Koliko utakmica pogledate uživo?

4 Comments

  • Драган - 6 years ago

    @Igore, ниси разумео мој коментар. Желео бих да гледам КЛУБ ЗА КОЈИ НАВИЈАМ како игра ПРОТИВ најбољих европских тимова и како их бар на домаћем терену побеђује или ако губи, губи неким часним резултатом. Волео бих да их гледам НА НАШЕМ стадиону који би својим изгледом, чистоћом и комфором приличио једном врхунском такмичењу попут је Лиге шампиона и као такав не вређа достојанство ни оних који на њему играју ни оних који су купили карту и ушли на тај исти стадион. Обрати пажњу на каквим се данас стадионима играју утакмице у Европи и све ће ти бити јасно. Наравно хоћу да гледам фудбал а не мајмуне који бацају бакље у терен и изазивају прекиде утакмица.

  • Igor - 6 years ago

    Ajde da budem umeren da ne upotrebim grublje reci. Ti Dragane ako dolazis da gledas protivnika a ne klub za koji navijas- onda nemoj da se deklarises kao navijac tog kluba (jer to ocigledno nisi). I nadam se samo da takvi kao ti nece moci da nabave kartu i kad dodje to cetvrtfinale LS ili neki od gore nabrojanih klubova

  • dali - 6 years ago

    Budalastina je da se ne ide zbog kvaliteta.Ne idem na stadion ,kao prvo zbog bezbednosti,vodje navijaca bleje sa zandarima,a onda ti isti zandari treba da vode racuna o redu.Kao drugo,Cene ulaznica.Za jednu cetvoroclanu porodicu trebalo je izdvoiti 30000din za tri utakmice u LE.I kao trece,KRETENI koji vode klubove,da li iko normalan voli one pajace koji vode klubove.Zabraniti fudbal na pet godina,zatvoriti sve iz shih uprava,pa za pet kodina jovo na novo!!!!

  • Драган - 6 years ago

    Када будем проценио да клуб за који навијам може да се пласира бар до четвртфинала Лиге шампиона и у истој прође даље или достојанствено испадне почећу да долазим на утакмице. Овако, да гледам Лудогорац, Развигорац или како се већ зове и то лети када је поштен свет на мору не пада ми на памет. Дакле, хоћу да видим Барцелону, Реал, Бајерн, Јувентус, оба Манчестера, ... а не Боте Борисов, Лудигорец, Келн који је на најбољем путу да избори пласман у другу лигу, итд. Наравно, ни то није довољно ако стадиони не буду чисти, удобни и безбедни као Немачкој, Русији, Енглеској, итд. Овакви какви су, гаде ми се. Као да сам прошао крај бивше фабрике у Раковици а не стадиона.

Leave a Comment

0/4000 chars


Submit Comment