Mikä uskontokunta ärsyttää Sinua eniten?

24 Comments

  • Tuomiopäivä - 7 years ago

    Te MV-lehden aivottomat vasemmistoanarkistit olette kaikista pahimpia!

  • kaikki mukaan - 7 years ago

    Miksi VAPAA-AJATTELIJAT on jätetty pois listalta? Mielestäni tälläinen varsin suvaitsematon fundamentalistijoukko pitäisi tarjota yhtenä vaihtoehtona!

  • pete - 7 years ago

    koko uskonto paska joihin se uppoo.

  • Terve - 7 years ago

    Onko kysely luotettava?

    Olis kiva jos vois vastata vaan yhden kerran, muuten koko juttu vääristyy.

  • harri julin - 7 years ago

    Keitä on kristutyt? Paha nakki, että ne on jätetty tosta listasta pois, ihan kun ne olis OK? 90% Autistisia ja 10% erittäin kamalia. Listan laatija diggailee ev.lut. raamattu/uusi testamentti satuja? Nämä Zipilän edustamat vanhoillislesdadiolaiset ovat kaikkein kammottavimmista päästä, menee Islamin ohi. Ei tartte heittää pommeja, kun voi nöyryyttää heikompia taloudellisesti, niinku huvittaa ja Jumala armahtaa.
    Ukko-YJ

  • Leka - 7 years ago

    Tomi: haista sinä uhkapeliapina pitkä paska, yhteiskunnanmädättäjä ja varsinainen kaksinaismoralisti, käry käy vielä

  • jeesus - 7 years ago

    Missä on kristutyt? Ne vituttaa eniten.

  • CarlD - 7 years ago

    ...Suvakkius on ääriuskonnoista ja ideologeista ärsyttävin sekä tuhoisin, niin kuin kommenttiosiostakin huomaa muutaman viherkommaripössyttelijän vajaita aivopieruja, julistessaan jopa 'Iljalaisuuttakin' erilliseksi uskontokunnaksi. Äly älä jätä!

  • Talmud - 7 years ago

    https://www.youtube.com/watch?v=ZHf2_XsIJ0g

    Kuka avasi USA:n rajat massamaahanmuutolle ja miksi

    https://www.youtube.com/watch?v=Kl_VUlew_g0

    Hitler Explains The International Jewish Problem

    http://documentaryheaven.com/video-new-york-times/

    The Video The New York Times Didn’t Want You To See kuvaa israelista!!

    Onhan nämä juutalaiset hienoa porukkaa! Älkää haukkuko aatua kun ette ymmärrä vittuakaan miksi se toimi niinkuin toimi!! Nyt näette millaisessa kaaoksessa mailma on kun jutkut saavat lain ulottomattomissa ryöstää kaikkia kansoja velkaperusteisella rahajärjestelmällä!!

  • Illuminati - 7 years ago

    Outoa miten buddhalaisuus on saanut yli sata ääntä.

  • JAM - 7 years ago

    MV keskustelupalstan "uskovaiset" ovat typerimpiä. Lähettävät vielä rahaa julkaisijalle. Kyseessä on suuri huijaus - niin kauan kuin kirjoitetaan tällaista hölynpölyä, niin nuo hullut lähettävät rahaa Espanjaan paenneelle "päätoimittajalle". Ja julkaisijaa pidetään jumalana, jonka jokainen sana on totta. Syrjäytyneitä luusereita.

  • Kansalainen - 7 years ago

    Suomessa vielä pahempi uskonlahko kuin feminismi on MV-lehden lukijat.

  • Bobba - 8 years ago

    Eniten ärsyttää mitävittualaisuus

  • tomi - 8 years ago

    Kukaan täällä ei tunne ensimmäistäkään juutalaista, saati jehovaa, mutta silti itkee kuinka ne on pahoja :D Te apinat ootte naurettavinta foliohattuporukkaa mitä maa päällään kantaa! :D
    Allahu akbaaaaaaaaaar!!!

  • Ukko - 8 years ago

    Uskonto on dogmi jonka väitteitä ei ole pystynyt eikä pysty yksikään ihminen todistaa, usko on se mitä jokainen omassa päässä totee oikeaksi käyttäytymällä sen mukaan.
    Nykyajan ärsyttävin uskonto on kantakansan johtaminen olemattomuuden, tuhoon valtakunnan omaksi. Toimeenpanoorganisaatio on tsinovnikkiyhdyskunta eli elin joka instituution puolesta valvoo että Sinulla on hyvä ja turvallinen elämä. Laki on se kun minulla ja maalla on ok, sen jälkeen naapurimiehellä, sen jälkeen muut painukoot reikään. Nyt laki on että muilla pitää olla ok, naapuri kusettaa ja omat painukoot ittuun missä sun suussa kiveen hakattu pakollinen huuto lisää demokratiaa.

    Olisiko ok aika nostaa kysymys kärkeen mikä on tsinovnikkiyhdyskunnan uskonnon nimitys tulospohjaisesti on arvoitus kunnes Sinä sen päätät. Vaihtoehto on että sun aika sanaan on jo mennyt toistaiseksi. En kiitä sua lukemisen vaivasta koska sust lähtee irtii vain väärryttää, otat muut hoitaakseen, omia potkit ilkinauramalla. Ylhällämainitusta syystä, läpi kaikkien aikojen, olet kirottu.

  • Mike - 8 years ago

    buddhalaisuus, varmaan aidoin uskonto maailmassa.

  • Jocke - 8 years ago

    Kysely on muutoin OK mutta islam ei ole uskonto, islam on poliittinen ideologia täysin verrattavissa esim. natsismiin tai kommunismiin.

  • uskova - 8 years ago

    Luterilaisuus mädättäjineen eivät ole gallupissa mukana?

  • Jartsa - 8 years ago

    Äänestin toisen kerran , joten jättäkää toinen tämmöinen vastaus pois, huomasin kommentoinnin painettu liian hätäsesti -enteriä- vähän ennen tätä vastausta. Haluan vain sanoa, että "lestadiolaisuu-desta" löytyy viisi haaraa..joista ainakin "Rauhan Sanalaisuus" on opillisesti" terve, huolimatta siitä, että VALHE-uskovainen J. Sipilä on vaimoineen siinä piirissa, vanhoillislestadilaisuus on kultti, mutta takarivistä löytyy vilpittömiä uskovia vaikka eivät tunnu ymmärtävän johdon "mädännäisyyttä", sama se on katolisess kirkossakin, kyllä siläkin löytyy jokunen tosi uskova, jotka vaan pitäisi ssada pois sieltä oikeaan raamatulliseen seurakunta-yhteyteen.

    ja muihin en ota kantaa koska EN tunne yhtään heikäläistä.."rauhan sanalaisi tunnen paikkakunnaltni ja he ovat valtaosiltaan OK"

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Lestadiolaisuus

    Lestadiolaisuus

    Vanhoillislestadiolaisuus
    Esikoislestadiolaisuus
    Rauhansanalaisuus
    Elämänsanalaisuus
    Uusheräys

    http://lyrs.fi/rauhan-sana/rauhansanalaisuus/

    ""Liike edustaa vankalle sielunhoidolliselle ja keskinäisen yhteyden pohjalle rakentuvaa, Jumalan Sanaan turvautuvaa kristillisyyttä, sitoutumista yksin Raamattuun ja elävää seurakuntayhteyttä. Vapaa evankeliumi Jeesuksen nimessä ja sovintoveressä saarnattavana syntien anteeksiantona on julistuksen kallein helmi.

  • whaaat - 8 years ago

    Mikä buddhalaisuudessa voi ärsyttää? Rauhan uskonto, eikä todellakaan samalla tavalla "rauhan uskonto" kuin islam

  • Herttilei - 8 years ago

    Rapparit on kaikkia uskontoja suvaitsevaa piruparan palvontaa.

  • Perska - 8 years ago

    Lessut unohtu kokonaan, tuo yhteiskunnan kolmas syöpä.

  • Jusse - 8 years ago

    Islam, tuo Saatananpalvojien "uskonto", jossa pedofilia, kuolleitten nussiminen, raiskailu, kaikki erittäin sairas toiminta on sallittua, jopa suotavaa. En toki arvostele, koska silloinhan minut tapettaisiin, eli hieno "uskonto" on! Muista syistä ärsyttää.. mekkoon voipi kompastua, eikä sovi diapeetikon paastota.

  • Arska - 8 years ago

    MaTut ei täällä tungeksisi, jos judetahot (judetaho= sionistiset globalisti-elitistit ja heidän suorat lakeijat) ei olisi niitä tänne järkänneet rahallisella tuella.
    Juudetahot hallitsevat länsimaista valtamediaa. Heidän maustamat uutiset on kansan ajatukset. Tuo erittäin heikosti ymmärretty valta-asema on murrettava.

    Siksi Juutalaisuus ärsyttää, vaikka kaikki sitä kannattavat eivät olekaan syyllisiä.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment