Συμφωνείτε με την απομάκρυνση του Αργύρη Πεδουλάκη;

6 Comments

  • Ανήσυχος - 10 years ago

    Φέρτε τώρα τον Γιαννάκη να χτίσει ομάδα....

  • Alex - 10 years ago

    Ειλικρινά θεωρώ ότι η απόλυση του Πεδουλάκη είναι η μεγαλύτερη κουταμάρα που θα μπορούσε να κάνει ο Πρόεδρος. Μιλάμε για έναν προπονητή που είναι μπασκετικός όσο λίγοι, που κατάφερε να χτίσει έναν Παναθηναϊκό από την αρχή και να φέρει αποτελέσματα που ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός δεν θα περίμενε... Δείτε την ομάδα του Ομπράντοβιτς... Κοστίζει πολλαπλάσια από τον ΠΑΟ και δεν έχει ούτε αρχή, ούτε μέση, ούτε τέλος ! Και μιλάμε ότι αυτό γίνεται με προπονητή τον Ομπραντοβιτς.
    Δυστυχώς ο ΠΑΟ είχε ατυχίες με τραυματισμούς σημαντικούς, σε θέσεις που καίνε... Παρόλα αυτά ο Πεδουλάκης κατάφερνε να πάρει όλα τα παιχνίδια "τελικούς" !
    Για όνομα του Θεού, μακάρι να βγώ λάθος, αλλά ο Παναθηναϊκός θα βγεί πολλαπλά ζημιωμένος από αυτή τη κίνηση... Και η Ευρωπαϊκή πορεία μπαίνει σε περιπέτειες, αλλά και το Ελληνικό Πρωτάθλημα, αφού έφυγε ο Προπονητής που αποδεδειγμένα είχε δημιουργήσει κόμπλεξ στον Ολυμπιακό...
    Κρίμα, άδικο και ασεβές για έναν άνθρωπο που ανέλαβε στις πλάτες του το τεράστιο βάρος της ανασύνταξης της μεγάλης μας ομάδας με απόλυτη επιτυχία!

  • iorgos - 10 years ago

    Νομιζω οτι βασικα ειναι λαθος η στιγμη της απολυσης και οχι η απολυση.filip dikio εχεις για το οτι δεν επαιζε ΤΟ μπασκετ η ομαδα αλλα και επι Ζελικο καποιες χρονιες το ιδιο γινοταν γιατι καποιες χρονιες ειχαμε ομαδα να πετα και να μην προλαβαινεις να δεις την μπαλα και αλλες που εβλεπες την ομαδα να βασιζεται στην αμυνα καινα εινα slow motion το μπασκετ που βλεπαμε...η μηπως δεν ηταν καλος ο ολυμπιακος να τον βλεπεις οταν ειχε προνονητη τον λιθουανο και τον ισραηλινο αλλα αποτελεσματα δεν ειχε .

  • Egg13 - 10 years ago

    Συγνώμη παίδες καλή η άμυνα αλλά χάναμε τα πάντα από την επίθεση για μένα...
    Ούτε ένα καλό σύστημα και όλο κοιτάγαμε το Μίτσο ή τον Gist να κάνουν μόνοι τους παιχνίδι.
    Ο Wright που ήρθε να μου το θυμηθείτε ότι πάει γάντι στην Ομάδα μας.
    Ο Πεδουλάκης πήρε το καλοκαίρι 2 παιχταράδες ψημένους στην Α1 (Παππάς και Γιάνκοβιτς) και τους κατέντησε όπως το Χαραλαμπόπουλο.. Του 5λέπτου παίχτη. ΛΑΘΟΣ....
    Ευχαριστούμε για το double και το τίτλο φέτος αλλά μπάσκετ ουσίας και θεάματος δεν είδαμε.
    Μόνο για τη νίκη πήγαινε με κόστος το θέαμα...
    O Gist μόνος του είναι Show!!!!
    Πιστεύω πως ο Κατσικάρης μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω.

  • filippos - 10 years ago

    ρε παιδια οποιος ηθελε να μην βλεπει οτι η ομαδα δεν επαιζε μπασκετ 2 πραγματα πρεπει να του συμβαινουν
    ή ειναι τυφλος ή ασχετος.

  • lefteris - 10 years ago

    Πάμε καλά; Απέλυσε τον Πεδουλάκη;

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment