Com veus la WEB de l'ajuntament?

6 Comments

  • Ester Barberà - 14 years ago

    Tal com es comença el primer comentari "la web és una gran ferramenta i crec que la del nostre poble està infrautilitzada i (en ocasions) mal gestionada"

    Primer de tot, comentar les fotografies que anuncien la pàgina ... de quatre, dues tenen relació amb el golf. Que per una banda està bé per publicitar la localitat a nivell turístic, però que amb una, crec seria suficient ... al meu parer. Aquest punt és el que primer em va cridar l'atenció quan vaig veure per primera vegada la web. Una possible solució, seria introduir un apartat amb fotografies del poble.
    D'altra banda, comentar el tema d'actualitzacions, ... està una mica "deixat". Si mirem l'apartat de festes, veurem el del 2006. No hi ha més fàcil solució que actualitzar-la.
    I com a últim cosa a anotar (per espai no perquè no tingui més coses a comentar), seria que trobo a faltar un apartat amb "ofertes de feina", que ja que no disposem d'ADL, tinc constància que si que remeten ofertes de ocupació, i crec que seria interessant les publicaran també a la web.

    Per la meva feina visualitzo les Web de diferents localitats (ajuntaments), i he de dir, que es podria millorar en més d'un aspecte. Però també dir, que no és de les pitjors

  • D. - 14 years ago

    Insuficient contingut, disseny pobre.... una web que resta mes que suma

  • Virginia Esteve - 14 years ago

    Creo q se podria sacar muchisomo mas partido, incluso turistico.

  • Cristian - 14 years ago

    Com Simon, jo pense què és una gran idea, però poc aprofitada. Caldria incloure un apartat participatiu, com un foro, per tal d'extraure idees per al propi ajuntament. Internet és una gran ferramenta d'interacció, i la podríem utilitzar per a aconseguir una democràcia molt més real. Ja hem inventat la ferramenta, ens fa falta canviar la visió.

  • Grisela - 14 years ago

    Jo no sé què em passe amb la web de l'ajuntament però no em permet fer "clic" a les notícies de la home page per ampliar informació. Us passe el mateix?

  • Simón - 14 years ago

    La web és una gran ferramenta i crec que la del nostre poble està infrautilitzada i mal gestionada. He entrat moltes vegades i sempre he vist manca de consulta popular. L'exemple més palpable el concert previ del PGOU, no he vist publicat el plà de participació pública.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment