This user has not filled out their profile yet.

Polldaddy
Check out Polldaddy, the most easy-to-use survey software around. Start creating beautiful online surveys today.

Create an Online Survey

Antara Diana Amir & Heliza Helmi, Saya Pilih

Posted 5 years.

5 Comments

  • bawang putih - 4 years ago

    Saya vote Diana Amir sebab natural beauty! cuba suruh heliza bukak contact lens? :p

  • cikcactus - 5 years ago

    sy vote diana
    sbb dia comel smulajdi dan cool je
    xpyh bwat2 muka comel
    hihi....peace ♥ ‿ ♥

  • sepatu buruk - 5 years ago

    diana nampak cool..sebab bju dia pon nmpak longgar..LIKE3!!

  • Maya - 5 years ago

    dia mana boleh sekat pihak media dan pihak penerbit, filem tu hak syarikat diana xde hak untuk stop kan benda2 mcm tu klu x dah lama dia stopkan.

  • hanna yeob - 5 years ago

    Saya tk pilih diana sebab walau dah pakai hijab tapi tak pernah menghalang pihak media dari menayangkan gambar2 seksi beliau seperti filem aku masih dara...

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment