In cati ani vedeti disparitia PC-urilor in favoarea tabletelor sau a unui device mobil?

4 Comments

  • Claudiu - 14 years ago

    Eu sunt de parere ca PC-urile vor exista mereu. Doar ca forma lor se va schimba in timp. Peste 10 ani nu o sa mai avem desktop-uri, iar peste 20 de ani nu o sa mai avem laptopuri. Vor urma calculatoare implantate sau alte chestii SF. Insa sunt de parere ca iti trebuie neaparat sa ai un PC acasa daca vrei sa ai un monitor mare (sau poate doua) legate la el: gen 2x 24 inchi (2 x 1920x1200)

  • Robert Zanescu - 14 years ago

    prin PC eu am inteles laptop sausi desktop (Windows sau Apple). Intre 5-10 ani nu vor mai fi relevante. Piata relevanta pentru acestea sunt knowledge worker-ii, iar pentru acestia mobilitatea inseamna totul. Tableta e viitorul.

  • Vlad - 14 years ago

    Daca prin termenul de "PC" ai vrut sa te referi la desktop-uri, atunci cred ca ar fi o idee buna sa editezi poll-ul si sa specifici acest lucru. Nu de alta, dar termenul de PC poate include desktop-uri, laptop-uri, netbook-uri, tablet-uri.
    http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_computer

  • sorin - 14 years ago

    PC-urile nu vor disparea 100%. In prezent un PC de 2000 lei este de 2 ori mai performant ca un laptop de 3000 lei. PC-urile au pierdut putin teren, dar inca se mentin foarte bine in piata!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment