Thank you for voting Crowdsignal Logo
Option image

Primarul Radu Mazare a propus elevilor si studentilor sa le acorde 1 million de euro ca premii in diferite activitati si proiecte. Sunteti de acord? (Poll Closed)

  •  
     
  •  
     
Voturi totale: 125
12 Comments

  • dragusin razvan - 8 years ago

    CONSTANTA 30/10/2015
    Domnule candidat la funcţia de PRIMAR
    Suntem un grup de cetăţeni ai oraşului Constanţa care locuim în blocurile SNC şi CINEMASCOP situate pe bulevardul Ferdinand nr. 56 şi 58 şi suntem posesorii de autoturisme propietate personală.
    Problema noastră a apărut în momentul în care pe strada JUPITER Nr.1, (de fapt adresa exactă este B-dul.FERDINAND NR.???? pe locul unui fost PARC.şi loc de joacă pentru copii.. locaţie care nu avea adresă .),foto 1, s-a ridicat un bloc cu 6 nivele şi cu 5 locuri de parcare, (are avize pentru 3 trei locuri plătite, care trebuiesc parcate în lungul străzii, dar ce să facem asta este ŢARA….şi a amenajat, prin decuparea trotoarului ,domeniu public dealtfel, 5 cinci locuri de parcare …) ŞI LA MIŞTO, ÎN BĂTAIE DE JOC, FAŢĂ DE CEILALŢI CETĂŢENI, ŞI-A PUS CAMERE DE LUAT VEDERI ŞI SEMNE DE PARCARE INTERZISĂ şi PROPIETATE PRIVATĂ (că de eu pot…..voi…….puteţi….?????? )…
    POLIŢIA nu sa deranjat să vadă cum s-au gestionat aceste spaţii publice...poliţie, care dealtfel sare imediat cu CARACATIŢA ...dacă parchezi neregulamentar...pe spaţiu PUBLIC.
    Discriminare pe faţă…pentru uni se aplică o lege ,pentru alţii …..NU … a dat BUFU …..în mai puţin de 1 un an sa rezolvat …noi… MURITORII, de 20 de ANI …….AŞTEPTĂM NOMINALIZAREA DE CATRE PRIMARIE A LOCURILOR ,denumite, PARCARE de REŞEDINŢĂ .
    CÎND VOM AFLA …..PE MEDIA PUBLICĂ CARE SUNT CONDIŢIILE DE ACORDARE A AUTORIZAŢIILOR DE A CONSTRUI UN BLOC ÎNTR-UN PARC. Vezi imaginea (aici a fost un PARC şi loc de joacă pentru copii locatarilor).

    Pe cetăţenii riverani, i-a întrebat cineva de la PRIMĂRIE …ceva …poate vrem să avem aer curat …umbră …locuri de joacă pentru copiii….un petic de spaţiu verde ….a rămas un spaţiu în stanga clădirii, cît o… JARDINIERĂ CU DOI POMI ŞI O BANCĂ...RUŞINE PRIMĂRIEI LOCALE…RUŞINE.(din informaţiile transmise pe saitul primariei …se caută fonduri şi locaţii pentru amenajarea de spaţii verzi.
    Cu ce avize a tăiat din trotoarul public aprox. 1m să-i încapă bolizii, în parcare, pe şosea, a fost cineva de la primărie …să constate cum s-a executat înfiinţarea acestei parcării….ce măgări a făcut ….a montat alte pavele, a îngustat strada …a montat 5 însemne de parcare private în asfaltul strazii….a trasat liniile de delimitare a parcărilor după bunul plac la futui măsa .etc..etc .
    Conform legislatiei în această porţiune de stradă se pot parca autoturisme numai PARAREL CU BORDURA.
    Am transmis în format electronic o cerere de acelaşi fel doamnei Patruţoiu Maria Mihaela, şef - Serviciul Drumuri şi Iluminat Public –pentru amenajarea unei parcări de reşedinţă şi ne-a transmis un răspuns de mai mare rîsul.

    - Lăţimea strazii nu permite amenajarea de parcari în zona la care faceţi referire, astfel încat să nu fie afectat traficul rutier şi pietonal conform normelor în vigoare.vezi imaginea (cu tot trotoarul îngustat ,maşina de salubritate NU poate trece).
    Ne-a spus că pe bdul Ferdinand s-au amenajat locuri de parcare de reşedinţă…este adevărat …numai în dreptul blocului unde a locuit Maestrul Jean Constantin

    Lăţimea străzii NU PERMITE …pentru ceilalţi locatari …..dar pentru propietarul acelui BLOC DIN PARC A..PERMIS.
    Problema noastră este că ILEGALITĂŢILE NU sunt VĂZUTE de MILIŢIA locală, sau de cei abilitaţi .
    Ce s-ar fi întamplat dacă un simplu cetăţean ar fi îndrăznit să facă aşa ceva, Poliţia şi Primăria,l-ar fi amendat straşnic ,sau cine mai ştie ….putea fi arestat ?...obligat să refacă trotoarul şi pavajul..
    Lucrătorii de la ,Serviciul Drumuri şi Iluminat Public, au venit, au văzut ...şi au tulito ...de cinci luni, între timp s-au facut 9 luni , nu au mai spus nimic concret , ba să mai vedem ,să mai aşteptăm, ba vă mai sunăm noi ...pe scurt ...BĂTAIE DE JOC LA ADRESA CETĂŢEANULUI (care din TAXE şi IMPOZITE le plăteşte SALARIILE),mai nou au trimis pe NET o autorizatie de constructie, pe numele unui cetăţean

  • Gigi - 9 years ago

    Daca dați banii din buzunarul Dvs, nu am nimic împotriva, dar daca dați din banii publici atunci situația se complica. Oameni buni, el nu are cum sa modernizeze CET-ul, nu are nici un interes. Voi știți cat plătesc pe luna iarna tinerii in blocurile construite de Mazare pentru prima casa, pentru un apartament cu 2 camere? 800lei oameni buni si le-a facut centrală comuna pe palier pe gaz, ca sa nu poată s-o controleze ei personal pe fiecare apartament in parte.Oare ce interese se ascund si aici, oameni buni? Si voi vreți sa imbunatateasca CET-ul, pai de ce? Banii vin de la gaze nu de la CET...... Si cate si mai cate.... Cat de mare grija are Mazare de tineri ..... Asa încât sa-i mai intre si lui ceva in buzunar, nu, primare?

  • constantean - 9 years ago

    Constanta arata ca un oras scapat de sub control, ca un oras bombardat. Sunt cartiere fara iluminat stradal sau drumuri asfaltate. Intre case sau pe spatiile verzi rasar blocuri de beton urate, cainii vagabonzi umbla in haite in centrul istoric si in cartiere... pentru toate astea eu unul tin pumnii DNA si sper ca la urmatoarele alegeri sa fie in puscarie domnul primar

  • Dumitru - 9 years ago

    Imi pare bine ca doamna Georgiana...este la curent cu spitalul...ca apartine de Nicusor....dar nu toata lumea stie ca d-voastra. Ce credeti ca il da Capatina afara pe primar dac spune ca vrea primaria sa modernizeze nu stiu ce aripa a spitalului cu milionul???

  • Un nedumerit - 9 years ago

    De ce in Bucuresti.....locul de parcare.....e 60 lei...si in Cta 173 lei???
    De ce Gc in Bucuresti este 180 lei si in Cta 360 lei.....anul asta cica 310 lei .
    Oprescu a fost doctor.....lucreaza cu oamenii si pentru oameni, dar d-voastra dom primar??? Dati bani in stanga si in dreapta ....pe alegorice, pe subventii pentru UNII care taie frunza la caini, ziua dorm si noaptea la furat....si nu au venituri....las ca ne ajuta primarul....ca e de-al nostru....smecheras.... EU NU ZIC CA NU SUNT SI PERSOANE care ar trebui ajutate....dar dom primar...pe langa astea (20-25%) .....restul nu vor sa munceasca.
    Eu daca as fi primar.......as lua lista cu ajutoarele...sociale, subventii..... astazi Vasilescu, Popescu, Stefanescu....in parcul Tabacarie...SA FIE LUNA....CU RESPONSABIL DE SECTOR........Ionescu , Popa, Grigore...in parc la gara....AR ARATA ORASUL MULT MAI CURAT...........sa vedeti atunci cati or sa vrea sa renunte la ajutoare....ca a munci e rusinos....pentru unii....de ce sa nu stea ca le da Mazare!!!! Si pentru ei platesc ceilalti......cei care poate au un venit mai bun.....dar au si invatat...eu am facut facultate la 45 ani....pentru a avea un venit mai bun...pe care mi-l sunteste dom primar.... In rest sa vina vara, sa urci iar pe alegorice , in pielea diferitelor personaje. Dom PRIMAR.....promovare, promovare....dar si un primar trebuie sa aiba o anumita tinuta....nustiu daca ma intelegi. O zi buna!!

  • Cetatean - 9 years ago

    Domnule primar ati dat si dati in continuare ajutoare persoanelor nevoiase din Constanta .Ajunge .Stop. Banii dati de cetateni prin taxe,impozite amenzi etc. trebuie sa de intoarca la comunitate.Vreu sa nu mai fie gropi in carosabil,asfaltarea trotuarelor,modernizarea intersectiilor mari ale orasului,sensuri unice in zonele aglomerate,transport in comun civilizat,statii de autobuz moderne, cosuri de gunoi cel putin la trecerile de pietoni,iluminarea corespunzatoare a trecerilor de pietoni,modernizarea pietelor importante ale orasului.
    De olimpiade, concursuri si alte minuni sa se ocupe guvernul,ministerul educatiei, primaria sa se ocupa de administrarea municipiului.

  • Andrei - 9 years ago

    Domnule primar, cu acel milon de euro mai bine ati moderniza CET-ul care acum nu mai este in subordinea ELCEN, sa avem o gigacalorie decenta, sau ati face o investitie care sa creeze locuri de munca sau sa infrumusetati orasul ca arata ca o ruina, nu tu un spatiu verde amenajat, nu tu un parc in care sa iti faca placere sa te plimbi, pline de buruieni , nu tu o floare, bine ca ati avut bani sa va scalambaiti in Mamaia toata vara , nu uitati ca nu turistii va voteaza, si inca ceva, ati putea sa ne spuneti si noua constantenilor, cati bani sau intors la oras din cei incasati in Mamaia pe sezonul estival?

  • ANGELA - 9 years ago

    SCUZE
    EX: RADIOGRAFIE AMBI GENUNCHI 200 LEI
    TRANSPORT CONSTANTA 100 LEI
    MEDIC 100 LEI
    =====================================
    PENSIA BUNICII MELE 450 LEI
    DATI-MI D-VOASTRA UN RASPUNS CU CE ATRAIT RESTUL LUNII ACEASTA PERSOANA?
    VA MULTUMESC

  • ANGELA - 9 years ago

    D-LE PRIMAR
    STIATI CA FOARTE MULTI TINERI ISI DORESC COPII?
    STITI CARE ESTE PRIMA LOR PROBLEMA?
    NU AU BANI SA PLATEASCA O NASTERE,ASTA SE INTAMPLA IN ROMANIA,IN ORICE SPITAL
    SA SE FACA O SALA DE NASTERI TOTAL GRATUITA,CA ORICE TANAR CARE ASTEAPTA SA SE NASCA PROPRIUL FIU,SA SE BUCURE TOTAL.SA DISPARA GRIJA PLATILOR CARE TREBUIE FACUTA LA MEDICI SI ASISTENTE.
    SA SE INFIINTEZE O SALA UNDE SE FAC ANALIZE GRATUITE SAU CU REDUCERE,DEOARECE OAMENI NU ISI MAI PERMIT SA AIBA GRIJA DE PROPRIA SANATATE.NU NE PERMITEM,DOMNULE PRIMAR.
    VA MULTUMIM

  • georgiana - 9 years ago

    Mai bine va interesati inainte sa spuneti ceva. Spitalul este subordonat Consiliului Judetean...o institutie separata de primarie. Adresati va cui trebuie!

  • Ilie Ramona - 9 years ago

    Buna idee are domnul Mihai! Mai bine faceti ceva cu sectia de pediatrie a spitalului judetean, altfel nu vom avea pe cine premia.

  • Popescu Mihai - 9 years ago

    Domnule primar mai bine acesti bani ii investiti in spitalul judetean .

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment

Create your own.

Opinions! We all have them. Find out what people really think with polls and surveys from Crowdsignal.