This user has not filled out their profile yet.

Zašto ne idete na fudbalske utakmice?

Posted 5 months.

9 Comments

 • Nenad - 4 months ago

  Kad bi bila i opcija "Sve navedeno", bila bi idealna!!! Pozdrav.

 • Nikol - 4 months ago

  Sta selektovati?
  Huligani, los kvalitet, igraci gurkaju loptu da se istakne neka zvezda koja ce da se dobro proda, u upravama lopine, na kraju krajeva, ne zelim da kupovinom karte dam pare lopuzama.

 • lepi - 4 months ago

  iz svih razloga. odabrao sam los fudbal jer je to krajnji proizvod svega ostalog

 • tamo_neko - 4 months ago

  ne idem jer mi je zivot mio

 • Dovla - 4 months ago

  Evo cekirao sam zbog huligana. Nagledao sam se tuca izmedju navijaca, tako se potuku malo njih petorica izmedju sebe, zavrse, pomere se svako na svoju stranu i posle 2min svi navijaju normalno. Ja sam bio glavni klinac na kopu koji je cele sezone na ogradi drzao Cegija, da ne pominjem da me jedan navijac naboo ispred Cegija jer sam ga slucajno dotakao, niko nije reagovao pa cak ni Cegi jer znaju da je lud i drogiran. Nisam 13god otisao na utakmicu, 2004 u oktobru sam se zakleo da vise necu ici tamo gde ide stoka. Divljastvo zbog kog ne idem nije se dogodilo na utakmici, vec u kaficu kada su otisli da terorisu narod jer navijaca skoro nigde nije bilo i tekma je bila veoma dosadna, morali su da se izduvaju! Da li treba da napomenem da je noz bio na tribinama? Da su svi naoruzani? Zasto se pustaju vodje navijaca, zasto ih ne pretresaju?

 • Marko - 4 months ago

  Ova dvojica sto su napisal prva dva komentara su maloumna. Ako ja svog sina od 6 godina izvedem na utakmicu ja ne zelim da on gleda maloletne huliganske klosare kako se tuku i vredjaju druge ni na stadionu ni ispred stadiona. Samo serijatske kazne su dovoljno dobre za njih! Par ruku do ramena u javnom tv prenosu pa da vidis kako se sve menja.

 • marko - 4 months ago

  Ovi sto su napisali da ne idu na utakmice zbog huligana, evidentno ne idu na utakmice posto je to jedan od glupljih izgovora.
  Uzmimo primer Zvezde - osim na derbiju, stadion je skoro prazan a nikakavih huligana nema. Ako vam je sporan sever, idite na istok i zapad.

  Poslednji incident na Marakani a da nije bio derbi je bio "Uros Misic", a to je bilo pre 10 godina!

 • The Edge - 4 months ago

  Identicno razmisljanje kao Nenadovo

 • Nenad - 4 months ago

  Ja bih, verujte mi kliknuo na sve navedene opcije!

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment