    Alhamdulillah...Allah maha adil...
    Ternyata N9 berada dalam landasan yang biso bonar...
    Marilah kiter tengok 1st page paper esok yang penuh dengan cerita bola di samping kekecohan yang dibawa-bawa rakyat yang tak memahami erti semangat kesukanan!
    so sekarang tumpuan akan beralih kepada EPL...yang mana Red Devil pula akan tumpas mengikut rentak Red Warior....Go Go Go Arsenal n Chelsea!!!

  • nurul aina - 8 years ago

    kelantan kalah.kelantan buat malu.......................................

  • applecute - 8 years ago

    nape klate xmnyengat malm ni?hmm..cedey..ramai yg brharap..

  • ammar kedah - 8 years ago

    kelanta dh kena waktu pown dh nk abis smua yg skg kelantan jgn menyesal da pluang g thn dpn........n93 kelantan1

  • ammar - 8 years ago

    kelate bungkus dh kna 3-0 krg wa rse 31 n9 menang go n9 go....!!!!!!

  • aredeep - 8 years ago

    kuat hati ini berkata kemenangan berpihak pada N9. Jaringan Hairuddin pada penghujung separuh masa pertama memberi semangat untuk N9 terus menjaringkan gol. Indera seperti hilang sentuhan tat kala N9 terus mengasak gawang gol Kelantan. Keputusan penuh N9 3-0 Kelantan. Wallah hulam...

  • sek_pasir_mas - 8 years ago

    kelate mene tipih 2-1 @3-1
    gomo klate go-more..
    wat sedak sek klate kito male esk..
    pah kito pakat buleh cuti hari ahad nie..
    HIDUP KLATE. HIDUP THE RED WARRIOR YAHOOO..

  • anor - 8 years ago

    gomo klate gomo..
    maghi ghama2 kito pakat g stadium bukit jalil..
    klate psti meng..
    hidup tok guru, hidup anuar musa, hidup klate....

  • KelantanFC - 8 years ago

    insyaAllah.. ore hok kijo nge kerajae tu tak bimbe gapo doh sebab kerajae pimpine tok guru dah bagi cuti kepada semua kakitangan pada hari Ahan ni, 8 NOV.. steady kerajae TOK GURU.. steady juga pasuke kito..

    GOMO KELATE GOMO..

  • wira merah - 8 years ago

    kepada penyokong klate, kito pakat g krumung stadium bukit jalil
    nati final...
    GOMO KELATE GOMO!!!

  • jirang power...... - 8 years ago

    n9 boleh..........
    kito mng 2-1......
    hoben jang hoben........
    jmpo kek bkit jalil........

  • kije red - 8 years ago

    kecek n9 la mng.mugo ngri demo.kita tgk la 7hb ni.

  • N9 - 8 years ago

    kelantan kalah 2-0..

  • oley - 8 years ago

    kelantan pasti bleh.....

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment